REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
8.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Protest AUR în Capitală; George Simion: Nu ne vindem ţara!

Protest AUR în Capitală; George Simion: Nu ne vindem ţara!

Ana Maria LIPAN 7 mai 2023 | 00:00 3272

AUR a organizat în cursul zilei de sâmbătă, 6 mai a.c., un marș de protest în Capitală, care a fost intens promovat în mediul online, pe parcursul ultimelor săptămâni, de când liderul partidului George Simion, a încurajat românii să iasă în stradă pentru blocarea unor proiecte de lege. Potrivit unei postări pe canalul oficial, AUR a chemat toți „românii de bună credință” la protest „pentru a face auzită vocea poporului și pentru a protesta în fața Palatului Parlamentului împotriva acțiunilor antinaționale și anti-familie promovate de actuala guvernare.”

Protest AUR in Capitala; George Simion: Nu ne vindem tara!

Programul evenimentului politic este următorul: 12:00 - 13:00, adunarea participanților la sediul Palatului Parlamentului, în alveola parcul Izvor; 13:00 – 17:00, adunare publică în sediul Palatului Parlamentului, în alveola parcul Izvor; 17:00 – 18:00, deplasarea participanților pe banda I de circulație, pe traseul alveola parc Izvor – Str. Izvor – dreapta Str. Bogdan,  Petriceicu-Hașdeu – stânga Splaiul Independenței – stânga Pod Cotroceni – Șos. Cotroceni – punct final trotuarul aferent; Grădinii Botanice de vis-a-vis de Palatul Cotroceni; 18:00 – 20:00, adunare publică pe trotuarul aferent Grădinii Botanice de vis-a-vis de Palatul Cotroceni; 20:00 – 20:30, defluirea totală a participanților.

Video:

De asemenea, Ringo Dămureanu, președintele AUR Gorj, a declarat că: „Pe 6 mai protestăm faţă de legile anti-naţionale şi anti-familie pe care coaliţia de guvernare vrea să le promoveze. Cu cât suntem mai mulţi, cu atât putem să oprim proiecte precum legea 145/2023 sau Legile Educaţiei. Ieşim în stradă pentru copiii României, pentru păduri, pentru companiile care încă sunt ale statului român, dar şi pentru toate celelalte resurse pe care vor să ni le fure. Zi de zi, prin toate politicile anti-naţionale şi anti-familie care sunt promovate de guvernanţi, România pe care o ştiam cu toţii dispare. Fiecare român trebuie să îşi pună o întrebare simplă: în ce ţară vrea să trăiască? Într-o ţară liberă, independentă, demnă şi respectată? Sau într-o ţară predată cu totul, vândută? Ştim cu toţii răspunsul! Doar împreună putem să îi facem şi pe cei care ne conduc să înţeleagă ce ne dorim”, a spus Dămureanu, vineri, într-o conferinţă de presă, citată de g4media.ro.

Potrivit acestuia, Proiectul de lege 145/2023 privind organizarea activităţii de prevenire a separării copilului de familie trebuie respins în integralitate.

