REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Lun., 4 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6658
8.8° Constanța Luni, 4 Martie 2024 Anul XX Nr. 6658
 

Polițistul care s-a sinucis la mormântul fiicei sale a fost hărțuit de șefi

Polițistul care s-a sinucis la mormântul fiicei sale a fost hărțuit de șefi

A.F. 6 decembrie 2023 | 18:46 2686

De Sfântul Andrei, o veste a șocat Ministerul de Interne - un polițist din Botoșani s-a sinucis chiar la mormântul fiicei sale, pe care o chema Andreea. Președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, Bogdan Bănică, susține că polițistul nu s-a sinucis din cauza fiicei sale, ci din cauza unor șefi din poliție care l-ar fi hărțuit.

Politistul care s-a sinucis la mormantul fiicei sale a fost hartuit de sefipolitistul care s-a sinucis pe mormântul fiicei sale

„Polițistul se plângea colegilor despre mobbing din partea unor șefi, acesta fiind în cursul unor cercetări disciplinare pentru presupuse abateri disciplinare minore".

Potrivit acestuia, polițistul se plângea permanent colegilor, în ultimul timp, despre presiunea psihică intensă și nejustificat de accentuată care se punea asupra lui în ultima vreme, din partea structurilor de control, pentru simplul fapt că întârziase introducerea unor date în SNRI.

"E posibil ca hărțuirea concentrată din partea superiorilor să-l fi determinat pe Cristi să-și ia zilele", spune Bogdan Bănică, potrivit botosaninews.ro.

Comunicatul Poliției, după sinucidere

„Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 10.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul."

Bărbatul era absolvent al Școlii de Poliție Slatina, promoție 1996, încadrat doar în structuri de ordine publică, în prezent șef la Postul de Poliție Stăuceni.

A avut o fetiță decedată la 1 an, înmormântată în Vlasinesti și s-a sinucis pe mormântul fetiței pe care o chema Andreea“, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daca este adevarat spunetzi numele shefului sau shefilor care il hartzuia pe om si sa fie condamnat la inchisoare si la plata despagubirilor in civil pentru familia polizistului mort,altfel daca spunetzi ca am auzit noi ca polizistul a fost harzuit de shefi in general fara sa datzi nacar un nume totul este o abureala ieftina din partea celor care inloc sa lase mortul sa ishi doarma somnul linishtit se foloseshte de numele lui din alte motive.
2
0
Mai du-te dreaq ca sunteti p****i făcuți grămadă, puneți mâna pe furci și topoare și mai lăsați-ne cu peștii vostrii, plângeți ca pizdele da niciunul nu ridică un deget
3
1
Spuneți adevărul a fost trimis la Cernavodă sa rezolve cu proxenetii din Cernavodă și a refuzat.Se pare că,comandantul poliției este la bara bara cu interlopii
4
2
Asta e foarte grav, in ce hal ajunse-se, inseamna ca a fost foarte serios... Si chiar nu se poate lua nici o masura?
7
0
cati dintre politisti au testele medicale facute pe bune?psihologic toti sunt apti din lipsa de personal.conditia fizica este inexistenta la mai bine de jumatate dintre ei.cand vreunul cedeaza psihic - gata stirea - este hartuit de sefi!!!foarte multi dintre acesti politisti se trezesc din visare brusc si realizeaza ca si au irosit viata intr un sistem care nu ofera decat nici o perspectiva pt o viata decenta.se merge pe premisa ai intrat in sistem usor = mergi sau crapa!!!!
3
9
Din cauza datoriilor un om de afaceri m******n donchi pufleni , la r bate gandul sa si faca felu ! Pe aceasta cale anuntam familia nu i lasati beciul deschis ! El a mai avut si in trecut alte tentative ( o data isi legase funia de lustra ) o data cu funia in beci !
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
4815544473
5/49
1646443303-03-20246 8 4 7 2 1 1
joker
1812120439