REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

PROTEST INEDIT ÎMPOTRIVA PRIMARULUI DIN EFORIE

PROTEST INEDIT ÎMPOTRIVA PRIMARULUI DIN EFORIE

Replica API 29 iulie 2019 | 01:24 1675

Patronul unei terase din Eforie Sud a găsit o metodă inedită să își arate profunda nemulțumire față de primarul liberal al orașului, Robert Șerban. Acesta a afișat un mesaj mare, legat de gardul localului închis de edil, prin care transmite că i-a fost suprimat dreptul de a-și întreține familia.

Localul se numește "LUCAS GARDEN" și este, după cum se poate sesiza în imagini, închis!

"Terasă închisă de primarul Șerban, care încalcă grav drepturile fundamentale, suprimând sursa de venit a familiei", este mesajul transmis de patronul revoltat de situația în care se află.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
// am fost impreuna cu o familie in data de 23 iulie 2017,am servit meniu cu peste,in ciorba de peste era peste facut la gratar,nu am avut servetele la masa,pestele fiind luat din comert,congelat sau de aquacultura,ospatarul anxios ne-a spus ca asa cere patronul(?!?) mesele erau pline de praf,deh,era terasa pe malul marii,si pretul...pe masura,,zonei,,nicidecum a meniului sau calitatii,Sorry,am ramas cu sechele...Dislike!
0
1
Locuitorilor Eforiei le urez mult bot!
0
1
Procurorul Romilor
0
0
Vezi tu ce se va intampla
0
0
Ursilor,traveilor
1
0
O-Sa vede-ti voi cand o-sa ajung eu primar
0
2
Prostitutie maxima pe faleza acolo la terasa Carlos
4
0
Stefane ce faci?
2
0
Familie de tigani
4
0
Anaf sa treaca la alimentara lu MIHAI de la Raiffeisen si dobrogea eforie nord familie de securisti si smecheri nederanjat de nimeni
2
0
Sustin dm primar bravo
0
2
Eu sunt la adapost. Sa vezi ce va fute cel ce vine primar de la anul. Muie tarabe, muie salvamari, muie,muie, multa muie angajatilor primarie
0
1
O Tenechea De om.
2
1
Ce mwie face Costica
8
1
Si eu o iubesc in gura pe Adriana
10
0
Romane te iubesc!
9
1
Nu ca vreau sa zic, dar va spun, nu va mai agitati, Robert inca un mandat cel putin. L-am votat, l-am sustinut, il voi vota si il voi sustine. E floare la ureche, nu are nevoie de campanie pentru ca in primul rand e om. Nu poate sa sustina ilegalitatile comise anumite persoane ce doresc continuarea acestor ilegalitati din era Brailoiu, da nu e om ochii acolitilor brailoilenilor, asa e peste tot, brailoilenii stiu bine ca tot el va castiga alegerile dar le place galceava
7
5
Ce mwie face Adriana
13
1
Nesimtitullee si anu trecut ai avut problemee si tot nu te lasi???chiar vrei sa dai dovada de jegos ma ???ai sa ajungi langa roman si tu papalapte
11
1
Robert a furat de a spart a facut in asa fel sa aduca in eforie 400 de nou locuitori care sa voteze cu el in 2020 si nimeni nu se sesiseaza toti tac
6
5
Daca nu i-ai dat spaga drogatului,ti-a inchis terasa!Robert si Chiparu trag pe nas chiar in primarie !
4
7
Robert Serban, Primar inca 5 mandate! Asta iti dorim Bosogene! Hahahaa
11
7
rase toate maghernitele si afacerile voastretiganesti.Eforia, a ajuns un focar de infectie si saracie, vai de mama voastra. iti este si rusine sa mergi printre atatea pananarame, gunoaie, tigani, manele, tiribombe, care toti isi intretin familiile..de hoti.
8
0
Cine o fii tatal meu?
9
1
Proprietarul e certat cu legea dupa cum se vede. Ce-i mai trebuie inca o terasa,ca are una deschisa unde sunt lucratori cam tuciurii...si terasa cam goala,deci produse de proasta calitate!
5
0
Mama face bot lu roman
7
2
CRA, cra, cra
7
1
Brailoiu a nenorocit orasul. El l-a trecut pe persoana fizica. Acum are mausoleu la cimitirul Eforie. Cat ciment a intrat in mausoleu...marmura...poate si tablouri ascunse. desigur, sunt doar tablourile lui Valcov acolo.
5
3
Si primarului de kkt ca se duc dracu daca se face un control la firma Salvamar service ..nu respecta nici 10% obligatia contractuala .i. primare
