REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Primăria Constanţa începe să recupereze terenurile din DOSARUL RETROCEDĂRILOR!

Primăria Constanţa începe să recupereze terenurile din DOSARUL RETROCEDĂRILOR!

Replica API 21 iunie 2019 | 00:00 876

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Praf in ochii prostilor. Sa se spuna cine sunt beneficiarii retrocedarilor, nu proprietarii de acum. Hotia e mare si hotul strga hotii !
1
0
Baiatul meu mai traiesti ce faci ?
0
0
mitroi a furat tot terenul statiuni pomicole cu culetu ,gageatu , ghetu. sponre mitroi a furat terenu statiuni pomicole cu culetu ,sponte, gageatu ,ghetu . e copil pe linga mazare
1
2
Daca se recupereaza prejudiciul si inculpatul plateste si celelalte cheltuieli tot nu este liber cum nu e liber nici un hot prins cu bani sau bunurile furate la el, deci prejudiciu e recuperat dar fapta ramane.
2
0
trebuie sa returneze la mostenitorii originali, pana la urma noi am reclamat la procurori si de la noi a inceput ancheta
5
0
pe mine ma intereseaza cine plateste si in ce mod?
13
0
prejudiciul inculpatul este liber.
10
0
votati cu incredere PSD , jaf la drumul mare...si nu numai in Constanta...!
19
0
si de ce mai plateste consultanta juridica aprobata luna trecuta? iar se cheltuie bani pentru cine trebuie?
7
0
cel mai bun primar pentru judetul constanta ar fi benefic FLORIN MITROI actual primar valu lui traian se vede ce a facut in comuna ,nu pune botul la spagi ca mazare nu face pe maimuta
5
22
Mama voastra de escroci.Buna parte din banii astia s-au dus la partid,la Dragnea,la Veorica,la Felix Burtosul si la alti limbrici..Mazare nu putea fura fara voia ,indrumarea si binecuvantarea PSD-ului.Mazare este cel mai mare escroc al Constantei din toate timpurile.Lacustele dracu !
27
3
Dar trotuarul ,da ,trotuarul pe str.Eminescu intre Zorile si Inspectoratul Judetean Scolar ,furat dela Primarie si dat cadou mafiotilor ?
19
0
Nu prea ar fi vrut unii sa le recupereze,au fost platite o data.Dar daca tot revin la Primarie,mai incaseaza o data ,,atentiile"!Oare cate dintre aceste terenuri vor intra in posesia altor proprietari si cate vor reveni celor care pusesera deja mana pe ele?Nu gratis,bineinteles!Oare in ce conditii s-a aprobat construirea unui magazin pe locul parcarii dintre strazile Eliberarii si I.L.Caragiale in zona numita,,Gorbaciov"?S-au demolat garaje in tot cartierul Inel 2,acolo s-a ras o parcare intreaga!Gratis,nu?
21
0
Acestea sunt doar o parte din magariile lui Mazare. Credeti ca pedeapsa pe care a primit-o este suficienta in raport cu prejudiciul creat?
30
1
Va dati seama ca pe toate terenurile astea s ar fi ridicat blocuri? Bine, pe unele s au ridicat deja! Jaf la drumul mare si asta nu e decat varful aisbergului! Da aia a ajuns asa rau orasul asta!
28
0
Si, ce o sa se untample cu aceste terenuri? Tot la ai nostri, tot la ai nostri?
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218