REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Președintele Urban Legend nu mai are voie să intre în bazele sportive DJST Constanța

Președintele Urban Legend nu mai are voie să intre în bazele sportive DJST Constanța

Virgil STOIAN 28 martie 2023 | 00:00 5686

În ultimele zile, în spațiul online, a circulat o adresă cu antetul Ministerului Sportului, semnată de directorul executiv adjunct al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, Emil Jan Ionescu Nichita. Adresa este îndreptată împotriva lui Mihai Teodor Isop, președintele Clubului Sportiv Urban Legends Constanța și reprezintă rezilierea unui contract pe care clubul Urban Legend îl avea cu DJST Constanța prin care sportivii clubului foloseau sala Flămânda pentru antrenamente. Șocant la această adresă este limbajul suburban folosit de către reprezentantul DJST Constanța dar și textul plin de greșeli gramaticale. Reporterii Replica au vorbit cu Mihai Isop despre toată această situație, pentru a afla de unde a pornit tot scandalul. Mai mult decât atât, Mihai Isop a fost declarat Persona Non Grata acesta nemaiavând voie să intre în vreo bază sportivă aparținând DJST Constanța. În urma acestui conflict, Mihai Isop i-a făcut o plângere penală lui Emil Ionescu, pentru abuz în serviciu.

Presedintele Urban Legend nu mai are voie sa intre in bazele sportive DJST ConstantaMihai Isop și Ionuț Coman

Potrivit spuselor lui Mihai Isop totul a pornit de la o solicitare venită de la DJST Constanța prin care i se solicita virarea în contul Direcției suma reprezentând 30% din vânzarea de bilete. Conform legii, clubul este obligat să vireze 30% din impozitul pe spectacolele sportive. De la această ”neînțelegere” a pornit și conflictul din City Park, Mihai Isop refuzând propunerea lui Emil Ionescu.

Atunci când Mihai Isop a invocat faptul că veniturile se împart între club și sportivi, Emil Ionescu ar fi folosit cuvinte triviale la adresa sportivilor: „Când i-am spus că banii se împart egal între noi și sportivii participanți în competiții, Emil Ionescu a zis «Dă-i mă în .... mea pe sportivi». De aici a pornit conflictul din City, unde am avut un conflict verbal cu Emil Ionescu, iar la final acesta a zis ceva de genul... «Las' că te așez eu pe tine». Iar a doua zi a venit adresa în care se rezilia contractul și eram declarat persona non grata”. a declarat Mihai Isop pentru Replica.

Presedintele Urban Legend nu mai are voie sa intre in bazele sportive DJST ConstantaAdresa buclucașă

Contract reziliat... printr-o semnătură

Pe lângă adresa cu un limbaj suburban, reprezentantul DJST a mai dat dovadă de un abuz de putere, reziliind contractul pe care Direcția îl avea cu Urban Legend, doar printr-o semnătură pe acel act, fără număr de înregistrare sau ștampilă sau alt însemn oficial. Să înțelegem că Emil Ionescu e un fel de Dumnezeu la DJST și semnătura lui are literă de lege?

Presedintele Urban Legend nu mai are voie sa intre in bazele sportive DJST ConstantaContractul reziliat doar printr-o semnătură

Nu am fost primit la sediul DJST

Mihai Isop a încercat să fie primit la DJST pentru a discuta situația, însă nu a putut intra: „Am încercat să intru în Direcție. Nu am fost lăsat să intru, însă o fată de la contabilitate mi-a adus în fața instituției tot ce zice el că datorez. Sunt cam 1.000 de euro, iar dacă această sumă este reală o vom eșalona, și vom plăti. Însă, dacă această datorie există, de ce până acum am fost lăsat în pace și acum deodată am datorii?

