REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Primele declarații ale avocatului lui Andrew Tate, după arestare: 'Neagă cu vehemență săvârșirea acestor fapte'

Primele declarații ale avocatului lui Andrew Tate, după arestare: 'Neagă cu vehemență săvârșirea acestor fapte'

Cristina BĂRBUCEANU 2 ianuarie 2023 | 00:00 1070

Andrew Tate, fost campion mondial de kick-box, și fratele său, Tristan, vor petrece Revelionul, după gratii. Avocații lor au contestat deja arestării preventive și neagă acuzațiile de crimă organizată, viol, și trafic de persoane. În plus, înainte să ajungă în închisoare, Andrew Tate a afirmat pe Internet că dacă va ajunge după gratii se teme pentru viața lui.

Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate afirmă că nu s-a solicitat ajutor consular, în ciuda faptului că persoanele arestate sunt cetățeni britanici.

„Ei nu merg pe o atitudine de recunoaștere, neagă cu vehemență săvârșirea acestor fapte reprobabile aduse în sarcina lor și, bineînțeles, împreună cu noi, avocații apărării, încearcă să își demonstreze nevinovăția și vor ajuta organele de anchetă cu tot ce le stă la îndemână pentru aflarea adevărului în cauză. (Reporter: Au posibilitatea de a cere ajutor consular, au făcut acest demers până acum?) Din cunoștințele pe care le am, nu”, afirmă avocatul.

Cei doi sunt cercetați pentru acuzații de crimă organizată, trafic de persoane și viol, după ce ar fi exploatat sexual mai multe tinere, cu ajutorul a două complice, una dintre ele - fostă polițistă.

Deși și-a petrecut noaptea în închisoare, unul din frații Tate a continuat să posteze mesaje cu subînțeles pe contul său de Twitter.

"Se pare că nebunia elitei conducătoare este expusă în întreaga lume acum. Au o singură comandă: Nu vorbi, comportă-te ca o oaie.", a scris Andrew Tate sâmbătă dimineața.

Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate: "Sigur nu are posibilitatea de a posta din arest, probabil că vorbim despre un manager de cont care manageriază acest cont."

Despre cutiile cu pizza care l-ar fi dat de gol pe Andrew Tate că se află în România, reprezetanții DIICOT au transmis că poliția avea un mandat de percheziție pe numele celor doi, și, înainte să acționeze, s-a asigurat că frații Tate erau în România.

"Folosim tot felul de informații, printre care și cele din surse publice, dar nu ne bazăm doar pe ele", a transmis purtătoarea de cuvânt a DIICOT, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
miroase a trafic de organe
0
1
Pai ce e p***t sa recunoască stie ca il mananca puscaria ani buni trebuie orice numai adevarul sa nu-l zica
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272