rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 17 februarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Protecția Consumatorului a verificat magazinele Carrefour din țară. A găsit o mulțime de nereguli, inclusiv la Constanța. VIDEO

Inspectorii ANPC au verificat 14 magazine Carrefour, la care au fost constatate abateri pentru care au fost aplicate 35 de amenzi în valoare de 301.000 lei, fiind propusă măsura închiderii temporare până la 6 luni a două magazine.

În data de 24.10.2019 s-a desfășurat acțiunea de verificare a respectării prevederilor legale privind protecția consumatorilor în cadrul rețelei de magazine Carrefour.

În județul Constanța s-au găsit următoarele: cuptoare insuficient igiezitate, congelator mobil neigienizat în zona garniturilor, ternograma necompetată din 23.10, lighean din plastic nerecomandat alimentației publice, cuțite cu mâner din plastic, paviment deteriorat în zona sifonului, mașina de gheață prezenta urme de coroziune la profilul metalic, file somon cu temperatura 7,03 grade Celsius, medalion somon cu 7,01 grade Celsius, creveți prefierți cu 7,01 grade Celsius, conopidă arsă de ger.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 35 amenzi in valoare de 301.000 lei şi 3 avertismente şi au fost dispuse următoarele măsuri:

-retragerea temporară de la comercializare a 209 kg produse alimentare în valoare de 3798 lei

-retragerea definitivă de la comercializare a 1423 kg produse alimentare în valoare de 28.875 lei

-oprirea temporară a prestării serviciilor din raionul gastronomie şi propunerea pentru 2 magazine

-remedierea deficientelor constatate şi demararea procedurilor pentru autorizarea maşinii de producere gheaţă.

Iată raportul:

În data 24.10.2019 s-a desfăşurat acţiunea de verificare a respectării a prevederilor legale privind protecția consumatorilor în cadrul rețelei de magazine Carrefour.

Au fost verificate 14 magazine Carrefour la care au fost constatate abateri de la prevederile legale. Au fost verificate 6724 kg produse alimentare în valoare de 282.879 lei din care la 1660 kg produse alimentare în valoare de 42.265 lei au fost constatate abateri.

Abaterile de la prevederile legale constatate sunt următoarele:

- Depozitare in vederea expunerii spre comercializare a produsului piept de manzat cu data limita de consum depasita;Comercializare diferite specii de peste fara respectarea conditiilor de pastrare impuse de producator; Expunerea spre comercializare a diferitelor sortimente de preparate culinare la temperaturi mai mici de 60 de grd. (Carrefour București Mega Mall)

- Comercializare diferite specii de peste fara respectarea conditiilor de pastrare impuse de producator; Expunere spre comercializare preparate culinare la temperaturi mai mici de 60 grd. C pentru masa calda si respectiv mai mari de 8 grd. C pentru masa rece; Prezentarea la locul de comercializare a produsului crap salbatic Grecia cu un grad de prospetime extra desi acesta gradul de prospetime al acestuia apartinea categoriei B (Carrefour București Militari)

- Comercializare diferite specii de peste fara respectarea condiitiilor de pastrare impuse de producator; Comercializare de pulpe inferioare curcan si trunchi de cod - produse ambalate si congelate cu caracteristici calitative necorespunzatoare (acumulare cantitativa de gheata in ambalaj si arsuri de congelare); Comercializare de preparate culinare la masa calda la temperaturi mai mici de 60 grd. C (Carrefour București Băneasa)

- Comercializare diferite specii de peste fara respectarea condiitiilor de pastrare impuse de producator; Comercializare de peste si fructe de mare - produse ambalate si congelate cu caracteristici calitative necorespunzatoare (acumulare cantitativa de gheata in ambalaj si arsuri de congelare); Comercializare de preparate culinare la masa calda la temperaturi mai mici de 60 grd. C; Comercializare preparate culinare produse in unitatea proprie pentru care nu s-au putut prezenta doc din care sa reiasa data fabricatiei (Carrefour București Orhideea)

