REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Primarul Constanței, Vergil Chițac, mesaj legat de măsurile anti-Covid

Primarul Constanței, Vergil Chițac, mesaj legat de măsurile anti-Covid

Replica API 20 noiembrie 2020 | 17:19 2949

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, a transmis un mesaj către locuitorii orașului, legat de măsurile de prevenire și combatere a virusului Sar-Cov-2.

Mesajul primarului municipiului Constanța, domnul Vergil Chițac, cu privire la măsurile impuse pentru prevenirea infectării și răspândirii noului coronavirus COVID–19.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aseara la litoral TV un ratacit zvapaiat si mitocan cu nume de VeCeu indemna lumea la nerespectarea regulile de protectie antivirus. Ai nu se supara nimeni? Si patronul lui domnul Muhhamad Murad il mai rabda pe acolo? Nu ii e rusine?
4
1
uite cine vorbeste, cel care a mers cu ,,izoleta" , vai domnule primar, o sa va ascult acum daca imi spuneti dumneavoastra
3
1
De cand avem noi flota militara pentru functia de amiral ? Sunt mai multi amirali, viceamirali, contraamirali decat soldati. De cand un militar are voie sa faca politica ???????
3
1
a fost cel mai slab comandant al academiei navale din istorie , credeti ca v a fi un primar bun ? Niciodata !
6
1
In Primaria Constanta, oamenii si-au securizat posturile prin concurs. Daca ii dai afara, merg in instanta si cistiga. Chitac, cunoaste preceptele conducerii stiintifice, intemeiate de un american: previziune, organizare, comanda, conducere, control. Asa ca, nu mai instigati la scandal si rasmerita. Traim vremuri groaznice, incercati sa construiti, nu sa darimati.
3
3
Fraticule, ia taurul de coarne, iei in fata ca team ales , vino cu schimbarea, arata ca esti demn, daca esti,. Daca nu, ia pwla in gura si ciocu mic, mars sub birou, soarece, sa te conduca machidonii care au fost, sunt si vor fi peste noi, ca suntem prosti.
8
2
Este slab si depasit de situatie dl primar. Una este catedra si armata unde dai ordine si toti iau pozitia de drepti si cu totul altceva administratia publica unde iti trebuie cunostinte vaste si oameni de mare calitate sa te ajute. Il mananca astia pe dl amiral cat de curand...
11
1
Schimbari majore in organigrama primariei. Vrem sa fie inlocuiti sefii vechi cu altii noi. Vrem sa vedem ca ati luat taurul de coarne.
13
1
Eu zic ca daca mai angajeaza pilele sa se ocupe de domenii pe care nu le stapanesc, si nu o sa faca mare rahat,cat e el de primar,daca iesim in strada sa ii cerem demisia si cu niste petitii iti garanteaza ca pleaca. Constanteanului i-a ajuns cutitul la os. Abea am scapat si ne-am dorit sa scapam de Fagadau, acum am prins curaj si daca cel tarziu in ianuarie nu se misca in vara dispare din scaunnul de primar. Cat e ea de Felicia Ovanesian pe langa el. Puterea poporului este mai mare decat toata avocatura doamnei. Deja a facut greseli si continua sa spuna ca nu pune luminite de craciun
14
3
Dorino,fata,nu trebuie sa ne oprim la comentarii: tre' sa facem ceva! Doar sa fim uniti! Ce,credeai ca asta e mai bun?
15
1
Nu te-am putut asculta pana la sfarsit ca esti penibil. Dorin Popescu iti scrie spiciul? Te-am votat dar regret amarnic. Nu ai oameni de calitate pe langa tine. Exact ce a facut fagadau aia faci si tu. Pilele si cunostintele primeaza in angajare. S-ar putea sa te duci mai repede de 4 ani din scaunul de primar. Ne mai auzim
27
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272