„Avem de a face cu un text care nu a fost scris cu intenţii bune şi nu poate fi modificat în niciun fel pentru a fi acceptabil. Este un proiect de lege extrem de viclean de la un capăt la altul, în cazul căruia nu se pune problema erorii sau a nepriceperii omeneşti. În loc să ne contrazicem unii cu alţii fără motiv în privinţa acestui proiect, varianta cea mai bună este aceea de a fi respins în integralitatea sa şi să cerem răspunsuri de la doamna ministru Firea, autoarea acestui proiect toxic. Vorbim despre un proiect care, în aparenţă, este menit să prevină extragerea din mediul familial a copiilor din familiile vulnerabile şi ajutorarea acestor familii pentru a depăşi orice risc de abandon familial. Dar, în realitate, prevederile din acest proiect instituie sărăcia, educaţia, vaccinarea cu schema completă ca motive pentru incapacitate de a creşte copii. Legea 145 afectează inclusiv copiii lăsaţi in ţară de părinţii care muncesc în diaspora”, a mai afirmat Ringo Dămureanu, preşedintele AUR Dolj.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricum votez Noua Dreaptă dar e bun și protestul ăsta. Noua Dreaptă face demult chestii din astea, oare de ce e promovat numai AUR ? E cumva în grațiile media conduse de PNL PSD UDMR ? Că apare cam des. Despre N.D. , B.U.N. sau SOS Romania nu prea auzim.
1
1
Romanii nu invata nimic din greselile trecutului, aia care au inaintat la conducere cu sloganu " nu ne vindem tara" , au fost cei mai canibali oameni politici care au vandut tot. Neuronii lipsa si memoria pe termen lung inexistenta a romanului o sa distruga iar tara, o sa mancam de pe jos cu cainii. Daca votati aur, votati o propaganda inepta care in trecut a distrus tot in calea ei, vad ca tinerii fac misto de ei cum si trebuie, astia mici sunt speranta noastra, mosii si babele au trait o viata si inca nu au prins nimic, le dai o galeata uita de tot.
7
2
BRAVO BRAVO....DAR IMI ESTE FRICA SA NU FIE TOT DE FATADA
4
2
În Romania, dacă spui , strigi că psdul a vandut RO pe nimic , că Năstase Adrian , un fost pm și pușcariaș dovedit a vandut bogățiile țării pt niște "termopane" iar Mitrea, Agaton , miniștrii ordinari dovediți pușcăriași , au ruinat țara, se agită mocangii psd/pnliști. Jigodiile latră , în cearcă să manipuleze, doar-doar vor primi mocangeli, pachete cu ceva de ros și de băut pe de'a moaka. Despre tupeul austriecilor cu senghenul plm , cu pădurile distruse, cu un UDMR care trebuie sa fie ...maxim un ONG și nu un partid e***c care șantajează guvernele, cu o Covasnă tupeistă.....Guvernul ăăăitului ăla de Ciucă....MUCLES. Și cu toți acesti nemernici , care se miră!!??? și mancă c***t la adresa AUR, romanii normali la cap își dau seama , realizează , că AUR vrea binele țării. Poate că sunt și exagerări dar AUR vrea ca RO să fie iubită și protejată. Bineeee AUR !
10
4
@Gigele, da da cum sa nu hahaha Exact Alianta pentru Unirea vu Rusia nu ne salva, o secta cu media de IQ egala cu 40
9
8
AUR este singurul partid care ne poate salva! Numai tomberoanele voteaza cu USR!
10
20
daca nu o vindem, o mulg smecherii, ca de administrat nu sintem in stare.globalizarea inseamna in primul rind asa ceva. important este cu ce venim, ne aparam noi.
12
1
Ce chestie cu AUR Tara este vanduta demult si cand Tovarasul Iliescu a pasit cu stangul sa conduca Romania bogata lasata de Ceauseascu la "cheie" si omarat de Toti care au fost cu Iliescu in acea perioada dupa Revolutie
17
3
