REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Polițiștii, focuri de ARMĂ în plină stradă la Năvodari, pentru prinderea unui bărbat PERICULOS

Polițiștii, focuri de ARMĂ în plină stradă la Năvodari, pentru prinderea unui bărbat PERICULOS

Replica API 10 august 2019 | 00:51 1151

Ca-n filmele de acțiune

Ca-n filmele de acțiune

INCREDIBIL! O scenă demnă de filemele de acțiune s-a petrecut noaptea trecută în localitatea Năvodari. Un individ mascat din Iași, ”dotat” cu două obiecte ascuțite, respectiv cuțite, urmărea mai multe persoane, pe strada Albinelor. O patrulă de poliție, în timp ce se afla în desfășurarea activităților de serviciu, a observat victimele care alergau și strigau după ajutor, moment în care au intervenit pentru prinderea tânărului de 25 de ani. A fost nevoie de focuri de armă pentru imobilizarea lui.

Vineri, 9 august, în jurul orei 03.00, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliției orașului Năvodari, în timp ce se afla în desfășurarea activităților de serviciu, pe strada Albinelor din orașul Năvodari, a observat un grup de persoane (2 femei și 2 bărbați), care alergau și strigau după ajutor, reclamând verbal faptul că ar fi urmărite de o persoană necunoscută.

Polițiștii au recunoscut persoana în cauză, care avea fața acoperită cu o mască, iar în mâini ținea două obiecte înțepătoare (cuțite). La vederea patrulei, agresorul a fugit în direcția opusă, moment în care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din orașul Năvodari, atât pedestru, cât și cu autospeciala de poliție.

După aproximativ un kilometru, persoana în cauză a fost depistată intrând într-un gang. În timp ce unul dintre polițiști l-a urmărit pedestru, colegul acestuia a blocat cu autospeciala de poliție aleea Ghioceilor, din proximitatea unei piețe, moment în care agresorul a fost împiedicat în a-și continua deplasarea.

Polițistul a procedat la somarea persoanei, în repetate rânduri, să se oprească, însă, la un moment dat, aceasta l-a atacat pe polițist, manifestând un comportament periculos.

Ca urmare a pericolului iminent, polițistul a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de armă asupra persoanei, aceasta fiind rănită în zona membrelor inferioare, motiv pentru care polițistul a solicitat un echipaj de ambulanță.

Precizăm faptul că, până la sosirea echipajului, victimei i-a fost acordat primul ajutor de către polițist.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Iași, care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În continuare, se efectuează cercetări pentru luarea măsurilor legale care se impun.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O dictatura militara in Constanta , strict pentru un an . Sigur acest oras , se va calma total . Imi este dor de Constanta de acum 25 ani , cand daca claxonai precum turbatu sau urlai...erai apostrofat puternic de lume . Acum orasu este o mare hasna morala , a Romaniei .
4
2
Felicitari politistului. Nota 20. Oare il vor premia sefii pentru modul de interventie? Totusi un infractor impuscat in flagrant nu prea vezi in romania...
12
0
Cine era? Bibica, zdreanta aia de la rutiera Cernavoda? Calca-l-ar trenul sa il calce de zdreanta!
3
4
bravo! @replica - destul de tarzie stirea
6
1
Respect Politia Romana!
7
5
Militienii de tip gangster lovesc din nou. Astazi la iesire din Ovidiu spre Constanta un militian mascat dupa copaci in masina particulara neinscriptionata cu nr ct 12 MHE vina fraieri , cind m am dus sa l filmez gangsterul se ratoia la mine ca de ce fac poze si filmez si sa iau masina ca blochez traficul in timpul asta punea cascheta paravan sa nu i se vada muia . E frumos tovarase militian
5
5
din informatii sigure, politistul l-a ochit intre ochi, de la distanta enorma de 1-1,5 metri, dar calitatea armei si a antrenamentului, si-au spus cuvantul! Glontul a 'aterizat' in zona picioarelor. Pacat, ptr ca militianul intentiona sa ne scape de cheltuieli de judecata si cazare all inclusive pe mai multi ani!
8
5
Dar cine e vedeta?ce zmeu din sat a inceput sa faca ravagii?interloapele satului dorm pe ele?
5
1
lasati in pace earba ca aia da doar obetie fara mahmureala si ocupativa de kakoina si heroina ca alea e pericol mare sau pe alea le plimbati cu paletu pe barca a si eliminati etnobotanicele ca-s crima fara pedeapsa, cele mai nocive posibile sau alea raman legale sa vada boboru ce rele e droagele
6
4
o sa revenim la navodari ptr ca avem misiube contra drogurilor,sau credeati ca noi nu stim ca cine alimenteaza cu droguri navodariul si constanta , ei bine sa stiti ca stim tot, chiar Florin zis FoFo cel care administreaza plaja Playa Loca este singurul distribuitor de marijuana si extasy , probabil ca el crede ca noi cei de la Diicot suntem restul politistilor ai nu stim nimic despre el, ai grija Florine Fofo ca in curand o sa ajungi acolo unde iti este locul si o sa faci plaja pe arest ,
5
2
Numai pe Dinca criminalul.in serie nu l ati prins fiind protejat tot de voi
8
5
La navodari se vand droguri si la eros la terasa langa primarie .Poate i au dat baietzii ceva amestecatura si la luat de cap
15
1
bravo politistului!!! asa facem ordine! imi bag ... in idiotul ala impuscat. eu l as fi impuscat nu in picioare ci in k... e!
16
2
Judetul Constanta este al neispravitilor venetici din toate judetele tarii. Cine nu e in stare sa faca ceva in locurile natale, vine la Constanta sa dea tepe, tunuri si sa se imbogateasca rapid. Aici sunt venetici inclusiv din zone dezvoltate precum Bucuresti, Timis, Cluj sau Prahova.
12
4
Tot ce e normal trebuie felicitat? Il astept pe gargaragiul de Coarna sa spumege la adresa celor ce condamna politia. Dar incidentul de la Galati? Dar cel de la Iasi, cu cele doua femei ce reclama agresiunea unor patroni de local? Dar Caracal?! Da, Caracal!!!Vai mama lor, sunt jalnici...
9
17
Felicitari lucratorului care a mai spalat de rusine obrazul politiei.
19
4
PCA. pentru faptuitori deghizati
4
1
Asta era drogat sau arab! Ne trebuie arme! Tiganul gelos a avut pistol cu cu cartus de 9mm si ziaristii n-au mai zis nimic de el. Nici militienii de rand nu au asa ceva!
10
3
Trebuia sa-l impuste direct in cap,acolo are probleme,nu la picioare.
21
0
Pana nu vor fi impuscati de fiecare data cand savarsec astfel de fapte, jegurile astea nu se vor linisti. Felicitari politistilor care au avut c..ie si l-au aranjat! Asa, va sta linistit jegul cateva saptamani si va tine minte ca face buba daca mai incerca sa fie golan.
34
0
Au iesit la iveala toti ciudatii, zmei si alte creaturi necivilizate. Orice conflict se rezolva prin lege nu sa alergi pe strazi si sa creezi panica pentru oamenii pasnici.
17
7
caractete nepermise dar daca va dau la mwie e permis.
3
7
FELICITARI..SANT MULTI CA EL IN NAVODARI...PATRULELE SA FIE VAZUTE CAT MAI DES SI IN ZONA MODERN..LA GARSONIERE..
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272