REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
6.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Polițistul PRINS cu ȘPAGĂ în județul Constanța a fost CONDAMNAT

Polițistul PRINS cu ȘPAGĂ în județul Constanța a fost CONDAMNAT

Replica API 11 decembrie 2020 | 15:40 7057

Behan Mustafa, care era șeful Postului de Poliție Ostrov, a fost condamnat, de către Tribunalul Constanța, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru infracțiuni de corupție. Decizia a fost luată pe 11 decembrie și nu este definitivă.

”Condamnă pe inculpatul MUSTAFA BEHAN pentru infractiunea de trafic de influienta, la pedeapsa de 2 ani închisoare. În baza art. 55 rap.la art. 66 - 67 alin.2 Cod penal aplică inculpatului MUSTAFA BEHAN, pedeapsa complementară a interzicerii exerciţiului drepturilor prevăzute de art.66 al.1 lit. a, b şi g C.penal( dreptul de a fi ales în autorirăţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a ocupa funcţia, de a exercita profesia de politist, de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii), pe o durată de 2 ani, a cărei executare începe de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare. În baza art. 91 Cod penal dispune suspendarea executarii pedepsei principale sub supraveghere pe un termen de incercare de 2 ani, stabilit în condiţiile art. 92 alin. 1 Cod penal. În baza art. 93 alin. 1 Cod penal impune inculpatului ca pe durata termenului de supraveghere stabilit, să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanta, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 93 alin. 2 lit. b Cod penal impune inculpatului să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii comunitare. În baza art. 93 alin. 3 Cod penal, pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primariei/Consiliului Local Ostrov sau din cadrul Primariei/Consiliului Local Lipnita, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, inculpatul nu poate presta această muncă, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare. Numărul zilnic de ore urmează a se stabili conform legii de executare a pedepselor”, potrivit minutei judecătorești.

Potrivit informațiilor noastre, totul s-ar fi petrecut în seara de miercuri, 2 septembrie, în jurul orei 19.00, în apropierea Postului de Poliție Ostrov. De fapt, în fața sediului Poliției se află un bloc, iar în spatele acelui bloc ar locui omul legii. Astfel, acesta ar fi primit suma de 500 de lei pentru a nu-și îndeplini atribuțiunile de serviciu, fiind prins în flagrant.

Citește detalii aici: EXCLUSIV! UN ȘEF de POLIȚIE din JUDEȚ, prins în FLAGRANT cu MITĂ!

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am ajuns zdreanta mare de cand am plecat din ostrov am rupt bananele in cernavoda mi am parasit familia si copii pt amanti sunt singura boschetara si caut armasari pe matrimoniale sunt o mizerie de om
0
0
Unde erau parintii minorelor cand politistul le lua pe acestea in masina politiei? Nu s-a sesizat nimeni? Doamne fereste! Cate aberatii.
6
0
Problema este: cat esti in treaba, toti te intreaba. Toti astia care acum scriu de rau despre Behan, se stie, candva l-au pupat si lins in fund.
7
0
Cand imbarligi copile de 12 - 14 ani fara minte si le mai si plimbi putin cu masina politiei. Dumnezeu nu te rabda, da asa e la tara, lumea proasta. Tac din gura toti.
1
5
Asta.i blestemul minorelor alea de le plimba cu masina
3
4
Sa ii faceti o testare psihologica la omul vostru de urgenta ca a cam luato pe aratura. Se viseaza sef de post. Da el cu spagile in toti procurorii si judecatori, si in Februarie cel tarziu il pune sef de post plin. Umbla pe toate strazile cu Dusterul cu girofarele aprinse, se ia aiurea de lume pe strazi... Dar chiar nu il vede nimeni?
6
5
De Nelu Pleasca ai fugit si de matura din vama.... in alea 60 de zile de munca in folosul comunitatii tot de el ai parte. Dumnezeu nu doarme
7
4
la Cuza Voda primaru fura cu politia
6
1
Cam indulgenta justitia. La cate fapte are omul vostru la activ, trebuia sa fie la Puerta Blanca de mult timp. Nu e timpul trecut, usor usor se afla toate... el da in primiri pe unii, altii pe el, si uite asa se mai curata capatul asta de judet de militieni corupti. Spor la treaba, ca aveti ceva de munca.
7
5
De ce cu suspendare? Nu suporta regimul de detentie
8
5
Daca furi o paine de foame iti iei 5 ani,
27
0
Au apus vremurile in care pestele inota in vin la Ostrov. Cu ocazia asta, nu se vor mai schimba arcurile la masinile politiei de 3 ori pe an de la atata carat la judet.
22
6
Mafia din justitie nu se dezminte.Iar unii merg cate 5 ani la tribunal la termene.
24
1
Un mare dobitoc!
8
5
asai trebue organului!
12
5
Ai vazut spaga va fi eradicata din melitie!! nici macar 50 de lei nu mai poti lua !! daca lau prins pe asta cu 50 de lei - hahaaahaaaa - iti dai seama ca aia care iau zeci si sute de mii de euro sunt demult la puscarie !! haaahaaaahaaaaaa !!!
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407