- Gastronomie: Nerespectarea conditiilor de temperatura la masa calda; Produse cu data limita de comnsum depasita; Caracteristici calitative neconforme ale produselor expuse; Produse nesigure - lipsa elemente de identificare sau etichetare dubla ; Lipsa informarii la locul de vanzare cu privire la prezenta unor alergeni si nerespectarea declararii ingredientelor initiale ale unor produse; Pescarie: specii de peste cu caracteristici calitative neconforme (alterare); Nerespectarea condiitiilor de temperatura la expunerea in vederea vanzarii (Carrefour București Grand Arena)

- Comercializare de diferite specii de peste fara respectarea conditiilor de temperatura impusa de producator; Comercializarea de preparate culinare la masa calda fara a se respecta conditiile de temp impuse de legislatia in vigoare (min 60 grd. C); Comercializare de peste si fructe de mare congelate si preambalate cu arsuri de congelare si acumulare cantitativa in ambalaj (Carrefour București Colosseum)

- Produsul finit "salată fasole uscată- nu avea menționată data fabricației-termenul de valabilitate fiind de 24 de ore; verificare metrologica depășită la unul din cântarele utilizate in unitate au verificarea metrologică depășită -din 18.09.2019; la raionul prăjituri, expuse la comercializare toate produsele au la raft două mențiuni privind valabilitatea astfel: o etichetă neagra mare pe este scris cu font alb -termen de valabilitate 3 zile sau termen de valabilitate 24 de ore si pe aceasta mai au lipite doua buline pe care se menționeză data producției și data expirării. Ex:la produsul -macarons- pe eticheta neagră se mentioneza termen de valabilitate 3 zile și pe bulina alba data productiei 21.10 până la 26.10, adică 5 zile , iar pe eticheta din sistem pe care apare atat cantitatea produsului cât și prețul, iar pe ambalaj se mentioneaza data ambalării 24.10 cu valabilitate 29.10. (Carrefour Satu Mare)

- Nu au fost respectate condițiile tehnice pe timpul manipulării, depozitării și desfacerii produselor. Au fost comercializate produse care pun în pericol sănătatea consumatorilor. (Carrefour Cluj-Napoca)

- Pentru produsele din carne tranșate și porționate în unitate, ambalate și expuse la vanzare nu se poate stabili o trasabilitate, nefiind regăsit lotul inițial ci un al lot intern, sau nefiind men'ionat nici un lot; produsele din zona gastro - ficăței pui, piept pui, pulpă pui, salată cu ciuperci, salată paste cu șuncă, salată cu pui - nu se poate stabili ziua preparării, cantitatea cântarită fiind mai mare decât cea rezultată din evidențele zilnice; nu se respecta normele sanitare la decongelarea produselor ]n vederea prepar[rii, acestea fiind puse în recipienți cu apă la temperatura mediului ambiant (Carrefour Oradea Lotus Market)

- Practică comercială inșelătoare prin menționarea ca ingredient a maionezei pentru fabricarea unor preparate culinare (salata de boeuf) (Carrefour Baia Mare)

- Cuptoare insuficient igienizate, congelator mobil neigienizat in zonba garniturilor, termograma necompletata din 23.10, lighean din plastic nerecomandat alimentației publică, cutite cu maner din plasti, paviment deteriorat in zona sifonului, masina de gheata prezinta urme de coroziune la profilul metalic; file somon cu temperatra 7,03 gr.Celsius, medalion somn cu 7,1 gr.Celsius , creveti prefierti cu 7,1 gr. Celsius, conopida arsa de ger (Carrefour Constanța)

- Neconformități privind țara de origine a sortimentelor din pește. În camera figorifică bucăți de file de porc(materie primă) erau păstrate direct pe rastele din tijă din inox prinse prin sudură în puncte de un cadru tip cornier, iar în zonele de prindere suprafețele sunt nelavabile fiind potențiale medii de cultură. La raionul de carne, in camera figorifica s-a masurat temperatura produselor ambalate depozitate pe rafturi constatându-se că acestea nu se respectă astfel: hamburgher vită la 8 grade C, pastramă ceafă 6,6 grade C, mici vită -porc 6,6 grade C și pulpă vită la 8 grade C, față de max 4 grade C specificat pe ambalajele produselor. (Carrefour Brașov)

