REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Președintele CJC, despre incompatibilitatea sesizată de ANI: 'Se face confuzie'

Președintele CJC, despre incompatibilitatea sesizată de ANI: 'Se face confuzie'

Replica API 1 februarie 2019 | 01:06 439

"Se face confuzie, Neptun Olimp nu este societate de interes național. Stațiunea este de interes național. În ceea ce o privește pe soția mea, ea nu mai era administrator la firmă când am devenit consilier județean", a declarat Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

"Am citit comunicatul emis de Agenția Națională de Integritate privind declararea incompatibilității mele în perioada 20 decembrie 2012 - 30 martie 2016. În acest moment, aștept comunicarea raportului întocmit de Agenția Națională de Integritate. Ulterior mă voi adresa instanței de contencios administrativ pentru a-mi susține nevinovăția. Nu am emoții, am încredere că justiția română își va face datoria. Să nu uităm că au fost foarte multe situații în care instanțele de judecată au dat câștig de cauză celor pe care Agenția Națională de Integritate i-a găsit incompatibili", a precizat Ţuţuianu.

Precizăm că este vorba despre faptul că Agenția Națională de Integritate a constatat faptul că Marius Horia Țuțuianu, actualmente Președinte al Consiliului Județean Constanța, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 – 30 martie 2016, întrucât a exercitat simultan funcția de consilier județean și pe cea de președinte al Consiliului de Administrație al S.C. Neptun Olimp S.A., realizând venituri de natură salarială de la societatea comercială.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu nu doarme, Horica!
2
0
Motan motanule, nu mai manca baiatule, motan motanule, ca te i-au salvarile!
3
0
Asta e problema ca multi se jura pe biblie si ei se inchina la idoli
3
1
Hotararea instantei o sa arate ca Horia Tutuianu are dreptate!
1
4
E mana lui Palaz
2
1
se face confuzie asa cum se facea confuzie si-n filmaciunea cu Base cand pocnea acel copil.Base a mers mai departe si a jurat cu mana pe biblie ca nu a pocnit acel copil.E de ajuns sa spui doar ca se face confuzie? cred ca nu, i-ati si tu o biblie si jura pe ea, dar iti mai trebuie si un Robert Turcesc care sa te faca credibil, si sa-l faci si pe acesta cu grade in armata si sa-i dai si salariu de la armata asa cum lua Robert Turcesc, si cand a fost prins a putut spune cu TUPEU ca nici nu stia, adica incasa bani de la armata si nu stia? culmea tupeului si a nesimtirii.Asta-i Romania LIBERA
5
0
legea va dicta,,
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272