4
3
Auzi, "primarul liberal". Bravo mai sheicule, mai Felix, mai sponsor principal PSD. Stirea e senzationala, plina de detalii si argumente. Propaganda "de calitate".
5
1
pai sa iasa tot drogatu asta care sustine interlopi traficanti si proxeneti de la eforie care fac legea pe la noi si vand tot felu de substante politia doarme pe iei sau sunt mana in mana
10
2
Sa va inchida daca nu sunteti in regula, ciori urate, ai 4 clase si vrei sa candidezi la primarie , tot robert o sa iasa ca nu are cine
8
3
Vino ma patroane cu acte si demonstreaza ca ce a facut primarul nu are baza legala si daca este abuz sa plateasca primarul despagubiri din buzunarul lui.
20
0
Tatal meu este Roman ?
15
1
O fi dat in mama Adriana prietenu roman
9
1
Ce mai faceti ma sarakilorr?Eu am murit familia mea inca are banii furati de mine in atatia ani de mandat! Avem bmw x6 vile si case din salariu de primar!
9
1
Nu este al meu, numai fut nimic am rozeta sparta si m-au cumintit baietii numai am tupeu sa ies din tuzla
8
5
Bine ca lasa deschise terasele lui Coja tiganul!
7
7
Baaa drogatule in mortii tai de drogat. Vin alegerile si o sa-ti in bot tot ce ai facut. Hotule.
7
7
Ptr 13:23 vorbim dupa 1 septembrie
5
2
Nu mai vrem faleza in starea in care este acum...Nu exista scuza ptr haosul care este pe strazile din zona falezei si nu numai.. nu de alta dar nici urma de muncitor sau vreun utilaj nu vezi.Face un singur lucru in mandatul lui de primar si ala,cu fonduri europene...Din bani publici,ABSOLUT nimic schimbat.Ce faci omule cu banii din taxe si impozite?Chiar nu te verifica nimeni?Trotuarele si strazile arata MULT mai rau decat acum 2 ani.ABSOLUT NIMIC schimbat in bine,doar gropi si santzuri iar faleza distrusa si parasita.
6
8
Familia Bosogeanu este o familie de tigani care nu respecta legea. Bulibasa costica e in depresie ptr ca ROMAN ii fute piranda si baiatul cel mic seamana leit cu Roman
17
2
Horica era aseara in Satul de Vacanta. Tiganii de la Bueno aveau deja inchis, pe.partea cealalta deja trageau cat puteau sa inchida obloanele, si doar ce picasera vreo 2 tarabe de langa ala cu serpii. Vedem zilele astea rezultatul aici.
9
2
Cum adica -ca orice alt business de pe litora functiona fara autorizatii- . Eu am business pe litoral si am toate autorizatiile, si imi desfasor activitatea in deplina legalitate. Ba cand va vad asa plini de ura ca altii se misca si pot sa faca un business, sa faca un ban si voi salahori opariti ii bagati pe toti in aceeasi oala. Sa va iau in pula de invidiosi saraci
9
8
Speram sa vad si ceva detalii. Ala era in legalitate si primarul l-a inchis abuziv ? Sau ca orice alt bussiness de pe litoral, functiona fara autorizatii ?
23
3
Un nenorocit de primar a distrus EFORIILE, un om fara caracter un primar numai ptr. el si consilierii lui apropiati. VIN ALEGERILE ,la anul nu va mai fi primar.
18
14
Bine Dilimache
9
6
Un gunoi de om
13
0
Sa intre in legalitate cu autorizatia de construire, atunci sa vb Sa ia exemplu de la ala cu chandelirul, sa se atarne in streang.
16
2
O familie de joasa speta care nu stiu ce este respectul fata de cetatean...astia mai au o terasa. Cred ca nu au personal de fapt! Ceilalti comercianti cum desfasoara activitatea?
29
1
adica tu intretii familia cu castigul de pe urma acestei afaceri?...esti sarac lipit este?...intra in plm in legalitate si dupa aia sa plangi...al dreaku..
32
5
Baaa fraiere, cum sa-ti inchida primaru pravalia? Faci la reg comertului deschiderea pct de lucru, iei casa de marcat si dai drumul la treaba. Si te pisi pe primar !
18
4
Stai jos ai primit nota sa treci clasa!
11
5
De anul trecut este bannerul ala.. Cam tarziu cam tarziu..
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212