​- Nerespectare temperature depozitare la carnea de pui refrigetata inpusa de producator (0-4 grade Celsius) in realitate fiind temperature de 6.4 -8.5 grade Celsius. Nerespectarea vecinatatii produselor, respectiv preparatele culibare dulci se aflau in aceeasi vitrina cu preparatele mancare gatita. Lipsa afisare compozitie produse preparate si produse proaspete. Lipsa gramaj si etanseitatela produsele ornament tort (caserola cantitate neta 60 gr, iar prin cantarire s-a gasit cantaitate bruta de 46 grame -58 grame). (Carrefour Brașov)

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 35 amenzi în valoare de 301.000 lei şi 3 avertismente și au fost dispuse următoarele măsuri:

- retragerea temporară de la comercializare a 209 kg produse alimentare în valoare de 3798 lei

- retragerea definitivă de la comercializare a 1423 kg produse alimentare în valoare de 28.875 lei

- oprirea temporară a prestării serviciilor din raionul gastronomie și propunerea pentru 2 magazine

- remedierea deficientelor constatate și demararea procedurilor pentru autorizarea mașinii de producere gheață

A fost propusă și măsură complementară de închidere temporară până la 6 luni pentru 2 magazine și s-a propus încetarea practicii comerciale înșelătoare pentru 2 magazine.B

L.M.

miercuri, 30 octombrie 20192330
Comentarii

00ANDREI(8 noi 13:37)
DOMNILOR Poate va faceti timp si ajungeti si la terasa VOICULESCU de langa ntribunal ,ma mir cum de nu a murit nimeni pana acum la cata mizerie este acolo
02pai si ce?(4 noi 14:17)
vad ca acum au pus 10 bani si pe pungile in care cumperi fructe si legume vrac. Bagati voi amenzi ca au ei metode sa-si recupereze banii de la fraieri
01gigi(3 noi 22:07)
cel mai mare reciclator machidonul.Acum si carefour. Nu exista carne aruncata,stricata.Animalele moarte se transforma in pastrama,carnea stricata in mici,mincare,perisoare.Pofta buna!
01Control sporadic(1 noi 08:23)
Asa, si peste o saptamana revin la vechile obiceiuri. Carnea expirata este gatita si vanduta din nou. Pana reveniti voi la vara cu controalele, ei isi recupereaza banii. Control de ochii lumii!
05Multi si prosti(30 oct 13:47)
Pai numai un tampit poate crede ca produsele expirate sunt aruncate sau trimise la gradina zoologica, ma rog, microrezervatie. Sacalii nu pierd nici un leu. Le prajesc si le vand la fraierii care cumpara mancare gata facuta, caci mamitele nu mai gatesc acasa, sunt toate toapele femei de afaceri. Si pe urma se mira de ce ajung cu copiii prin urgenta sau le apuca diaria.
06Chef Florin(30 oct 10:45)
Asta se intampla la toate hipermarketurile care au si spatii de preparare mancare, din expiraciuni. Pofta buna, saraciilor!
14SOFIAN(30 oct 10:39)
Unitatile care vand produse alimentare trebuie controlate in fiecare saptamana nu odata la doi ani cum face OPC-ul. Multe produse sunt expirate si gata mucegaite.
03klm(30 oct 10:37)
S-a defectat cineva? E prima oara cind vad scrise numele magazinelor cu probleme. Pina acum numai anonimi care intrau iar pe piata a doua zi.
23veve(30 oct 09:27)
halal reportaj, nu aveti corector la redactie ,.. VERIFICATI SI CORECTATI CE SCRIETI.
25Nuuuuu(30 oct 09:17)
Multinationalele sunt buuuuneeeee
110samson(30 oct 09:15)
de ce nu le-ati inchis ? va e frica ? atentat la sanatatea publica. crima cu premeditare. astea sunt concluziile.
Vremea
8.9°8.9° - 10.5° luni, 17 februarie 2020
ConstanțaUmiditate: 51%
Vânt: 4.85 m/s
Presiune: 1028 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
17 feb 00:00SportReal Madrid - Celta 2-2. Hazard a jucat excelent, dar "galacticii" pierd teren în lupta pentru titlu

Real Madrid a reușit doar o remiză, pe teren propriu, cu modesta Celta Vigo, 2-2, iar avansul față de marea rivală,...172

17 feb 00:00SportLazio - Inter 2-1. Lupta la titlu se anunță palpitantă: trei puncte între primele trei clasate

Lazio își continuă parcursul de vis în Serie A, formația lui Simone Inzaghi reușind să învingă cu 2-1 pe Inter,...151

17 feb 00:00SportIanis Hagi, decisiv la golul victoriei lui Rangers cu Livingston!

