REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Prima declarație a părinților tânărului care a condus drogat și a ucis doi oameni

Prima declarație a părinților tânărului care a condus drogat și a ucis doi oameni

Virgil STOIAN 22 august 2023 | 08:09 7196

Miruna și Mihai Pascu, părinții tânărului de 19 ani care a condus drogat în stațiunea 2 Mai și a ucis două persoane, au reacționat printr-un comunicat la întreaga situația generată de comportamentul fiului lor. Părinții lui Matei Vlad Pascu susțin că nu doresc să își ferească fiul de răspundere și doresc să contribuie la cheltuielie medicale. Cei doi afirmă, în comunicatul citat de Hotnews.ro, că aceasta va fi singura lor declarație.

Prima declaratie a parintilor tanarului care a condus drogat si a ucis doi oameni

„Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat. Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca. Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate. Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale. Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găși o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente. Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale "ușoară" pentru a ieși din ce avem de dus ca părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, afirmă părinții tânărului Vlad Pascu.

Accidentul de pe litoral

Sâmbătă dimineaţă, din apropierea staţiunii 2 Mai, un şofer drogat a intrat cu maşina într-un grup de opt tineri, omorându-i pe loc pe doi dintre ei. Tânărul de 19 ani nu a oprit să vadă ce se întâmplă cu victimele sale şi a părăsit locul accidentului, îndreptându-se spre Vama Veche, acolo de unde a şi fost săltat de poliţişti. În ciuda faptul că maşina sa era avariată, şoferul a susţinut iniţial că nu el a lovit grupul de turişti.

Mai mult, explicaţia oferită de băiatul drogat cu un cockteil de cocaină, amfetamină şi metamfitamină a fost una năucitoare. Acesta le-a declarat oamenilor legii că a lovit o vacă sau o pasăre mare şi din această cauză maşina sa arată în asemenea hal.

Autoturismul pe care acesta îl conducea era un Mercedes de colecţie, decapotabil, a cărui valoare de piaţă este estimată la 50.000 de euro. În ciuda valorii sale, maşina, aflată pe numele tatălui criminalului, nu avea RCA. Potrivit observatornews.ro, tânărul îşi luase permisul în urmă cu doar trei luni. Cei care au alertat poliţia cu privire la Matei Vlad Pascu, şoferul drogat, au fost taximetriştii, care au observat maşina lovită. Ulterior, după audieri, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar duminică va fi propus pentru arestare preventivă.

