REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Poliţia îşi poate face norma de amenzi, zilnic, vizitând parcarea de la Kaufland: e plină de ‘BIZONI’!

Poliţia îşi poate face norma de amenzi, zilnic, vizitând parcarea de la Kaufland: e plină de ‘BIZONI’!

Replica API 4 decembrie 2017 | 00:00 607

Parcările hipermarketurilor abundă de ”handicapați”, dat fiind că locurile destinate persoanelor cu dizabilități sunt mai tot timpul ocupate de aceștia. Nu interesează pe nimeni indicatoarele mari ”cât casa” pe care se poate vedea o persoană în scaun cu rotile, nici imaginile de pe asfalt, unde se pot observa aceleași simboluri. De pildă, într-una din serile trecute, mai multe mașini erau parcate în zona special amenajată persoanelor cu dizabilități, din fața hipermarketului Kaufland, din Constanța.

La un moment dat, la una dintre mașini au venit și proprietarii cu coșul plin de cumpărături pe care au început să le îndese în portbagaj. Să nu credeți că era vreunul dintre ei invalid sau măcar în baston. Nu! Erau perfect sănătoși fizic, așa cum se poate vedea și în imagini. În alte imagini, surprinse ziua de data asta, se pot vedea alte mașini, parcate în aceleași locuri, rezervate celor cu dizabilități. Multe persoane au tendința să dea vina pe locurile de parcare insuficiente, însă le precizăm celor care nu știu că parcarea hipermarketului Kaufland poate găzdui câteva sute de autoturisme. Dar ori lenea e prea mare, ori e mai ușor să te faci că nu vezi un indicator, cert este că, în acel loc, zilnic sunt mașini parcate necorespunzător. Rămâne doar să tragem concluzia că avem mult prea mulți handicapați printre noi.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bn ar sta pe princ bulevarde sa opreasca pe vitezomani si sa i amendeze...mai ales ca f multi fie n au permis fie sunt bauti sau drogati. Dar e mai usor sa pandesti pe cei care parcheaza aiurea n parcari decat sa i amendezi pe cei care parcheaza unde vrea p...a lor!
0
0
Mai da-va in plm prostilor care credeti ca exact la aceiasi ora vin totzi handicapatii din Cta in parcarea aia de la Kaufland...
1
2
AMENDATI DRASTIC PE CEI CARE PARCHEAZA SI NU POT FACE DOVADA HANDICAPULUI CA SA INVETE SI SEMNUL PENTRU HANDICAPATI.PERSOANA HANDICAPATA TREBUIE SA AFISEZE IN GEAM SEMNUL DE HANDICAPAT INSOTIT DE DOVADA ELIBERATA DE LA MEDIC.
9
0
Politia poate da amenzi oriunde chiar daca e parcare privata.daca cei de la kaufland suna si cheama un echipaj ei pot da amenda insa cei din kauflan nu vad niciodata ce se intampla.in schimb daca desfaci un suc si bei in magazin poti fi sigur ca politia o sa vina.pe ei ii intereseaza doar banii nu si ordi ea in parcare
6
0
Atata timp cat sunt marcaje rutiere, pol poate interveni
6
4
Pentru bizonii de mai jos, mai bine cititi ce scrie pe placutele de la parcarile hipermarketurilor si o sa vedeti ca Vasile are dreptate.iar drumurile alea nu sunt publice, va rostogoliti degeaba
4
2
E vorba de Pol. Comunitara mai prostu satului.
7
2
Parcarea o fi privata, dar deserveste publicului.
6
5
Politia nu poate da amenzi decat pe domeniul public, nu si in parcari private
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272