Ianis Hagi (21 de ani) a oferit pasa decisivă la unicul gol al victoriei lui Rangers cu Livingston. Duelul de pe Ibrox...606

17 feb 00:00SportDinamo a făcut spectacol și pe teren, și în tribune: A câștigat eternul derby cu FCSB

Derbiul Ligii I, Dinamo - FCSB, s-a disputat, duminică, pe Arena Naţională, partidă care a contat pentru etapa a...429

Local
17 feb 00:00LocalFostul prefect al Constanței, Gheorghe Martin, a încetat din viață!

Gheorghe Martin, fost prefect al Constanței între anii 2002-2005, a încetat din viață în noaptea de 15 spre 16...797

17 feb 00:00LocalMANGALIA! Contrabandistul Iaia, CLIENTUL fidel al MASCAȚILOR!

Unul dintre indivizii prinși în flagrant la Mangalia este cunoscutul contrabandist Iaia Orhan, care a și fost acum...502

17 feb 13:47LocalDEPOZIT de DROGURI de RISC la Constanța!

Procurorii DIICOT – Structura Centrală și Biroul Teritorial Giurgiu împreună cu ofițerii de poliție judiciară...659

17 feb 00:00LocalAteliere de educaţie muzeală la Muzeul de Artă Populară Constanța

Preșcolarii și școlarii pot participa de luni, 17 februarie, la ateliere de educație muzeală care au ca tematică...179

17 feb 13:10LocalAccident rutier pe şoseaua Mangaliei

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, sâmbătă, 15 februarie a.c., în municipiul...218

17 feb 00:00LocalNăvodari. A făcut accident cu maşina, apoi a spus că i-a fost furată!?

Ieșit la cumpărături în seara de sâmbătă, un localnic din Năvodari a avut o surpriză neplăcută. Astfel,...245

17 feb 12:36LocalPolițiștii din Constanța, de vorbă cu vârstnicii despre hoții din locuințe

Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfășurat activităţi informativ-preventive pe...182

17 feb 00:00LocalAutobuzele destinate elevilor constănțeni, pe trasee de luni!

Pentru a veni în sprijinul părinților, Primaria Municipiului Constanța împreună cu CT BUS introduce de luni trei...254

17 feb 00:00LocalIcre transportate fără documente legale, confiscate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au depistat, în zona de competență,...269

17 feb 00:00LocalAutoturism de 30.000 de euro, indisponibilizat la Vama Veche de poliţişti

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche – județul Constanța au descoperit...352

Politică
17 feb 00:00PoliticăOrban a subliniat la Munchen legitimitatea deplină a aspiraţiilor României de aderare la spaţiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a subliniat, la Munchen, legitimitatea deplină a aspiraţiilor României de aderare la spaţiul...189

17 feb 00:00PoliticăLiderul ALDE: Ne propunem să mergem singuri la alegerile locale şi parlamentare

Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) şi-a propus să meargă la alegeri singur şi la alegerile...184

17 feb 00:00PoliticăPonta: Nu votăm guvernul Orban, nu participăm la o piesă de teatru de prost gust

Pro România nu va vota învestirea guvernului Orban II, dar în comisiile de specialitate votul nu va fi unul...186

17 feb 00:00PoliticăMarcel Ciolacu: PSD va încerca şi alianţe politice pentru viitoarele alegeri

Partidul Social Democrat îşi propune "un proiect ambiţios", dar va încerca şi "alianţe politice pentru viitoarele...194

17 feb 00:00PoliticăTăriceanu: ALDE nu vede rostul alegerilor anticipate

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că partidul pe care-l conduce nu vede care este rostul...173

17 feb 00:00PoliticăMinistrul Apărării - întâlnire cu subsecretarul general al ONU pentru operaţii de menţinere a păcii

Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, şi subsecretarul de stat al ONU pentru operaţii de menţinere a...180

17 feb 23:05PoliticăMarcel Ciolacu: PSD trebuie să revină la masa dialogului european

