REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PNL şi PSD au dat nas în nas la acelaşi hotel din Neptun!

PNL şi PSD au dat nas în nas la acelaşi hotel din Neptun!

Replica API 22 iunie 2019 | 03:46 455

Fiecare, cu evenimentul său: unii cu împărţirea funcţiilor, alţii - cu lauda primarilor

Fiecare, cu evenimentul său: unii cu împărţirea funcţiilor, alţii - cu lauda primarilor

Liberalii au organizat la Constanţa, în perioada 20-22 iunie 2019, Forumul Antreprenorilor în Administraţia Inteligentă, alături de ISP România şi de partenerii săi Martens Centre for European Studies și Fundația Hanns Seidel. Evenimentul a însemnat o suită de discuţii cu reprezentanți din partea mediului de afaceri, administrațiilor locale, companiilor de consultanță pentru fonduri nerambursabile, organizațiilor neguvernamentale și unităților de educație profesională, fiind centrat pe soluțiile de tip smartadministration, smartcity, smarteducation.

Participanţii au fost cazaţi la Hotel Richmond din Mamaia, însă au avut ocazia să se deplaseze şi în judeţ, la Ovidiu, Eforie, Techirghiol ori la Mangalia, pentru a vedea ce proiecte au în derulare primarii liberali din aceste oraşe. PNL a mizat şi pe discuţii cu antreprenori, întărind astfel legătura dintre partid şi specialişti precum Marius Bostan – antreprenor, inițiator al implementării conceptului smart city în România, Tatian Diaconu – Ceetrus, director general de proiect pentru Polonia, România, Rusia şi Ucraina, coordonatorul celui mai mare proiect de regenerare urbană din România, Marius Bodea – consultant dezvoltare aeroporturi, coordonatorul modernizării aeroportului internațional Iași, George Anghel – președinte al Asociației române pentru plăți electronice, care a creat www.ghișeul.ro și sistemul- Digitax – sistemul digital de interacțiune între cetățeni și administrația publică, Dragoş Nedelea – director Business Development, Electrogrup (care a vorbit despre modalități de achiziție pentru soluții smart city – Cyberproject) etc.

Interesant de remarcat şi liberalii care au luat cuvântul în cadrul evenimentului. Nu ne referim neapărat la Cezar Preda ori la Victor Paul Dobre, ci la liberalii constănţeni, fiind clar mai mult ca niciodată că ei sunt liderii actuali ai organizaţiei, recunoscuţi ca atare şi la nivel central: Bogdan Huţucă (preşedinte) şi consilierul judeţean Bogdan Bola. Celălalt deputat PNL de Constanţa, fost secretar general al organizaţiei, adică Robert Boroianu, a fost absent cu desăvârşire! În schimb, liberalii au prezentat mai mulţi primari din judeţ, pe care i-au indicat ca „exemple de bună practică”: Liviu Negoiţă (Cernavodă), Robert Şerban (Eforie), Iulian Soceanu (Techirghiol), Petre Urziceanu (Negru Vodă) şi, culmea!, Valentin Vrabie (Medgidia).

A existat şi un moment dedicat primarului PNL din Mangalia pe parcursul evenimentului: după vizitele la Ovidiu, Eforie şi Techirghiol, participanţii au ajuns şi în municipiul condus de Cristian Radu. Au fost vizitate obiective de investiții în Mangalia, după care a urmat o cină festivă în sudul litoralului. Fix acest moment a devenit de-a dreptul fascinant, în condiţiile în care cei prezenţi (antreprenori şi liberali) au dat nas în nas cu “spuma” partidului aflat la guvernare! În hotelul în care liberalii au stabilit să ia cina festivă de încheiere a forumului, adică la “Doina”, se aflau şi social-democraţii reuniţi la chemarea premierului Viorica Dăncilă. PSD-iştii discutau despre cum se vor împărţi funcţiile de conducere la nivelul partidului (urmează Congresul de alegeri în data de 29 iunie), dar şi despre o potential remaniere (detalii AICI). Pe lângă membrii Cabinetului Viorica Dăncilă, liberalii i-au putut zări, ba chiar le-au transmis şi bezele, din suflet ori cu ironie, parlamentarilor PSD, primarilor PSD (în frunte cu primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju) şi aşa mai departe.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce picioarele mele sunt astia ?pe vremea lui nenea Nae se mai ciomageau si ei....valoarea lor ca politicieni se vede dupa 30 de ani de la revolutie in nivelul nostru de trai....macar circ sa avem ,puneti mana pe ciomege si dat la cap!
0
0
Daca reprezentantii a doua partied in opozitie politica se pot intalni este un fapt de o normalitate in lumea civilizata. Confruntarile de idei nu trebuie sa fie ca si cele intre cacanarii care-si spun ultrasi la fotbal si sunt de fapt doar simpli cacanari scandalagii si prosti cu bale. De stanga sau dreapta,scopul politicienilor trebuie sa fie bunastarea votantilor ,nu confruntarile marlanesti ce din pacate au venit sa manelizeze clasa politica. Mangalia din pacate este si va ramane multi ani locul unde intoarce trenul si cam atat. Saracie si lipsa de speranta,submediocritate si mizerie.
0
0
sa le dau mooooe la toti.
1
0
Ce sa vada la Mangalia, poate marea din alt unghi ca in rest e un dezastru, ca dupa bombardament. Am inteles ca se mai plimba pe Strase, adica in centru, sa vina si pe g-ral Vartejanu si prin cartierele Dobrogea , per pedes,sa vada cum este si la periferie si sa simta mirosul de colb direct la el acasa.E natural, dar mai putin bio.Si sa-si ia cu el si un baston sau ceva din aparatele astea moderne de tinut maidanezii la distanta, asa sa se asorteze cu tinuta de firma, ca-i pacat de manechin.
1
0
sa chemam isis sa le dea bubu
0
0
Corb la corb, nu-si scoate ochii...
3
0
Iar ati lasat camila sa-si faca selfie? Iar arartarea aia tunsa scurt din dreapta foto e nevasta lui stelian tanase mari lingatori de cururi regale margarete ,dude si principesi care tolanesc bicicliste cu care fac copii.
7
0
Cum sa dea nas in nas cand la Constanta fac aceeasi echipa. Probabil ca au si organizat treaba asta le o fi platit psd ul hotelul .
5
0
Multa MUIE LA SPAGAR SI LIMBIST UN MARE PERVERS
12
2
Tembelul asta de Radu Cristian trebuia sa le arate cum au demolat trotuarele in cartier si au ramas asa cu praf si balarii si gunoaiele de la fosta baza de receptie si multe altele care il face neexistent.Practic ia salarul de geaba.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614