REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Poliția a intrat pe fir, după ce șoferița de 18 ani a fost agresată fizic de un bădăran, în Tomis Nord. Video

Poliția a intrat pe fir, după ce șoferița de 18 ani a fost agresată fizic de un bădăran, în Tomis Nord. Video

Mirela PASCAL 19 aprilie 2024 | 00:00 3092

O tânără șoferiță de 18 ani, care abia și-a luat permisul de conducere, a fost agresată fizic de un vecin, deranjat că fata nu a parcat mașina corespunzător. Situația este cu atât mai gravă cu cât copila suferă de diabet, este dependentă de insulină, iar starea ei s-a agravat destul de mult, în urma incidentului. Iată că polițiștii au intrat pe fir, fiind deschisă o anchetă în acest caz.

Politia a intrat pe fir, dupa ce soferita de 18 ani a fost agresata fizic de un badaran, in Tomis Nord. Video

Marți, 16 aprilie, pe strada Tulcei, în Tomis Nord, o șoferiță în vârstă de 18 ani, a fost victima unei agresiuni cu lovire și injurii, nefericitul eveniment având loc chiar în parcarea blocului. A fost agresată de un vecin, nemulțumit de modul în care fata și-a parcat autoturismul. Precizăm că nu era parcare neregulamentară. Agresorul a aruncat după ea cu un obiect contondent iar, în final, s-a năpustit asupra copilei și a început s-o lovească. Soția bădăranului, martoră la incident, nu a fost deloc interesată să stingă conflictul, din contră. După incident, polițiștii au intrat pe fir!

Politia a intrat pe fir, dupa ce soferita de 18 ani a fost agresata fizic de un badaran, in Tomis Nord. Video agresorul

Ce spun polițiștii!

La data de 16 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați, de o femeie, cu privire la faptul că ar fi avut un conflict cu un bărbat, din cauza unui loc de parcare. Bărbatul ar fi lovit-o cu mâna peste telefonul mobil, fără a-i provoca distrugeri. În cauză a fost înregistrată o petiție, în cadrul căreia se fac verificări cu privire la aspectele sesizate, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Video:

.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La pușcărie cu tine!!Sa te înveți minte și tu și ceilalți moși !Nimeni nu are dreptul să lovească alt om.
3
2
Dom Chitac ați reușit cu parcările sa învrăjbiți oamenii între ei mulțumim dom primar
6
1
Ani traiti degeaba! Cine spune ca nesimtirea o iei cu tine in mormant ,mare dreptate are!
9
0
Cartierul Tomis Nord "12 noaptea" ce sa le ceri la securistii astia ?! Pe mosul ar trebui sa il trimitem putin la... JAIL!
8
1
Nenea e dobitoc. La fel de dobitoc cum era probabil si in tinerete. Tipul e consecvent.
20
1
După atitudine și vorbele rostite, are funcție de conducere intr-o instituție sau pregătire armată, se comporta ca și cum subordonații nu i-au ascultat ordinele, să îi spună: da, să trăiți, am înțeles!
25
2
Acest om circulă pe stradă pe lângă ceilalți cetățeni. Mă întreb cum conduce mașina, ce comportament infect are și la volan. Fata e începătoare, el a vrut să își arate mușchii. Din păcate sunt mulți ca individul ăsta. O mizerie de om. Să îi fie rușine!
33
1
Nu este normal și de tolerat comportamentul agresiv. Dar nu vad legătura cu dependenta de insulină.
10
5
Este condamnabil si de netolerat comportamentul din final al barbatului, insa am senzatia ca tipa l-a provocat un pic, era cu " pusca armata" (telefonul pregatit). Pana la un punct, barbatul si sotia pareau calmi si au actionat rezonabil, cu argumente.
12
13
cum sa dai intr-un alt om? ar trebui pedepse mai aspre asupra celor care lovesc oamenii. nu conteaza ca era o tanara, daca era o femeie sau daca era un barbat . oare acelasi curaj l-ar fi avut in fata unui barbat matur ? sau in fata unui muschiulos ? asa ceva...un gunoi de om. are dreptate cine a scris ca merita un pumn in cap. speram ca se va merge pana la capat iar gunoiul aruncat la tomberon, acolo unde ii este locul.
24
5
a lovit-o peste telefon? a lovit-o in fata.
9
5
Tot soiul de taranoi needucati au venit la oras in numar mare si vor sa si impuna modul de trai din evul mediu de unde vin ei. Protsu trebuie fragezit
41
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272