REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Premierul Slovaciei a fost împușcat, presupusul agresor a fost arestat de polițiști! Video

Premierul Slovaciei a fost împușcat, presupusul agresor a fost arestat de polițiști! Video

Virgil STOIAN 16 mai 2024 | 00:00 3752

Premierul Slovaciei a fost împușcat. Politicianul a fost atacat imediat după ședința de guvern, în mulțime. Un agresor a fost reținut de polițiști. Premierul ar fi fost nimerit de 2-3 gloanțe. Incidentul a avut loc în orașul Handlova, la aproximativ 150 de kilometri nord-est de capitală, Bratislava. Robert Fico a fost transportat de urgență la spital.

Premierul Slovaciei a fost impuscat, presupusul agresor a fost arestat de politisti! VideoPremierul Slovaciei, Robert Fico

Fico a fost nimerit de cel puțin două gloanțe, potrivit presei slovace. Ministerul de Interne a confirmat că a fost vorba despre o tentativă de asasinat. Președinta Slovaciei, Zuzana Caputova, a condamnat atacul asupra lui Fico.„Sunt șocată. Îi doresc lui Roberto Fico multă putere în acest moment critic pentru a se însănătoși”, a spus ea.

Fico urma să participe la o ședință de guvern, la un centru cultural din Handlova. Un reporter al publicației Denník N a relatat că a auzit mai multe focuri de armă și i-a văzut pe ofițerii de securitate ridicându-l de pe jos pe Fico și băgându-l într-o mașină. Potrivit martorilor de la fața locului, Fico a mers să-i salute pe oamenii aflați în fața centrului cultural, care îl așteptau, când s-au auzit mai multe focuri de armă. Fico a căzut apoi la pământ.

Presupusul atacator a fost reținut de poliție. Poliția a izolat zona, căminul cultural în fața căruia a avut loc reuniunea a fost evacuat.

Video:

Update:

Premierul slovac e în stare gravă la spital, după ce a fost împușcat de cinci ori, în stomac și piept.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta merita toti coruptii romaniei. dar sa si crape.
6
0
Asta este ala care a pus Mafiotii sa impuste ziaristii. Mi-as paula in rasa lui de pro rus, sa se duca sa se trateze in rusia
10
3
Un adevarat patriot. Cica ar veni si Putin cu portocale la spital.
4
6
S-au revoltat slovacii ca dadea legi sa instaureze dictatura. A meritat sa fie eliminat.
10
3
deci covrigare se poate ???? Nu stiu cum Dumnezeu le da minuni din astea numai altora????!!!!
8
0
incepe razboiu!!!! pregatitiva poponetu
7
35
Pe Fisa lui Liuba o iau eu acasa , ca ii place ciocaneala maxim
4
28
Sa va iau la ciocan la articolul cu Zdreantza aia de Liuba de ce ati scos comentariile ?! va platit sa ii bagati plangerea pe sitE?! Sa facem pipi pe ei oricum pierd tot vor murii la mihail kogalniceanu intro casa paraseala!
6
26

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436