REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Poliţistul Saragea are de tras în instanţă cu fratele-‘problemă’

Poliţistul Saragea are de tras în instanţă cu fratele-‘problemă’

Replica API 22 ianuarie 2018 | 13:52 2240

Dosarul ‘Scandalul de pe plajă’

Dosarul ‘Scandalul de pe plajă’

Florin şi Andrei Saragea

Pe masa magistraţilor Tribunalului Constanţa s-a aflat, recent, dosarul în care fiul „problemă” al fostului poliţist Marian Saragea apare în calitate de parte vătămată, după ce ar fi fost bătut de turişti pe plajă, în vara anului 2016. Numai că, potrivit martorilor audiaţi, s-ar părea că lucrurile nu stau chiar aşa. Cei care au dat declaraţii spun că, de fapt, Florin Saragea, fiul lui Marian Saragea, este cel care a început scandalul de pe plajă, fiind ajutat chiar şi de fratele său mai mic, Andrei Saragea.

Unul dintre martorii audiaţi este chiar soţia lui Robert Daniel Drăguţ, cel care apare în calitate de inculpat în dosar, despre care se spune că l-ar fi bătut „măr” pe Saragea.

„Eram la plajă cu familiile, noi şi finii noştri, împreună cu copiii. La un moment dat, soţul meu a văzut o bară, un fel de joc probabil, la care se făceau tracţiuni. La un moment dat, am văzut că atât el, cât şi cel care deţinea bara respectivă, au început să se înjure reciproc.

Le-am zis că nu e frumos, că sunt şi copii de faţă, după care am plecat cu toţii spre o terasă ca să mâncăm. Numai că în urma noastră am văzut că venea Saragea, cu bara respectivă în mână, dar şi cu fratele său, Andrei, care a vrut să-i tragă un cap în gură soţului meu.

Atunci ne-au înconjurat mai multe persoane, Saragea l-a lovit cu piciorul pe soţul meu, care a căzut pe nisip şi nici nu a reuşit să se apere. L-au lovit încât l-au umplut de sânge. La un moment dat, copilul meu a sărit peste tatăl său ca să-l apere, le spunea agresorilor că nu a făcut nimic, că este bolnav.

Mi-am cărat soţul la maşină, unde l-am lăsat în stare de inconştienţă, plin de sânge. (...) La audierile de la Poliţie, Florin Saragea nu a venit, a venit doar Andrei care era bine, nu avea absolut nimic, şi care a început să ne ameninţe”, a declarat, printre altele, soţia aşa-zisului agresor.

După toate această declaraţie, este greu de crezut că Florin Saragea este partea vătămată din toată această poveste. Reamintim că acesta nu a fost niciodată o uşă de biserică, ba a avut tot timpul probleme, când cu unii, când cu alţii. La un moment dat, a simulat chiar o criză de epilepsie, pentru a scăpa de poliţişti.

S-a întâmplat pe data de 25 iulie 2010, când poliţiştii din Cumpăna l-au identificat şi scos din trafic, întrucât care conducea un Opel fără numere de înmatriculare şi căruia îi lipseau şi elemente ale caroseriei. După cum era şi normal, poliţiştii i-au cerut documentele, moment în care tânărul fiu de poliţist, a devenit extrem de violent, încercând să scoată un pistol pe care îl avea într-un toc la centură. A fost momentul în care l-au imobilizat şi dus cu forţa la sediul Poliţiei, unde individul a simulat o criză de epilepsie.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saragea este un aurolac
0
0
Cadavre miscatoare
2
0
da de unde au Banii,intrebare intrebatoare,curg cumva la robinet,ce Venituri au baietii astia si de unde..cine ii sponsorizeaza..De unde vin banii...
0
0
decat sa ne umplii ochii cu prostiile tale, mai bine mergi la scoala si termina clasa IV!
1
2
saragea florin face in fiecare an de craciun acte umanitare un exista absolut nici un copil de la toate casele de copii din constanta care sa nu primeasca absolut ceea ce isi doreste de la mos craciun catii dintre voi ati facut macar un copilasi fericit de craciun dl florin saragea face fericite cateva sute de suflete nevinovate asa ca nu mai vb fara sa nonoastetii personal omul si nixi sa nu mai pretintetii ca il conoastetii !!! pacat pt voi si vietile voastre triste !
5
3
ce pot spune este foarte usor sa vb si sa injuratii sib forma anonimatui precum va traitii si viata ca niste anonimi doar in momentul cand punetii capul pe perna si visatii vetii ajunge sa avetii viata si bani lui florin saragea
4
3
2 proosti cu functiii date de tasu si tinute in brate de altiii ,ei produc bani pt toti idiotii pusi sus ,pisi pe ei ori si cum , bataia lor v-a fii televizata
2
2
Intreaba-l.pe DANCU ! E seful Politiei Cta si al Politiei Rutiere . Stie ce are in ograda lui de 4 ani si ce hram poarta !
10
1
un jegos nenorocit ala in camasa de culoare galbena , era sa l trosnesc in parcare la partiker poponarul dracului la sapun cu el
11
0
La puscarieee cu amandoi....2 lepre...2 tepari...sa se faca dreptate...dc se musamalizeaza dosarele...dc inca sunt liberi??
11
1
Pai acesti doi indivizi se dau barbati? Doi sclemberici
10
0
Beizadelele fostului politist i-au facut numai probleme lui taica-su.Legea sa-si faca treaba ,iar o corectie o merita cu toate relatiile ,
13
0
Tara-mi-as coaiele pe mormantul ma-tii !
3
0
Doamne , dar stramb mai e cel din dreapta.
8
1
Ce frumosi sunt,doua mummi
19
1
Trebuie spus ca FLORIN saragea este si acum POLITIST, UN CACAT DE OM, care mi-a lat carnetul de conducere fara sa fiu vinovat, am cistigat in instanta dar ppppPOLITIA de rahat ROMANA nu la sanctionat ,nici cu un avertisment ,RUSINE POLITIA RUTIERA CONSTANTA
22
2
Sa le bag pula in gura de slugi, saragea florin un bou si prost deosebit, mincinos si excroc ,
23
1
la cate dosare penale a avut saragea florin, ma miunez ca inca este in libertate. Sa fie o sinpla coincidenta libertatea lui cu calitatea de politist a fratelui si tatalui!?
23
2
Forzaaaa Saragea!
3
25

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108