Aceasta actiune este lipsita de orice substanta. Pacat! Partidul galerie de fotbal atat stie atat face. Daca actiunea lor consta doar sa strige sloganuri nu vor realiza nimic. Ii asteptam cu drag cu solutii concrete si directii de actiune pentru TARA si POPOR prin care sa combata nociva alianta aflata la guvernare!
20
3
Și câteva motive sa votam cu aurolacii. O admirați așa de mult pe Miss Sosoaca? Sau Georgel rusnacul e vreun mare talent? A...e prieten cu Dan Diaconescu pedofilul și cu T*o zis m**e turnatorul. Ok...am înțeles, ăștia de aur provin din dacii liberi. Daca ajung ăștia sa ne guverneze va fi mai rău decât la mineriade plus Ilici, așa e daca uitam repede.
19
13
Cat de p***t sa fi ca sa strigi acum sa nu vindem tara cand de fapt a fost deja vanduta de ani buni
26
2
Ar trebui sa votam vu totii AUR, restul partidelor nu reprezinta Romania, sunt doar angajati ai corporatilor!
12
23
Ma pis pe comentariile voastre, oricum votam AUR
14
25
ma uit la comentarii si ma minunez ce aparat de manipulare a oamenilor au psd si pnl!!! suntem curcile europei, copii nostri nu vor mai avea nimic, avem cele mai mizere salarii si pensii si noi stam in casa si lasam roboteii pnl psd usr sa ne manipuleze pe facebook sa ne inraiasca
12
18
Simion, te-ai întrebat vreodată cum ar fi viața dacă ai avea suficient oxigen la naștere? Ești la fel de inutil ca buzele de cauciuc la o ciocănitoare.
19
10
Se pare ca a atras si niste generali din ,,scandalu locuinte pentru generali “.Esti p*****l George.
15
5
George nu incerca sa furi protestu 10 august ,ca de se vor uni cei din 10 august ……AUR e nimic…..
19
9
HAUR
14
4
are simion, daca il cauti la IQ, sigur e de doua cifre.
22
10
Ne place sau nu este al 2 lea partid dupa psd conform mai multor sondaje in cel mai rau caz cam la egalitate cu pnl; asa ca obisnuiti-va cu circul de cea p*****a calitate si toate aberatiile imaginabile ptr ca vom avea parte de ele multi ani de acum incolo; astia suntem in mare parte
22
8
NU NE VINDEM INDIA!!!
22
3
Bine așa AUR !
11
23
AUR,nu mai deranjați coaliția dragă și scumpă psd pnl udmr cu tot felul de chestii.Lăsați i să și facă de cap,să facă ce vor,sa și bata joc total.Nu i mai deranjați, nici voi,nici alții.
13
19
AUT0CARELE! Da, da! AUT0CARELE alea multe din spatele PR0TESTATARlL0R le-ati lMPRUMUTAT de la LlVlU Draqnea, de la"MlTlNGURlLE PSD" de prin 2018 pe care le-a 0RGANlZAT inainte sa fie aresstat?Asta este ETlCHETA PARTlDULUl PR0-RUS, EXTREMlST0-SEPARATlST AUR. AUT0CARUL, lDl0Tll UTlLI"STlRBl" cu STUDll lNFERI0ARE sau lipsa, adusi la PR0TESTE precum SACII DE CART0Fl. Ba mai mult de atat, STEAGURlLE alea nu sunt aduse de ei, nu vorbim despre STEAGUL ROMANIEI, ci ei fIutura un steag al FASClSTlL0R din N0UA DREAPTA cu SlMB0LURl PSEUD0-ORT0D0XE, dar care au simb0Iistica RASARlTEANA, adica PR0-Rusia+CHlNA (PR0-EURASlANlSM), deci ANTl-UE si NATO. PR0TESTELE astea sunt pentru R0EXlT, sunt pentru SC0ATEREA ROMANIEI DIN UE si NATO, daca ar CASTlGA aIegerle ei din AUR. NU V0TEZ AUR nici daca vin rusii si imi pun PlST0LUL MlTRALlERA la ceaffa si 0RGANlZEAZA PSEUD0REFERENDUMURl precum au facut in suduI UCRAlNEl! MAI BINE M0R LlBER, MAI BINE ER0U AL ROMANIEI, decat SLUG0I al RUSlEl+CHlNEl in C0MUNlSM
40
9
spionii rusi aur si.au primit banii si fac marsuri ptr crearea de haos!de asta sunt platiti!
34
10
Dar ceva concret O idee, o măsură, o..... ceva cât de mic lucrativ nu ne arătați? Proteste, proteste, huo și hoții atât? Asta au făcut și labe triste de USRisti. Aveți mame surori la AUR și USR? Neterminatilor
33
9

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468