Anterior producerii accidentului, tânărul a fost surprins de camerele de supraveghere în magazinul unei benzinării, de unde şi-a cumpărat ţigări şi ciocolară. Pe imagini apare destul de confuz, iar vânzătorul şi o altă clientă îl privesc destul de suspicioşi, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde mama dracului si cum au facut astia averi cinsite? De aia se cunoaste si cu politie,avocati,judecatori i-au mituit pe toti.Unii se chinuie sa ii prinda si altii le da drumul cand ii judeca.I-au cumparat pe toti,se pisa pe toti ii au la mana la ce spagi si ce case au furat de la batranii executati silit.Va dati seama ce coruptie ? La ce nivel? ce nu stiu? Sau nu stiau? Stiu toti si iau spagi toti.Notari,avocati,executori,judecatori etc. Le-au dat astia la toti cateva fire de paie ,nu le-a facut cadou aparatmente executate.salariatii din institutii,avocatii incepatori le cara servietele cu spagi ei nu pun mana pe bani.Avocatii tineri care s-au saturat de carat spagi fara sa profeseze sunt plecati afara sau vor pleca afara.Intr-o tara plina de hoti corupti nu mai ai ce sa mai faci.Daca erau pe vremea lui Ceausescu toti erau judecati pe ani multi si grei de puscarie, toti erau la Poarta Alba.Nu mai iesiea ca azi la pensie,erau direct la Poarta Alba.Ce fac autoritatile?
0
0
unde ii gasim pe cei responsabili?
1
0
Behaitoarele urmeaza agenda lupilor. Mereu, intocmai si la timp. Cine sunt behaitoarele? VOI
0
1
Nu, nu protesteaza nimeni. Behaitorilor nu le-a spus nimeni sa behaie, deci nu behaie. Cand le va fi spus, vor behai. Oile atat stiu. Asta stiu, asta fac. De aia sunt oi - sa fie mereu manate. In prostia lor, se cred lupi.
0
0
fFraiere, Tatucul a murit. L-ai impuscat de Craciun. Ok, fie, dar nu-i faci treaba - doar te smiorcai asa: Parintii drogatului daca aveau un nivel minim de bun simt si ratiune si credeau in valorile cu care defileaza azi in discursul asta scris de altcineva, i-ar fi dat 2 palme dupa ceafa si 3 suturi in kur cand posta ca un cretin manelist pozele cu bani, masini si ceasuri scumpe pe retelele de socializare. Asta nu e educatie, bai, secaturilor Si o s**i acum si-n veci.
5
0
Acum nu msi protestati ma ?? Coruptia nu mai UCIDE?? ROMANI=SACI DE KKT CU OASE!! O ADUNATIRA DE NATARAI SI TROGLODITI !!! mias PWLA IN RASA VOASTRA!!!
5
0
Educati-va copiii sa traiasca precum intr-un teatru de razboi. Nimic nu e pe bune. Moartea e la fiecare pas.
2
0
Saptamana viitoare ati uitat tot, vehementilor. Manca-v-ar Tata Mare.
4
0
Cu copilul ieșea seara de seara cucuveaua de Despescu. Unde e acum? Probleme cumva ptr protejatul Glugă?
2
0
O sa l las sa facă pușcărie da.... nu sun saptamana asta sun săptămâna viitoare sa I dea drumul
3
1
Parintii drogatului daca aveau un nivel minim de bun simt si ratiune si credeau in valorile cu care defileaza azi in discursul asta scris de altcineva, i-ar fi dat 2 palme dupa ceafa si 3 suturi in kur cand posta ca un cretin manelist pozele cu bani, masini si ceasuri scumpe pe retelele de socializare. Asta nu e educatie, bai, secaturilor! Inteleg oricum ca sunteti niste borfasi amestecati cu clanul Camatarilor. Sa crapati si voi si licheaua voastra cu banii pe piept!
11
0
Miliția.
2
0
Ca în Sparta !
3
0
Sa raspunda si politistii pentru complicitate la crima ... iar drogatului un sincer la multi ani la Poarta Alba, unde sa fie Regina balului minim 20 de ani ...
13
0
Io ku vasilik și ku dan fakem ordine în judet Va halim kkatilor
5
0
youtube.com/watch?v=J6l5-Rup-D4
0
1
Law abiding citizens -
7
2
Pe pariu ca dispare si drogatul asta precum drogatul lui Iorgulescu ? . Astia sunt parinti ? Niste scursuri la fel ca drogatii pe care i-au crescut si au nenorocit atatia oameni .
16
1
