REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Polițiștii locali din Constanța, în vizită la Școala Gimnazială 37

Polițiștii locali din Constanța, în vizită la Școala Gimnazială 37

Replica API 9 aprilie 2019 | 01:57 444

Lucrătorii Direcței Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei municipiului Constanța, la data de 8.04.2019, au marcat la Școala Gimnazială nr.37 un eveniment dedicat săptămânii “Școala Altfel” prin activități preventiv informative privind protecția mediului și educație rutieră.

Polițiștii locali au pus accent pe conștientizarea partipanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere. De asemenea, au fost derulate și discuții tematice privind menținerea curățeniei și a dreptului de a avea un mediu curat și sănătos în municipiul Constanța. Scopul acestor activități îl reprezintă adoptarea unei politici preventive construită în rândul elevilor claselor primare și gimnaziale, iar aceștia prin receptivitatea lor să conștientizeze și să-și asume responsabilitatea în ceea ce privește siguranța lor și a celor din jur, dar și păstrarea unor norme minime de curățenie pentru protejarea mediului înconjurător. Activități similare se vor derula în mod constant.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt slugile primarului indiferent cine ar fi el nu a PSD-ului
3
1
Daca scapam de psd,vom scapa si de putorile astea.Sunt slugile psd.ului.
7
4
Organele locale, cat si cele centrale au ceva acolo sus. Cand esti in aer liber, regulamentul te obliga, organule, sa porti cascheta. Asta voi nu o faceti, dar dati amenzi. Acum, in poza este culmea....daca zic, culmea prostiei supar pe cineva? Astia doi, el si ea, ca sa fie siguri ca nu incalca regulamentul, s-au vorbit la intrarea in post, ca unul sa poarte cascheta, iar altul sa nu o poarte. Sunteti beton! Armat!
3
2
Offf....este grele cu politisti locali...domnilor.....niste paznici de strada....in special fufele....ce cauta pizdelcele alea care habar nu au sa vorbeasca in "politie"..ele s-au angajat acolo sa se inhaite cu alti barbati...ce ordine stiu sa faca ele,sunt praf
4
1
Gestul politistilor locali e de apreciat.Nu stiti decat sa injurati si sa inproscati cu noroi.Cei ce injura denota faptul ca sunt niste persoane frustrate si ii urasc pe cei ce aplica legea.Ii indemn sa se mute in Somalia,acolo e anarhie,,,DRUM BUN.
3
5
Vai de capu lor! Ce politisti ma??? Numiti abuziv politisti! Se numesc functionari publici ai primariei. Vai mama lor slugi cu 12 clase
4
4
In mana prostilor .
6
3
Scoala vietii nu se pune ca studii superioare... si nici aia de la FF.
4
1
Pt . informarea ta Copoiule , fost militian , 70% din actuali politisti locali au studii superioare ! Dar tie iti este usor sa mananci cacat cand cineva vrea sa faca ceva bun in Cta !
8
11
Schimbati-le denumirea ca nu sunt politisti.Politie e una singura ,cea nationala si atat.Nu vrem sa ne asocieze populatia cu drojdierii ce beau tuica de pufoaica ori din electrozi!
12
5
Pulitistii trebuie sa faca vizite la scoli dar ca sa invete sa scrie si sa citeasca!
9
8
Ce si cat vor putea intelege elevii de la niste analfabeti , asa zisi politisti...?!?
9
7
completare de studii?
10
4
fata de idiot ai tu cretinule... asa i la romani, daca cineva face ceva profitabil societatii se trezeste un rest biologic sa arunce cu noroi
8
8
ce fata de betiv are domnul din imagine
13
7
cand o sa introduceti un test psihologic pe bune la politia locala care chiar sa fie obligatoriu !
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212