REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Programul Mondial Alimentar se aliază cu Uber pentru a distribui ajutor de urgenţă în Ucraina

Programul Mondial Alimentar se aliază cu Uber pentru a distribui ajutor de urgenţă în Ucraina

Replica API 10 iunie 2022 | 00:00 682

Programul Alimentar Mondial (PAM) a anunţat miercuri că s-a aliat cu Uber, care are maşini mai mici decât ale agenţiei ONU, pentru a distribui ajutor de urgenţă în Ucraina, informează AFP.

"Vehiculele mari au probleme în a ajunge la persoanele aflate în nevoie în aglomerări urbane, colaborarea cu Uber îi permite PAM să coordoneze, repartizeze şi urmărească mai bine o flotă de vehicule mici care livrează produse de urgenţă din depozite până la persoanele aflate în nevoie în zonele dens populate din Ucraina", informează un comunicat al agenţiei ONU specializată în ajutorul alimentar de urgenţă.

Datorită acestei alianţe, PAM "poate să aducă produsele alimentare mai aproape de persoanele care au nevoie de ajutorul său, repartizând livrările în vehicule de mărimi diferite, urmărind fiecare traseu până la destinaţie şi confirmând că livrările au fost efectuate în deplină siguranţă", precizează agenţia ONU cu sediul la Roma.

Această colaborare a fost deja pusă în aplicare la Dnipro, Lviv (Liov, Lvov) sau Kiev, potrivit aceleiaşi surse.

Uber furnizează gratuit pentru PAM o versiune personalizată a platformei de acces, permiţând astfel organizarea în cele mai mici detalii a livrărilor pe o rază de 100 km în jurul depozitelor agenţiei ONU, citează Agerpres.

PAM a precizat că şi-a "intensificat operaţiunile în Ucraina şi în ţările vecine în ultimele trei luni" şi a adăugat că va furniza până la sfârşitul lui iunie "hrană şi bani lichizi pentru mai mult de 3 milioane de persoane pe lună" în Ucraina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ei sa lupte taica pana la moarte!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272