Lui johanus. De la el se trage tot raul in tara asta. Un incompetent si un corupt care a numit mai jos de el numai corupti si incompetenti: orban,catu, ciuca, ciolacu... Iar astia la randul lor altii mai incompetenti: bode, predoiu. Astia au numit altii mai p****i: despescu, arafat Astia ainumit altii mai batut in cap: gluga si prostul ala care a fost sef la mangalia si acum este adjunctul lui gluga. Asa s.a ajuns la starea asta de lucru. Acum demisiile vor veni invers: de jos in sus
14
4
4 voturi negative, ce-i militienilor si magistratilor, va e frica? asa si trebuie. Sa va fie suficient de frica sa nu mai lasati criminalii liberi CORUPTILOR! I uite ma ca tembelii aia de sexomarxisti aveau dreptate- Coruptia chiar ucide! Da' pe noi amarastenii nu pe privilegiati! Futuva-n gura , cand o sa vina rusii aici personal ma bag la FSb sa va torturez de vii! Si sa nu va inchiputi ca o sa scapati peste hotare ca venim dupa voi .
15
2
@ Politist- nu nu, MOARTEA MILITIENILOR CA TINE nu demisia ca si TU esti din sistem si iei spaga ca altfel te zburau demult. Cum ati facut voi in cazul Besa ? Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte? Asa trebuie sa facm si noi cetatenii pentru copiii astia doi. stati sa se linisteasca un pic apeleca sa nu stiti de ce muriti si incepem vanatoarea !
10
1
kktilor, in sua ptr o c****a drogata au iesit toti sa -i omoare pe militieni si voi cereti demisii cre tinilor! va meritati soarta! Jupuiti-i de vii cum zice Cambyses sau macar bagati cutitele in ei sa vedem daca mai ia vreun g***r spaga.
6
1
Nu mai ieșiti la greva ba lesinatilor? Incompetenta zace în voi! Vreți salarii vreți grile , când v ați făcut g****i cat credeați că luați? Mii de euro? Nu va convine demisia, dar culmea e că nu prea știți să faceți altceva decât să plimbați Loganurile degeaba! Obosiților
14
0
Numai smekerasi in poliția r*mână,mai ales în zona Mangalia , au x 5 , seria 7, din ce bani ba jegurilor? Din 4000 lei ? Leșinatul ăla care l a oprit pe drogat să își dea demisia
19
0
Demisia ministrului de interne , demisia sefului ipj constanta si adjunctului sau , cel care a fost sef la Mangalia ! Afaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa din sistem !
17
2
@escu nu mai e timp ca asta iesie din parnaie si mai omoara cativa. trebuie omorati in chinuri si parintii si procurorii si judecatorii si militienii si familiile lor si aia care ii sprijina pe retelel de socializare si aia care nu sunt de acord cu masurile extreme. In felul asta prevenim crimele viitoare - nici drogatul nu va mai ucide, nici parintii lui nu vor mai face alti drogati, nici militienii nu vor mai lasa drogatii pe strada si nici procurorii cu judecatorii nu vor mai elibera criminalii - pentru ca vor fi cu toii morti , iar aia care or sa le ia locul stiu ce-i asteapta in caz ca fac asa ceva. Vedeti judecata lui Cambyses al II-lea si cum a obtinut ZERO coruptie in satrapia lui.
8
0
Treaba la vama se intampla asa: politia opreste pe x si pe y dar daca suna careva sa ii dea liber se executa. se iau numerele si la taxiuri si la uber sau bolt dar daca suna careva nu se mai iau sa ajuns la situatia in care se iau la aia cu acte sa ramana cei fara acte la treaba . tot așa si cu drogatii e lesne de inteles ca a sunat careva ce tot o mai da de gard comandantu ca atunci cand ia luat numarul lu varu chiar comandantu sa deplasat ca era ordin de la aia pilosi
14
0
Sacrificiu suprem ar fi ca unul din parinti sa îl prindă sa îl taie în bucăți și sa îl arunce la ghena de gunoi
14
0
Degeaba va cereti iertare, e tardiv, odrasla dumneavoastra a ucis doi tineri care aveau tot viitorul in fata Sunteti 100% vinovati pentru ce a ajuns fiul dumneavoastra, ati gresit enorm in educatia lui. Ca parinte sa nu-ti dai seama ca se drogheaza si consuma alcool si nu-l duceti la intoxicare, bu aveti calitate de parinte, mai bine nu-l nasteati