Partidul Social Democrat trebuie să revină la masa dialogului european şi să renunţe la atitudini neconstructive,...184

17 feb 00:00PoliticăGuvern: Premierul Orban a exprimat la Munchen interesul extinderii cooperării economice cu Germania

Premierul Ludovic Orban a avut, cu ocazia participării la Conferinţa de Securitate de la Munchen, o serie de...176

17 feb 00:00PoliticăMAE: Aurescu a subliniat, într-o întrevedere cu Mevlut Cavuşoglu, că Turcia este un partener important al României în regiune

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut sâmbătă, în marja Conferinţei de Securitate de la Munchen, o...161

17 feb 00:00PoliticăCiolacu se va întâlni la Bruxelles cu Stanişev, Timmermans şi Sassoli

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, preşedinte al Camerei Deputaţilor, va efectua o vizită de lucru,...185

Monden
17 feb 22:10MondenLoredana Groza și Bănică Jr sunt jurați la „Next Star“

Loredana Groza (49 de ani) şi Ştefan Bănică Jr (52 de ani) vor intra în pâine luna viitoare, când se va da...306

17 feb 00:00MondenGina Chirilă s-a retras de la "Bravo, ai stil. Celebrities" după ce i s-a făcut rău la filmări

Însărcinată în 6 luni, modelul Gina Chirilă a decis să se retragă din competiția de la Kanal d. Frumoasei soții...237

17 feb 00:00MondenAlexandra Stan a schimbat prefixul, dar nu renunţă la decolteurile obraznice

Îndrăgita solistă Alexandra Stan (30 de ani), care s-a iubit cu Dorian Popa, Marcel Prodan, dar şi cu Bogdan...279

17 feb 00:00MondenEle sunt vedetele care au prins un loc în „Cartea Recordurilor“

Vă mai amintiţi de micuţa Cleopatra Stratan care, la doar trei anişori, era în toate topurile muzicale cu piesa...244

17 feb 00:00MondenPovestea lui Theodor Marcu, micuțul matematician care a intrat direct în semifinala "Românii au talent"

Nu e puțin lucru ca la un an și jumătate, un copil să știe tot alfabetul, iar la 6 ani să facă tot felul de...323

17 feb 00:00MondenColonelul din „Captain America“ filmează la Bucureşti, dar n-are fiţe de Hollywood

În ultimii ani, tot mai mulți actori de la Hollywood au venit în România pentru a filma producții importante....253

17 feb 00:00MondenRobbie Williams şi Ayda Field au anunţat naşterea celui de-al patrulea copil

Robbie Williams şi soţia sa, Ayda Field Williams, au anunţat naşterea unui băieţel, prin intermediul unei mame...193

17 feb 00:00MondenGest emoţionant al chitaristului trupei Queen: I-a cântat live unui ursuleţ koala salvat din incendiile australiene

Brian May, chitaritul formaţiei Queen, a vizitat un centru de îngrijiri pentru animale salvate în timpul incendiilor...193

17 feb 00:00MondenActriţa şi activista Jane Fonda, în vârstă de 82 de ani, a anunţat că va renunţa la chirurgia estetică

Actriţa şi activista Jane Fonda, în vârstă de 82 de ani, care nu a ascuns niciodată că a recurs la chirurgia...227

17 feb 00:00MondenBillie Eilish a dezvăluit melodia principală a următorului film din seria "James Bond"

La doar două zile după ce a postat pe Twitter câteva acorduri la pian, fără voce, din noua piesă tematică pentru...162

Mapamond
17 feb 00:00MapamondRegatul Unit: Începând din 2021, regulile post-Brexit vor „închide robinetul“ pentru străinii slab calificaţi

Regatul Unit va 'închide robinetul' pentru străinii slab calificaţi şi le va solicita tuturor lucrătorilor...212

17 feb 00:00MapamondUniunea Europeană trebuie să dezvolte un apetit pentru putere, susţine Josep Borrell

Statele din Uniunea Europeană trebuie să fie dispuse să intervină în soluţionarea crizelor internaţionale sau,...168

17 feb 20:02MapamondSerghei Lavrov compară tensiunile dintre Moscova şi NATO cu Războiul Rece

