REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Prietenii interlopului Rivas, ucis în Malta, condamnați pentru proxenetism

Prietenii interlopului Rivas, ucis în Malta, condamnați pentru proxenetism

Virgil STOIAN 13 decembrie 2022 | 00:02 6597

Patru  bărbați din Mihail Kogălniceanu au fost acuzați de proxenetism, aceștia racolând femei, începând cu anul 2020, pe care le-ar fi determinat să se prostitueze, banii ajungând la ei. Potrivit informațiilor noastre, doi dintre ei, Scîndu Bogdan și Vera Alexandru, ar fi fost apropiați ai lui Joseph Rivas, interlopul ucis în Malta.


Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea lui Daniel Mitruș la patru ani de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată, Vera Alexandru și Scîndu Bogdan au primit trei ani cu suspendare, iar Ion Ivanof, un an și șase luni de închisoare cu suspendare. Pe lângă pedepse, lui Daniel Mitruș i s-au confiscat 80.000 de lei, lui Vera Alexandru 100.000 de lei iar lui Scîndu Bogdan suma de 240.000 de lei. Sentința a fost dată pe 9 decembrie, și nu este definitivă.

De ce sunt acuzați!

La data de 8 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat 4  bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.Potrivit informațiilor noastre este vorba despre Mitruș Daniel, Vera Alexandru, Scîndu Bogdan și Ion Ivanof. Astfel, cei 4 sunt suspectați că, începând din anul 2020, ar fi racolat femei, pe care ulterior le-ar fi determinat să se prostitueze, în municipiul Constanța, în interesul lor patrimonial. La aceeași dată, polițiștii de investigații criminale au pus în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cu valoare probatorie, precum și 6 autoturisme.

Apropiați ai lui Rivas

Potrivit informațiilor noastre, Scîndu Bogdan și Vera Alexandru ar fi fost apropiați ai interlopului Joseph Rivas, care a fost ucis în Malta. Vera Alexandru și-a exprimat durerea pricinuită de decesului interlopului, punându-și o poză cu poza acestuia.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia 2 au avut noroc si au scapat, da fratele lor mitrus nu a avut norocu asta. Sa nu uiti sa ma treci la vizita mitrus. Vera ai grija ca numai e fratele rivas.
0
0
Sa.i le bag puwla in sufletele copiiilor lor de jeguri infecte
0
0
De ce nu va dati numele pizdelor? daca tot sunteti baieti si nu fetite cu fustite,va e frica ca va da lumea in cap?m**e
3
0
Ba gogule..cu nume de bulan spart sa te duci după rivas cu tot cu susținătorii lui.multa mumu la toate neamurile voastre de pești sparți în kur de sărăcie.
5
4
sa iti zicem Mihai desi esti un cacat mic cu nume fals,daca erai baiat si nu p***a cum esti acum ii ziceai in fata cand traia nu acum cand comentezi in mod anonim ca un catel ce esti. Vezi de saracia ta acolo si taci in mortii tai de lache.
5
4
Pentru trafic international ? Adio Europa si shengen
5
1
Temutul interlop rivas,cum îl numiți voi presa,era o sluga infectării,un atarnator,săgeata băieților smecheri,un fomist,un plămân mare și p***t cu minte 0. Unde dracului a fost rabla asta smecher,ca-n el era vai steaua lui.
5
5
Daca femeile sunt proste si le place de ce nu. Oricum se marita pentru bani. Macar asa fac si ele ceva cu viata lor cat sunt tinere. Dupa casiere la Lidl minim pe economie la batranete.
11
3
Toti tarușii s-au făcut peștișori și vor la oraș.mumu în gat jegurilor
27
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272