REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
17.4° ConstanÈ›a Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Profesoara de la Liceul M. Eminescu, care a venit la școală beată, cercetată disciplinar

Profesoara de la Liceul M. Eminescu, care a venit la școală beată, cercetată disciplinar

Victor ROTARU 20 noiembrie 2023 | 00:00 30234

Vineri, 10 noiembrie, o profesoară de limba română, de la Colegiul NaÈ›ional Mihai Eminescu, a surprins pe toată lumea când a venit băută la È™coală. Starea femeii era atât de ... specială, încât nu s-a mai putut È›ine pe picioare, aceasta căzând în faÈ›a unității de învățământ. La mai bine de o săptămâna de la incident, aflăm că profesoara este cercetată disciplinar, riscând să-i fie desfăcut contractul de muncă.

Profesoara de la Liceul M. Eminescu, care a venit la scoala beata, cercetata disciplinarCamelia Ciurescu

SfârÈ™itul de săptămână este destinat odihnei, dar È™i petrecerii timpului liber împreună cu familia sau prietenii, moment numai bun pentru a savura un pahar de vin, sau alte băuturi cu multe grade menite să ne aducă aminte de temperaturile zilelor de vară toride. Pentru unii însă, weekendul începe de vineri. O profesoară de limba română, din cadrul Colegiului NaÈ›ional Mihai Eminescu, a venit vineri, 10 noiembrie, într-o stare euforică la muncă. Camelia Ciurescu, căci despre ea este vorba, a făcut spectacol în faÈ›a È™colii, soÈ›ul ei a fost chemat de către conducere, ca să-È™i ia acasă nevasta.

Sorin Mihai: Se poate merge până la desfacerea contractului de muncă

În momentul de față s-a deschis procedura de cercetare disciplinară, putând a se ajunge chiar È™i la desfacerea contractului de muncă: „La nivelul unității de învățământ s-a deschis procedura de cercetare disciplinară. Noi am monitorizat situaÈ›ia. S-a întrunit comisia, este în analiză. Legat de sancÈ›iuni sunt cele precizate în legea învățământului preuniversitar È™i, din ce È™tiu eu, sunt aceleaÈ™i ca È™i în legea educaÈ›iei naÈ›ionale, care s-a abrogat pe 3 septembrie. Pleacă de la mustrare, de la diminuarea salariului pe o perioadă limitată È™i se poate merge până la desfacerea contractului de muncă, dar asta este la aprecierea comisiei È™i mai ales la aprecierea consiliului de administraÈ›ie al unității de învățământ, în funcÈ›ie de ce pot să probeze, de audierea cadrului didactic.”, a declarat Sorin Mihai, inspectorul general al ISJ ConstanÈ›a.

Profesoara de la Liceul M. Eminescu, care a venit la scoala beata, cercetata disciplinarSorin Mihai


