REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Presiuni la Seimeni, pentru schimbarea viceprimarului! PSD vrea să ia tot

Presiuni la Seimeni, pentru schimbarea viceprimarului! PSD vrea să ia tot

Replica API 31 august 2017 | 17:18 623

Speculaţiile cum că se doreşte schimbarea viceprimarului de la Seimeni devin realitate. Informaţia, publicată în premieră de “Replica” urmează să prindă contur în şedinţa de azi, 31 august. Consilierii locali ai comunei Seimeni au fost convocaţi în şedinţă, începând cu ora 13.00, pe ordinea de zi figurând un proiect iniţial de aleşii locali de la PNL (4 la număr, în frunte cu fostul primar al localităţii, Lucian Blaj).

În prezent, actualul primar al localităţii, Mitică Şerban, are o majoritate fragilă în consiliu, cu sprijinul celor de la M10. Acum, se conturează o nouă viitoare majoritate, formată din PSD şi… PNL! Conform unui consilier local de la M10, actualul edil ar fi trecut la PSD, în timp ce fostul primar, de la PNL, nu pare să aibă o înţelegere cu social-democraţii din plan local, dar nu este exclusă una la nivel judeţean.

Propunerile care urmează să intre în dezbatere azi pentru postul de viceprimar, în locul actualului vice Florin Chirilă, sunt Marian Iordache (PSD) şi Lucian Blaj (PNL).

Iată cum a comentat situaţia un consilier ales cu sprijinul M10: „Astăzi (ieri – n.r.) am fost pus în situația delicata de a nu știi ce decizie sa iau în final. Persoana care m-a amenințat și a încercat sa ma excludă din funcția de consilier local, îmi cere astăzi sprijinul pentru a rămâne în funcția de viceprimar al comunei. Voi cei care ne-ati susținut în alegeri, cum ati proceda? Este rușinos , dar din păcate asta este realitatea”, a precizat consilierul local Vasile Gheorghe.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/salariile-din-primaria-seimeni-motiv-de-disputa-6-miliarde-pe-an-la-un-buget-de-4-vezi-documente-325916/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu se poate asa ce va . nu va e rusine lasati tineretu sa conduca . nu va ajunge ce va. mai trebue rusine sa va fie Donmul Chirila e om gospodar vrea sa faca ceva pentru cumuna dar nu pore de voi
1
1
Copil este marca ba boule
1
0
Huuuooo... rusineeee, nu va ajunge bine ciolanu??? Hotilor sunteti toti niste hotid la ala mic si pana la ala maresi cu voi si fara voi tot ca dupa razboi arata comuna nu sunteti in stare de nimic...de nimic....stati dracu deoparte si lasati pe cineva care sa isi dea interesul pentru comuna...uni dintre voi ati mai fost la conducere si ce dracu ati facut....numai ciobani vacari si hoti sunteti la ciolan..nu sunteti in stare nici macar sa vorbiti dapai sa mai conduceti o comuna...prapaditi dracu...unde mai pui mai nou sunt numai copii prin primarie..
1
2
vrea iordache iar la conducere
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108