Potrivit spuselor lui Mihai Isop, cu toate că pe 1 aprilie există o gală unde sportivii Urban Legend se vor înfrunta cu cei de la clubul din Iași al lui Cătălin Moroșanu, aceștia au fost nevoiți să se antreneze la diverse alte cluburi, nefiindu-le permis accesul la sala Flămânda. Președintele Mihai Isop i-a făcut și o plângere penală lui Emil Ionescu, pentru abuz în serviciu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnilor care postați comentarii la acest articol referitor la dl.Ionescu...rog aveți CURAJULsi BUNUL SIMȚ sa va ASUMAȚI cele scrise,nu sa va ascundeți sub false identitați gen Sobaru.Mulțumesc...ADEVARATUL SOBARU M.
2
0
Eu ii cumosc pe amandoi Ionescul Emil om demn cu multa scoala cunoaste legislatia sporiva si nu numai Isop Mihai un golan tepar rau platnic... Si recalcitrant. Nu stiu ce i-a trebuit lui Ionescu sa imtre in conflict cu nemernicul de Isop
3
3
Isop trebuie făcut cetățean de onoare a Constanței dacă nu macar la Istria
5
1
Isop
1
1
Din cate stiu eu dul Ionescu-Nichita Emil-Jan e un om corct nu cred ca a cerut bani nimanui. Rezolva orice problema de serviciu. In relatia mea cu dansul Jos Palaria nu am nimic sa ii reprosez
3
3
Acest Ionescu e ala de cerea banii imprunut la toata lumea si care falsifica semnaturile directorilor ca sa ia bani din caserie ? Acest personaj e inca director ? Asta si ar pune si nevasta la produs pentru bani daca inca nu a facut o
9
3
Isop e ruda cuNicusor Constantinescu, e un aghiotant necalificat. Nu e capabil sa faca nimic si sunt convins ca limbajul de mahala a fost din partea sa, vai de mortii lui.
11
3
Oameni frustrați , lăsați comentarii si mâncatii c***t următorul nivel de-aia si lăsați comentari sub anonim la cât de curajosi sunteți , băieții ca voi au un loc foarte special in Constanța,stati foarte bine pe fundul marii ,voi aveți statutul prea mare de nu mai aveți loc de el in casa ați zis ca poate cine știe o mai sugeti puțin pe aici si poate nu vi se mai face rău când o luați pe toată in gât , si așa va baga si pe voi cineva in seama,pamblicari ordinari la munca fu t u va streachina in gura de cotețari împuțiți ,sugei ați p**a la tot neamu lu Isop pana va îngălbeniți începând cu margarina asta cu pâine numita Emil Ionescu si terminând cu toate coardele astea anonime care rup p**a inutil pe aici !!!
2
8
Cine cunoaste personajul Isop isi da seama imediat ca p******a asta e un articol favorizat , o p******a care nu a facut nimic in viata lui in afara sa traiasca de pe urma sportivilor , saracii sportivi se plang ca nu ii plateste , ii pune pe sportivi pana si țigări sa ij cumpere , un jeg de om care se agata de orice , un lingau care pupa orice mana pentru o bucata de paine , omul se si crede un interlop chiar daca nu are un leu in buzunar , isi umfla gala Urban Lengend care e o gala de 2 lei , apropo : fisu cu Silviu mai vand droguri in Navodari ?
14
1
Sa ii suugi puula lui ursoi si celor ce au ramas dupa el.
2
8
Da voi ati citit cazieru lu Isop ?:)) un i*******r ieftin un tepar SI ATAT
7
3
Mihai Isop era aghiotantul lui Marius Ursoi. Despre cel din urma, nu prea exista lucruri bune de scris. Era un individ violent, permanent pus pe scandal si rafuiala, totul culminand cu sinuciderea sa. Pe baza criteriului ca cine se aseamana se aduna, probabil ca si Mihai Isop are un caracter similar. Legat de acuratetea exprimarii sale in scris, stati linistiti, ca i-am urmarit contul de Facebook o perioada si m-am ingrozit de cat de agramat este. Cel de-am doilea, Emil Ionescu, nu am idee cine este si de cand ocupa aceasta functie. Dar, data fiind modalitatea total agramata, jalnica, de analfabet premiant, in care s-a exprimat in aceas adresa scrsa... ce sa mai zic... of! Cum este tusea, asa este si junghiul!
9
2
Cautati filmarea din mall si o sa vedeți cine are dreptate!
4
2
Mihai si prietenii sai fratii Ursoi sunt niste mizerii pamantului
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614