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fosta directoare, o mânjeau cu bancnote baietii din generatia lu Mario Tapangea..
0
0
Eu va recomand sa luati cele mai aspre masuri pentru consumul de bauturi alcoolice.Dar totusi profesoara nu s-a imbatat fara motiv...Ea are o greutate pe suflet.Are un necaz.Ceva sau cineva a dezamagit-o .Asa ca va revine sarcina si s-o ajutati cu forta ,daca este cazul,pentru a scapa de necaz!O fi avand vreun cancer,a inselat-o sotul?Nu mai are bani ca i-a pierdut la jocurile de noroc?Faceti sapaturi si aflati si ajutati-o !Succes!
3
1
Cei mai buni profesori,
0
0
Soarele Meu tu esti in stare naturala mai prostant decat doamna in orice stare. Nu te îmbăta cu apă babai...urmezi in curand pe lista necazului ca s or saturat aia sa te mai tina in brate si cand te or scapa ai sa faci poc...fix pe treptele lustruite de la isj.
0
3
Aceleasi comentarii urâte! Cum a fost constatată starea " euforică " provocată de consumul de alcool al doamnei profesor? Colegii profesori ai doamnei au cumva mirosul omologat sau au folosit un etilotest dat de poliția rutieră? Cred ca postul doamnei profesor este vizat, nicidecum ca ar avea probleme cu alcoolul. Doamna sa isi angajeze avocat și să se adreseze instanței de judecată.
3
1
De bine nu a baut ,cine știe cu ce se confrunta acest om .
2
1
Sorinake isj spaghake, ai nevoie de postul doamnei? E promis! Ce zice Stan? A gasit pe careva sa plateasca? Ea se pricepe cel msi bine la adunat spaguta cu punguta. Sau poate vrea sa devina profesor de romana, analfabeta!?
9
3
Taranetele asta din ISJ si rroma de la gradinite sunt stapanii elitelor si eruditilor cu pretentii de aristocrati din Costanta. Prin comportamentul slugarnic toti profesorii sunt inferiori acestor specimene primitive din PNL.
9
0
sa ne intelegem, zvonurile ca bea circula de cel putin sapte opt ani.
5
9
Singurul corigent din liceu, inseamna ca ai fost cu adevarat o lepra.
13
2
Pe mine m-a lăsat corigent în clasa a 12-a, singurul corigent din tot liceul, doar pentru că avea un dinte împotriva mea...ei vezi cum toate se întorc în viața asta! Vorba cântecului: Ce bine-mi pare că ai luat țeapă, ce bine-mi pare că ai pierdut...și acum, hai doamna profesoară, ia niște cuie cu lămâie!
4
24
Cam totinprofii buni din eminescu au fost bosketi a se vedea Cohn, Åžurubaru si ar mai fi cativa da care nu s.au trantit prin fata liceului..
7
11
Sorinake isj spaghake, ai nevoie de postul doamnei? E promis! Ce zice Stan? A gasit pe careva sa plateasca? Ea se pricepe cel msi bine la adunat spaguta cu punguta. Sau poate vrea sa devina profesor de romana, analfabeta!?
14
0
Lasati femeia in pace, hienelor si viermi coprofagi ce sinteti !
31
1
Are problema asta de cativa ani
8
10
Bine punctat'' ANI DE LICEU" e usor sa se dea cu piciorul la un profesor bun ,bine pregatit care are in spate multe generatii de elevi cu rezultate foarte bune. Trebuie privit cazul inteligent ,nu trebuie sa faca faca atata caz .Ametelile starea de sanatate p*****a ,ameteala se confunda usor cu betia pentru spectatorii carora le place doar karaoke fara sa intelega nimic,sa respecte nimic si sa aprecize valoarea unui om .
28
6
intrebati elevii de la liceul respectiv, tipa e o profesoara bine pregatita, nu se produce peste noapte asa ceva, sa nu ne grabim cu desfacerea contractului...
38
4
Tare mi ar placea sa va vad vietile ,astora care dati cu pietre. Sigur sunteti niste lebede neprihanite. Sigur n ATI gresit in viata voastra. Da ma uit in orasul asta si vad o multime de imbecili si imbecile care nu gandesc nici cat un caras de acvariu:))). Vad un oras de cocalari care arata geoaznic si in care nu poti face nimic, din cauza secaturilor care fac parte din tot felul de grupuri politice.
44
7
Daca doamna citeste sau un membru al familiei: exista la Sibiu la Șura Mică un centru specializat infiintat de parintele Necula. Cu rezultate de peste 20 de ani. Sunt singurii care au de fapt rezultate. Va doresc sa gasiti in suflet indarjirea de a le arata cine sunteti cu adevarat.
25
2
Daca doamna citeste sau un membru al familiei: exista la Sibiu la Șura Mică un centru specializat infiintat de parintele Necula. Cu rezultate de peste 20 de ani. Sunt singurii care au de fapt rezultate. Va doresc sa gasiti in suflet indarjirea de a le arata cine sunteti cu adevarat.
10
2
Bine ca opriti comentariile la carjaliu.
15
3
Pacat de dansa. Toata lunea cunoaste ca este foarte greu sa prinzi un loc la meditatii la dansa. Din pacate unele probleme personale au afectat-o. Observ cu tristete ca niciun coleg nu sare in ajutorul dansei. Bineinteles ca nu sustin comportamentul, dar merita si dansa o sansa.
47
3
psihologi la angajare nu aveti?
11
3
M- am speriat ca este RADU MIHAELA fosta prof de l. romana de la liceul din cernavoda o betiva notorie care a reusit sa-l bage in mormant pe sotul ei tot un alcoolist profesionist !
13
3
Comentariile documentate va deranjeaza foarte! Dependenta e o boala pe care o intretine-ti! Vad ca aveti contract bun pe pacanele!
10
7
Pana la verdictul final ar trebui sa tina cont si de prezumtia aia de nevinovatie ! Totusi,este o persoana publica,un om care are o cariera impresionanta in spate,nu mi se pare corect !
51
4
Profesoara de romana bauta , profesoara de informatica racola eleve la bordelul ei , halal liceu .
15
4
a troscanit si ea un paharel sa uite de educatia din scoala si de copii obraznici si neascultatori la care daca ridici glasul vine parintele si te ia la batae
13
19
sunt buni profesorii aceia care vin cosmeticite din cap pana-n picioare si cu mintea fresh tabularasa 8 zile din 7 si mai proaste in cunostinte generale decat femeia de servici ...da,da. Dnei Prof.probabil ca a avut niste probleme de sanatate,ameteli...
15
6
la ce elevi vin la scoala mi se pare normal sa mergi baut ca profesor ca sa i poti suporta si sa te intelegi cu ei . treaz te innebunesc de cap si iti vine sa te imbeti . e doar o gluma nu faceti dragi profesori asa ceva , cautati sa fii ti exemple pentru elevii dvs. fii ti aproape de ei , asultatii , da ti le atentie si vb cu ei despre subiecte care ii intereseaza . o sa vedeti ca si cei mai nazdravani va vor aprecia .
16
4
Taranetele asta din oltenia si aia neagra de la gradinite sunt stapanii elitelor si eruditilor cu pretentii de aristocrati din Costanta. Prin comportamentul slugarnic toti profesorii sunt inferiori acestor specimene primitive din PNL.
12
11
Acuma unde te mai angajezi la maturat stradal?
6
18
Profitati ca batausii au facut scoala obligatorie si va bateti joc de copii oamenilor. Daca cineva indrazneste sa nu puna botu la vrajeala voastra le trimiteti batausii la poarta.
4
19

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272