REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Polițist aflat în misiune, rănit într-un accident la Constanța

Polițist aflat în misiune, rănit într-un accident la Constanța

Replica API 2 mai 2020 | 15:12 4593

Oamenii legii au intervenit în jurul orei 10:10, după producerea unui accident rutier, pe strada Baba Novac.

Un agent al Serviciului Rutier Constanța, care se deplasa cu motocicleta de serviciu, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, venind dinspre bulevardul Aurel Vlaicu, a fost lovit de șoferul unui autoturism.

"La intersecția cu aleea de acces către cimitirul municipal, conducătorul auto care circula în fața autospecialei nu a acordat prioritate, deși avea obligația de a opri pe partea dreaptă, și a virat la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de colegul nostru. Acesta a fost transportat la spital, fiind conștient, stabil, cu vătămări corporale ușoare.", au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pistol cu apa
1
0
ba ...porniti odata semafoarele !!!!
1
2
De cand cu pandemia toate autospecialele merg cu girofarurile aprinse , s-a creat un fenomen periculos....soferii nu le mai baga in seama , a devenit o rutina ...ceva banal ! In cazul de fata avea sirena, este vina soferului in totalitate....dar totusi , ma repet...cand le vezi licuricii nu mai dai importanta , iata ce se poate intampla !
5
0
''politistii cer pistoale cu electrosocuri'' de ce sunt dezactivate comentariile? Sa ceara pistoale de alea, sa ceara si BodyCam, sa putem sa-i demonstram ca faptuitori mai des, pt infractiunea de purtare abuziva, dar sa stim si noi ca au asa ceva pe ei, pt a cere administrarea ca proba a filmarii BodyCam. E unu care se tot "frige" singur. Are ochelari cu camera iar inregistrarea am propus-o ca proba in dosarul ____.P.201_. Nu ii mai dam numele ca se stie el. Ala de are 6000 de lei la intretinere. 6 mii nu 6 sute. Cum ma nene, ejti bugetar si nu-ti platesti intretinerea!?ahahah
3
3
prea multi mocofani, ghertoi si peizani care atunci cand sunt cu organu' in fata se kk pe ei si aici, la adapost, se dau lei! De 2 lei si ceva fise. Blah, vomit pe voi cocalarilor!
4
5
You are mi li
4
2
pe inregistreare marci si n am vazut sa fie luat cuvantul ONE asta... si, imi place asta, fost consilier, ne a consdus bine ... si a tras trai bun si la fraieri muuiiee
0
3
O sa treci tu si cu inca doi purtatori de cascheta si-o sa-i faceti muie cu schimbul
2
4
Greaseala trogloditului de sofer, care nu se stie unde a luat permisul, il va costa scump.
5
3
Cum se numeste politistul ? E f important
4
2
Gogule,,,gaborul 'este de fapt un om de care ai nevoie cand nu te astepti,un om cu familie,cu suflet,un om pe care l-ai vrea cand esti cu curul cacat de frica unor raufacatori. Porc ordinar ce esti,afirmatiile tale sunt ale unui scelerat si tare ma gandesc ca esti unul din cei pe care lumea ii stie ca imputiciuni sociale,infractori de cacat,rebuturi,avortoni.
28
4
Ce-mi mai place sa vad hoituri de gabori pe caldaram
7
31
Cred ca tb sa faceti o traducere. Etapa unu: politistii intervin la accident pe str frunzelor cu baba novac. Doi: Un agent pe motocicleta a fost lovit in zona cimitirului de un sofer care circuland in fata autospecialei nu a acordat prioritate. Trei : SH semnezi sh esti
16
0
Jurnalism facut din birou... Au incurcat accidentele! A fost un accident cu doua masini la intersectia cu Frunzelor. Acesta probabil este alt accident! Munca de teren nu mai exista ?
12
2
a ti observat ca de la o vreme ''ziaristii'' replica se semneaza cu initiale....
16
0
Multi prosti
13
0
Ce coincidenta,exact cand intepam papusa woodo!
8
1
POLITISTUL MERGEA SPRE ACCIDENT CE NU INTELEGETI ?
22
2
ma-ta e curva si tac-tu comunist
5
9
acum iese mai mult la iveala manariile pe care le facem cum dam noi permise pe spaga grasa la toti taranii analfabeti care nu stiu sa deosebeasca stanga de dreapta
16
3
Cei mai prosti soferi ever sunt in Constanta.
9
10
Ziarist SH.adica second hand sau Spiru haret.daca pe Frunzelor este cimitir ori esti prajit ori esti tras.nici orasul nu-l cunosti nici ziarist nu esti,ciocanare.
17
3
Motociclistul a fost lovit de o javra care a fugit din izolare.
6
9
Aaaaa, dar unde e cimitirul si unde este strada Frunzelor... Maninci 2 pachete de biscuiti...
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272