20
2
Parinti criminalului declara ca le pare rau si stiu ce inseamna sa itzi pierzi un copil,voi stitzi la fel ca mine mai parintilor din teorie,ori una este sa stii din teorie si alta sa traiesti asha ceva,oricum avetzi noroc ca nu ati dat peste un parinte care nu asteapta sa ii faca justitia dreptate copilului ci ishi face el singur dreptate dupa principiul moarte pentru moarte pentru ca eu am cunoscut astfel de oameni pentru care singurul lor scop in viata este razbunarea copilului lor mort nevinovat,asha ca aranjati cu judecatorul sa ii dea condamnare pe viata fiului vostru caci asha in libertate nu se stie ce poate sa pateasca intro zi,cum mi-a spus mie un italian despre razbunarea mafiotilor,el a spus ca nashul mafiei nu se grabeste sa execute un tradator,are timp,oricand se poate intampla"un accident mortal".
10
2
Sunteti la fel de vinovati pentru ceea ce s-a intamplat ca progenitura voastra imbecila. Asa se intampla cand nu-ti inveti copilul despre valoarea banului si a vietii si ii oferi totul pe tava! Ar trebui sa putreziti in puscarie langa el!
22
1
omorati toti cei implicati si familiile lor - politisti procurori judecatori diicot traficanti parinti si bineinteles drogatul in chinuri groaznice ca in evul mediu sau ca in antichitate. dupa aia nu mai indrazneste nimeni sa faca din astea.
14
4
Drogatule cu compcitatea autoritatilor, pune.ti in arest streangul de gat sau taie.ti venele. Sa le aduci lu mata si lu tactu, sclavii banilor, raspunsul potrivit la ceea ce au facut pana acum in viata lor.
19
1
Prin bucuria voastra a de a fi parinti ,acum 19 ani , ati nenorocit doua familii ! Nu aveti nici-o scuza, diavolul asta este creatia voastra, creatia banilor vostrii! Sper sa nu faceti greseala sa-l scoateti de acolo....iar daca o faceti , vreau sa va vad cum va petrece-ti copilul pe ultimul drum, BLESTEMATILOR ! !
23
1
Bai nenorocitilor, beizadeaua nu a fost implicata, A FOST CRIMINAL IN SERIE! auzi la ei parinti, sa mearga cu el la puscarie daca asa l au crescut!
18
1
2-3 ani cu suspendare și gata
5
9
dupa ...eveniment se fac cercetari ...amanuntite, se da in dreapta si in stanga cu ...vrajeli, vorbe , sactiuni apoi totul se termina in ...codoiul vremurilor ce le traim ,asteptam alte si alte evenimente si o luam de la capat fara ...nerusinare !schimbam guvernul la ciolan, pregatim alegeri sa i punem pe altii sau tot aia sa ...s**a ,sa mearga salarii enorme si pensii ce neam de neamul lor nu au avut, asta i politica vremilor noastre!noi trancanim la replica si marim retingul, aiurea pt. toti replicarii de ...top!
14
1
Bineinteles ca politisti nu sunt niste incompetentzi asha cum cred uni ci coruptia din politie merge pana sus in M.A.I.pai ia sa fi fost prins cu atatea nereguli tu mai Marian crezi ca erai lasat liber de politisti fara ca astia sa primeasca un telefon de la un shef de-al lor? ;in alta ordine de idei,cum sa nu aiba un aparat dragtest politia din Mangalia cand toata Romania stie ca vara in zona Mangalia Doi Mai este raiul drogalailor din Romania,daca seful politiei Mangalia nu a solicitat macar un aparat dragtest de la conducerea M.A.I.atunci se pune intrebarea,dece pe seful pol.Mangalia nu il intereseaza fenomenul asta de acolo ?.
27
1
Polițiștii să plece acasă singuri Nau fost în stare să verifice un drogat Au distrus familii Statul de drept corupt și mafiot
29
0
Polițai incompetenti,cum să oprești in trafic și să nu ceri actele? Permis talon asigurare? De aici scăpau acei tineri! Nu avea asigurare! Next,vezi droguri în mașină dar nu îi pui testul! Halal poliție halal șefi halal angajati, vai mama smeker că sunt polițai, ești un cct cu maxim 4500 lei ,și alții iau 4500.euro, puneți mâna la treabă nu va plimbați degeaba lesinatilor sa va iau uniforma in pl
36
0
