REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Polițist AGRESAT la Valu lui Traian: a fost lovit cu o sticlă în cap!

Polițist AGRESAT la Valu lui Traian: a fost lovit cu o sticlă în cap!

Replica API 2 martie 2017 | 15:41 370

Percheziții

Percheziții

Agitație la Valu lui Traian, în dimineața de joi, 2 martie a.c. Mascații au descins la mai multe locuințe, vizate fiind fapte infracționale legate de furturi, agresiuni, dar și transport de material lemnos. Printre acestea, oamenii legii au avut în vedere și un eveniment petrecut pe timp de noapte, când trei indivizi au tăbărât pe un polițist, agresându-l. Este vorba de un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Polițiștii din cadrul Secţiei 1 Rurale Constanţa, împreună cu lucrători ai Serviciului Rutier, jandarmi ai G.M.J. Constanța și polițiști locali, la data de 2.03.2017, au executat o razie în localitatea Valu lui Traian pe linia prevenirii şi combaterii infracțiunilor contra patrimoniului (furturi din locuinţe și anexe gospodăreşti, furturi din autoturisme şi din societăţile comerciale). În cadrul acțiunii au fost efectuate trei percheziții domiciliare la trei suspecți, cu vârste între 19 și 26 de ani, care, în noaptea de 23 spre 24.02.2017, ar fi agresat un bărbat din localitatea Valu lui Traian. Mai exact, cei trei, aflați în stare avansată de ebrietate, s-au enervat pe un polițist aflat în timpul liber, care și-a "permis" să facă o remarcă la adresa lor. Aceștia au tăbărât pe el și i-au aplicat mai multe lovituri, inclusiv la nivelul capului, cu o sticlă. Polițiștii constănțeni i-au condus pe cei trei suspecți la sediul Postului de Poliție Valu lui Traian, cu dubele, urmând ca finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din septembrie politistii nu mai raspund penal daca folosesc armele din dotare. Trebuia sa TRAGA ca sa-si apere VIATA si pentru ca asta e meseria lui sa apere CETATENII, daca si politia ia bataie atunci cetatenii ce sansa au la aparare?
4
0
Trepadusilor lasati primaru in pace ...va rasa voastra de spurcati...si numai aruncati cu vb folosind nume de conturi pentru ca primele descoperite sunt ale voastre paduchiosilor...
1
0
curiosul -- au fost luati si cei 5 tigani pe sus azi ...Acel politist din cadrul TF era liber nu era in timpul muncii s-au luat la scandal ca aveau de impartit si ei unele chesti mai vechi ...
1
5
Nu era de servici , sa se bata daca il tine pumnul , ce gaborii nu sunt oameni???
3
4
si la toti consilierii care au luat terenuri gratis dupa aceea le-au vandut
2
1
Daca politistii au ajuns niste momai normal ca-i si bat. Ce se mai mira atat?
2
4
La primarie sa vina , acolo e marele HOT , primarul Vasile , care a furat tot valu , este inadmisibil , plus baga banii pacanele , curse de cai si Cazinouri .
3
4
In primarie nu vine DNA.ul ?
8
5
eu sunt cel mai serios din valu fav evaziune la greu 1 tir la 2 zile si 10 tone de cocs pe zi pe timp de iarna fara factura
9
4
pe tzeparii de la ACOPERISUL MEU PERFECT nu-I deranjaza nimeni ?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272