REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Procurorul care a instrumentat presupusele fraude de la alegerile din Sectorul 1 a demisionat

Procurorul care a instrumentat presupusele fraude de la alegerile din Sectorul 1 a demisionat

Replica API 25 mai 2022 | 18:39 2385

Procurorul Sorin Eugen Iaşinovschi, care a instrumentat presupusele fraude de la alegerile din Sectorul 1, și-a dat demisia. Secția pentru procurori din cadrul CSM a analizat marți, 24 mai, cererea de eliberare din funcție, prin demisie, formulată de Iașinovschi, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a hotărât înainatea, către Iohannis, a demisiei procurorului Sorin Eugen Iaşinovschi, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcția de procuror, prin demisie, începând cu data de 01.06.2022, a domnului Iasinovschi Sorin Eugen, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava. (majoritate: 5 voturi da, 1 vot nu)”, se precizează în documentul postat de CSM.

Dosarul de la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) a fost deschis după ce fostul primar de la Sectorul 1 Dan Tudorache a depus plângere în cazul președintelui Biroului Electoral al Sectorului 1.

Reamintim că anul trecut au apărut apărut imagini cu Clotilde Armand, candidata USR la primăria sectorului 1, care se afla ilegal în sala cu sacii de voturi.

Clotilde Armand a negat, într-o postare pe Facebook, că s-ar fi aflat în sala de sortare a voturilor.

"Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3), sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache și ale avocatului acestuia de a distrage atenția de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile și nimeni nu-i crede. Pentru că Justiția nu minte. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acționa în judecată pe toți cei care sunt părtași la manipularea aceasta grosolană. Văd că s-a grăbit și președintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle. Ciolacu, schimbați-vă ochelarii", a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Las, mizerabil, gunoi ! Nimeni n-ar trebui sa mai mearga la vot in tara a**a p**a nu se lamureste suspiciunea de la sectorul 1, indiferent cum o fi.
0
0
cine a votat-o ma pe asta, nici nu stie limba romana, si mai e urata si ca muma padurii.
1
0
ar trebui ca magistratii sa vorbeasca despre acest sistem, sa nu le mai fie frica si sa nu mai lase garda jos, nu poate sa le faca nimic
1
0
Cara-te acasa usrista
0
0
Mafia sii Mafiotii in Roumania tara golaniei pe fata.
1
0
Nu conteaza ca nu ai fost tu, au fost ai tai care nu aveau ce cauta acolo, s a furat pe fata
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212