Confiscarea mașinilor la drogați și bețivi prinși la volan Anularea permisului La accidente mortale cu bețivi și drogați la volan confiscarea averilor Persoanele drogate să aibă însoțitor zilnic in societate pe străzi Marcaj pe buletin de la medic Anulare permis Cine nu respectă tratament injecția mortală
33
2
când dai copilului totul de-a gata și îl ții în puf și departe de realitățile vieții asa se întâmplă, copiii ăștia de bani gata cred ca-si permit absolut orice și pot scăpa de orice fel de consecință indiferent ce ar face, voi părinții lui l-ati împins către ceea ce s-a-ntamplat
26
1
Asta este deviza acestui drogat scăpat de sub control.In Roumania MONEY sunt viața autorităților și va scăpa cum au scăpat și alții.Si că sa va povestesc cum se va derula evenimentele citiți în continuare.Proble din dosar vor veni în câteva luni poate dura până la un an depinde cat le întârzie Medicina Legala București iar poliția r*mână nu îl va tine la CRAP Constanța îl va elibera.Dupa procesul care va dura un an sau doi atunci va veni condamnarea cu suspendare sau executare maxim până la 5 ani și va executa sa zicem maxim 3 ptr că vor veni și meritele deosebite din pușcărie unde gardienii se vor umple de lovele de la familia drogatului.Si așa se va finaliza acestor dosar cu cântec din Ro....MONEY its my live
28
1
Sa va iau și pe voi și declarația in pl și să mă pissh pe ce ați putut crește,scârbelor, așa va trebuie când priviti de sus că aveți bani ,și aia câștigați prin smenuri nu prin munca că din munca nu îți iei benz, jeguri umane știu că va doare in c de vieților acelor copii, sa mă pisss pe voi spurcaților sa va iau viețile in carici
22
5
stiau parinti ca aveau un drogat ...la usa,lau incurajat, rar drogalaii ies din sistem ei ar trebuii semnalizati sa i cunoasca lumea, politia etc.carnetele de sofer implica niste texte, analize ,dar se sare cu bani si peste examene!prins drogat ,, beat la volan sa fie monitorizat in politie, evidenta populatiei, sa fie cunoscut cu atecedente !
28
2
Decât să creșteți drogați mai bine creșteți un câine Drogații injecția mortală paraziți in societate Educația acasă și în școli e O Statul distruge tinerii nu are un program de integrare in societate Trebuie introdusă armata cel puțin trei luni băieți și fete Sa învețe organizare disciplină plantat de copaci bucătărie instrucție militară și tras cu arma sport Sâmbăta seara tinerii să aibă o sală în unitate pentru muzică și dansuri cinci șase ore fara băuturi alcoolice țigări și droguri Supraveghere făcută de camere video și cadre La ieșire după trei luni fiecare tânăr să primească o notă Nota respectivă să fie marcată în buletin
24
3
Daca sunt asa buni si corecti, de ce nu il lasa cu avocat din oficiu?
33
3
Acum un an, cand a fost arestat pt posesie, recunosteau ca are pb psihice si ca se drogheaza. Apoi i-au dat pe mana o masina puternica, in vama veche, raiul drogurilor! Ar trebui condamnati pt complicitate!
44
1
Nu nenorociților, toți banii din lume nu valorează cât viata unui copil. Mi as fi dorit sa fie acest droga, acest criminal un locul acestor doi îngerași și apoi vroiam sa ți vad comunicatul. Banii voștri sunt mânjiți cu sânge, ncu durere, cu lacrimi, cu regrete. Cum voi nu sunteți oameni, nu aveți sentimente și nici trăiri, aveți impresia ca totul se rezuma la bani. Va înșelați amarnic. Cu toată apa din Dunarenu va puteți spala păcatele și cel nai mare păcat al vostru este eșecul în educația acestui drogat, sau, nu ar fi exclus sa va drogați în familie. Și cum aschia nu sare departe de trunchi, culegeți ce ați sădit. Lecția data de tatăl celor doi copii excepționali din toate punctele de vedere, ar trebui sa va dea de gândit și sa va și insoaimante în același timp.
41
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407