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a comparat, sâmbătă la Munchen, tensiunile dintre Rusia şi NATO cu Războiul...160

17 feb 00:00MapamondRouhani: Teheranul nu va purta niciodată negocieri cu SUA sub presiune

Iranul nu va avea niciodată discuţii cu SUA, inamicul său de lungă durată, sub presiune, a declarat duminică...164

17 feb 00:00MapamondCoronavirus: Bilanţul mondial urcă la aproape 1.700 de morţi, primul deces înregistrat în Europa

Numărul morţilor provocate în China continentală de noul coronavirus se apropia duminică de 1.700, în timp ce...167

17 feb 00:00MapamondGermania: Poliţia a operat primele arestări după raiduri în şase landuri împotriva unor extremişti de dreapta

Poliţia germană a operat sâmbătă primele arestări după ce în ajun a efectuat raiduri în şase landuri în...176

17 feb 00:00MapamondRusia: Două persoane, rănite într-un atac cu cuţitul într-o biserică din Moscova

Un bărbat a fost arestat duminică la Moscova după ce a înjunghiat două persoane într-o biserică ortodoxă din...162

17 feb 00:00MapamondCoronavirus - Malaysia anunţă că o pasageră din SUA de pe un vas de croazieră a fost testată pozitiv

Malaysia a anunţat sâmbătă că o pasageră de origine americană, în vârstă de 83 de ani, de pe un vas de...187

17 feb 00:00MapamondPapa Francisc a convocat un sinod al episcopilor în 2022

Papa Francisc a convocat o adunare generală a Sinodului Episcopilor pentru toamna anului 2022, subiectul acestei...157

17 feb 00:00MapamondCoronavirus - Un turist chinez a murit în Franţa; primul deces înregistrat în Europa

Un turist chinez în vârstă de 80 de ani, infectat cu noul coronavirus şi internat în Franţa de la sfârşitul...166

Sănătate
17 feb 09:00SănătateAntrenamentul cu greutăți: ce benefici are pentru sănătate

Antrenamentul de forță, cum ar fi ridicarea greutăților sau utilizarea benzilor de rezistență, îți construiește...198

17 feb 00:00SănătateCinci plante de apartament sigure pentru copii și animalele de companie

Ornamentele florale pot înfrumuseța orice locuință, adăugând un plus de culoare și de energie spațiilor în care...212

17 feb 00:00SănătatePoluarea aerului: risc de schizofrenie și de osteoporoză

Studii recente au arătat că poluarea aerului prezintă un risc major pentru sănătate, din cauza diverselor patologii...166

17 feb 00:00SănătateLegătura dintre grăsimea abdominală și atacurile de cord repetate

Conform celor mai recente cercetări în domeniu, persoanele cu burtă care au, în istoricul medical, un atac de cord,...206

17 feb 00:00SănătateO singură pastilă de anticorpi ar putea elimina virusul HIV la nou-născuți

Potrivit unui studiu¹ recent, realizat pe maimuțe, o singură doză de tratament pe bază de anticorpi poate preveni...171

17 feb 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: România a demarat toate acţiunile necesare pentru pregătirea în caz de epidemie cu coronavirus

România a demarat toate acţiunile necesare şi măsurile pentru pregătirea în caz de epidemie cu noul coronavirus...173

17 feb 08:40SănătateÎncepe adevăratul DEZASTRU! Noul CORONAVIRUS a ajuns în Africa!

Autorităţile din Egipt au anunţat vineri că au înregistrat un caz de infectare cu noul virus gripal din China,...368

17 feb 08:35SănătateRaed Arafat: 'Nu poți să lași ca un spital privat să ucidă spitalul public din zona lui'

Raed Arafat, șeful DSU, a susținut sâmbătă, într-o intervenție telefonică la Digi24, că ordonanța de urgență...200

17 feb 08:33SănătateExperţii Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din SUA: Cele trei modalităţi de transmitere a coronavirusului

Experţii de la Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) din SUA au explicat care sunt modalităţile prin...212

17 feb 00:00SănătatePacienții cu boli cardiace sunt operați prin incizii foarte mici, de medicii de la Spitalul Universitar din București

Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB) a devenit unul dintre puținele centre din Europa unde se face...206