REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Poliţiştii și jandarmii constănţeni, sfaturi pentru turiştii sosiți pe litoral

Poliţiştii și jandarmii constănţeni, sfaturi pentru turiştii sosiți pe litoral

Replica API 17 iunie 2022 | 19:29 1514

Reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea și Agenției Naționale Antidrog Constanța au susținut o conferință de presă pe tema prevenirii unor situații negative în cadrul evenimentelor care vor avea loc în acest sfârșit de săptămână.

„În perioada sezonului estival, menținerea climatului de ordine și siguranță publică a constănțenilor și turiștilor aflați pe litoralul Mării Negre constituie o prioritate a poliției române. În acest sens polițiștii constănțeni acționează zilnic pentru prevenirea faptelor antisociale specifice sezonului estival precum și pentru informarea turiștilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri minime de siguranță în vederea prevenirii victimizării lor.

Astfel, în această perioadă, polițiștii desfășoară activități, în special în vederea prevenirii și pregătirii antiinfracționale a turiștilor prin transmiterea unor mesaje cu caracter preventiv și distribuirea de materiale ce conțin recomandări pentru grupurile-țintă“, a transmis subcomisarul de poliție Manolache Irina, împuternicit șef birou analiză și prevenire a criminalității din cadrul IPJ Constanța.

„De asemenea, având în vedere numărul crescut de evenimente cu public numeros din acest sfârșit de săptămână, polițiștii le recomandă turiștilor să adopte un set minim de măsuri menite să prevină anumite situații neplăcute. Lucrurile simple precum închisul ferestrei camerei de hotel, încuiatul portierei autoturismului sau manifestarea unei atenții sporite asupra genții sau telefonului pot suficiente pentru a preveni comiterea unui furt“, a adăugat subcomisarul Manolache Irina.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lasati ghertzoii sa se inece.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272