REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Politicienii constănțeni spun că vor petrece Paștele alături de familie și se vor bucura de bucate home made

Politicienii constănțeni spun că vor petrece Paștele alături de familie și se vor bucura de bucate home made

Replica API 17 aprilie 2020 | 00:29 1411

Politicienii constănțeni vor petrece în acest an Paștele în familie, într-un cadru restrâns, din cauza pandemiei de coronavirus, ce a pus stăpânire pe întreg globul. Poate fi o ocazie de a petrece Învierea Domnului alături de persoanele dragi și, bineînțeles, de a gusta bucatele tradiționale. Dacă în anii trecuți, aceștia optau cel mai probabil pentru o vacanță, fie în țară, fie în străinătate, iată că în acest an, casa va fi singura destinație pentru toată lumea, iar bucătăria sau sufrageria, vor ține locul restaurantelor de lux.

Sper ca toți constănțenii să sărbătorească aceste zile într-un cadru familial

Marian Crușoveanu

Consilierul județean din partea PNL, Marian Crușoveanu, va petrece Paștele alături de familie și se va bucura ca orice român de bucatele tradiționale. Alături de copiii săi va vopsi ouăle și se vor bucura împreună de gustul cozonacului. „În primul rând, vreau să urez un Paște liniștit celor care sărbătoresc această zi creștină și, în același timp, să le spun că faptele bune sunt mereu răsplătite, mai devreme sau mai târziu. Anul acesta, spre deosebire de ceilalți ani, vom petrece sărbătoarea Paștelui într-un mod extrem de restrâns, cu bucatele tradiționale, cu gândul la familie, la cei dragi și la cei apropiați. Poate că anul acesta vom avea cea mai bună lecție creștină, privind modul în care ar trebui, de fapt, să înțelegem această sărbătoare: cu modestie, cu gând bun, restrâns. Sper ca această lecție să fie o învățătură despre adevărata semnificație a răstignirii Lui Iisus Hristos pe cruce. Chiar dacă sunt persoană publică, petrec cele mai importante sărbători creștine în cadrul familiei, ca orice român, cu bucate tradiționale românești. Anul acesta, sunt mulțumit că voi vopsi ouă alături de copiii mei, ne vom bucura de gustul cozonacului și că ne vom ura ”Paște fericit!”. Sper ca toți constănțenii să sărbătorească aceste zile într-un cadru familial, intim și liniștit, astfel încât să depășim aceste momente cu bine și sănătoși. Paște liniștit tuturor constănțenilor! Sărbători cu bine tuturor!”, a spus Marian Crușoveanu.

Claudiu Ceti

Această sărbătoare poate fi un restart al societății în care trăim

Politicianul constănțean, Claudiu Ceti, nu va petrece aceste sărbători la malul mării, ci în București, alături de familie și cei apropiați, într-un cadru restrâns. Va pune pe masă ca de obicei, bucatele tradiționale, însă pune acest prilej, al Sărbătorii Pascale, pe seama unui nou început, un nou restart al societății românești. „Sfintele Sărbatori de Paști le voi petrece la București, alături de familie și de cei apropiați, într-un cadru restrâns, ținând cont de noile reglamentări. Preparatele culinare pe care le vom savura, vor fi tradiționalele preparate specifice acestei perioade ale anului, care nu se pretează a le pune pe masă în altă perioadă.Ținând cont de specificul sărbatorii creștine, aceasta nu trebuie înțeleasă și abordată doar prin ceea ce punem pe masă sau cu cine suntem la masă. Această sărbatoare in acest context este mult mai mult, poate un nou inceput, poate un restart al societății în care trăim. Cu stimă, „Sarbatori Fericite!”, a declarat Claudiu Ceti.

George Vișan

Ca orice creștin ortodox, Paștele îl sărbătoresc în sânul familiei

Deputatul constănțean din partea PSD, George Vișan, va sărbători Paștele în sânul familiei și va sta acasă, alături soția sa și cei doi copii. Din păcate, el va fi dspărțit anul acesta de mama sa și familiile surorii sale mai mari. „Ca orice creștin ortodox, Sfintele Sărbători de Paște, le sărbătoresc în sânul familiei! De această dată sunt nevoit , ca de altfel toți românii, să rămân acasă cu soția și cei doi copii, departe de mama și familiile surorilor mele mai mari! Împreună cu familia, vom pregăti pentru masa de Paște, ouăle roșii , pasca, cozonac și drobul de miel! Dragi constănțeni, vă doresc să aveți un Paște care să vă umple casele și sufletele cu lumină, sănătate, speranță și belșug! Și așa cum Hristos a Înviat din morți,tot așa trebuie să renască și speranța noastră că vom trece cu bine , împreună, peste această perioadă dificilă! Hristos a Înviat!”, a spus George Vișan.

Petruț Iacob

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Crusovene, mai spargi case in Eforie cu tac-tu ? Acum furi la alt nivel, golanule
0
0
Crusovene tactu mi-a luat banii cu japca. Mortii mamii voastre de talhari infractori
1
0
"Home made" este si kktul pe care il mananca zilnic? Sau bio? Nu prea sunt lamurita...
1
0
,,Politicieni"este cumva porecla lor?Pe langa astia,Veorica chiar pare politician!
6
0
Daca am ajuns in asemenea hal ca sa citim de Ceti, ne meritam soarta...
5
0
Scoateti maimuta urlatoare din articol ca va faceti de rusine. Daca si Crusoveanu mai este politician atunci o sa sece Marea Neagra
5
3
Basini de reporter, home made, ca facut in casa nu putea sa scrie
4
0
Mariana m-ai uns la suflet
2
0
O grija aveam ca nu stiam unde 'petrec' politicienii Pastele. Am pus petrec intre ghilimele fiindca asta e o alta scapare a deontologilor Replica. Pastele e o sarbatoare. Iar daca e sarbatoare, sarbatoresti. 'Petrec' vine de la 'petrecere'. Dar asta e o greseala minora comparativ cu altele.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272