REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Proxeneții Iusein din Medgidia, CONDAMNAȚI la ANI GREI de închisoare!

Proxeneții Iusein din Medgidia, CONDAMNAȚI la ANI GREI de închisoare!

Replica API 5 ianuarie 2019 | 00:00 2929

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia, la data de 4 ianuarie a.c., au depistat patru bărbați, cu vârste între 21 și 59 de ani, toți din Medgidia, pe numele cărora Judecătoria Medgidia a emis mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Astfel, bărbații în cauză au primit 8 ani și două luni, 8 ani, 4 ani, respectiv 2 ani și 6 luni de închisoare, toți fiind escortați și introduși în Penitenciarul Poarta Albă.

Este vorba despre Iusein Mursel, în vârstă de 59 de ani, condamnat la 8 ani de închisoare, Iusein Erdal, de 33 de ani, condamnat la 4 ani, Iusein Selciuc, de 27 de ani, la 8 ani și 4 luni, și Iusein Sercin, de 21 de ani, care s-a ales cu 2 ani și 6 luni.

Menționăm că Judecătoria Medgidia, pe 5.10.2017, stabilise pedepse mult mai mari pentru inculpați, de 12 ani, 10 ani, 11 ani și 2 luni și 3 ani.

Amintim că oamenii legii au descins în forţă, în octombrie 2015, la mai multe adrese din Medgidia, vizate fiind mai multe persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism. Este vorba chiar de cei 4 Iusein, indivizi cunoscuţi în Medgidia, rudele acestora având o afacere legată de taximetre.

Mai exact, poliţiştii din Medgidia, la data de 30.09.2015, sub coordonarea procurorului de caz, în colaborare cu Serviciile de Investigaţii Criminale şi Acţiuni Speciale, au efectuat 5 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de proxenetism.

În urma descinderilor, oamenii legii au identificat şi ridicat 43 de telefoane mobile, 3 tablete, 1 laptop, bijuterii şi două autoturisme, precum şi 10.000 de lei. De asemenea, au fost conduse la sediul Poliţiei Medgidia şi audiate 20 de persoane, în urma cărora procurorul de caz a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore a lui Mursel Iusein, Selciuc Iusein, Erdal Iusein și Sercin Iusein, toţi din Medgidia, care au fost propuşi spre arestare. Activităţile au beneficiat de sprijinul tehnic al S.I.P.I. Constanţa. Precizăm că indivizii sunt cunoscuţi în Medgidia ca proxeneţi.

„Mursel proxenetul a fost eliberat din puşcărie pentru trafic de influenţă la nivel superior este fratele cunoscutului Kemal cel care deţine taximetrele cu numerele de înmatriculare KEM. Toţi locuiesc în celebrul cartier Ali Baba. De menţionat, mai nou, Mursel proxenetul conduce un BMW X5”, potrivit postării de pe blogul medgidiaazi. Menţionăm că Iusein Mursel a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare pentru trafic de influenţă, în 2009, dar a fost prins în 2010, după ce a fost dat în urmărire naţională, în urma unor percheziţii, şi introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

Potrivit anchetatorilor, în 2002, Iusein Mursel l-a asigurat pe Cristian Marcu, acesta din urmă fiind acuzat de viol, că-l poate ajuta. Mai exact, Iusein a precizat că are “pile” printre magistraţi. Ulterior, Marcu a fugit în Germania, de unde i-a trimis acestuia 2.300 de euro şi un laptop. După ce a primit bunurile, Mursel Iusein a spus că a rezolvat situaţia şi l-a scăpat de acuzaţii. Când s-a întors în ţară, violatorul a aflat că a fost condamnat la patru ani, motiv pentru care l-a denunţat pe cel ce l-a minţit.

Ca și pedeapsă complementară, cei patru bărbați nu au voie să se apropie de fetele pe care le exploatau, la o distanță mai mică de 50 m, pe o perioadă de câțiva ani după executarea pedepsei.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe ciuara inputita de Iulica talapan care umbla pisat druogat cu masina si scoate pe fisa si eliza la strada nul vede nimeni are sai dar lu saban 3000 de e pe o una alea de la crutu ale luisunti
0
0
Piron Gazanu ruginitu lefterica viorel None Aliosa Bucatica virgil proxeneti traficanti
3
0
Poate faceti si un control la Musat Andrei din Constanta si el este un mare proxenet cu minor pe apartament prin Constanta impreuna cu prietena lui Sile au femei prin Germania,granta,Italia etc si se dau marti smrcheri
0
0
Bogdan nu mai comenta ca si sotia ta ia sperma in gura la puf in elvetia
3
0
Nas se prostitueaza cot la cot cu boarfa de Denisa, cand o ustura curu pe ea, isi pune el curu si gura la bataie... pe langa faptul ca-i place violat adanc in gat si-n fund, ii mai place sa fie si lachit cu pipi!
6
0
vrem ani grei de puscarie si la Cernavoda la toti tiganii pesti cum ar fii:Piron,Gazanu,Ruginitu,Lefterica,TUmpi,Aliosa,Viorel Peste,
4
0
De pestii din Cernavoda se mai aude ceva? Aloooo Politia??? Nu se aude nimic de spagi??? E plin orasul de scursuri impertinente. Acum au inceput sa apara si la emisiuni TV. Stii ce zic?
4
0
MADALIN NONE SA DUS LA PUTEREA DRAGOSTEI SA ISI CAUTE FEMEIE DE PRODUS CA MUISTA AIA CU CARE ERA LA LASAT SI ARE NEVOIE DE ALTA PROASTA SA PRODUCA
7
1
Domnu procuror! la Cernavoda numai veniti si dv cu baietii de la Actiuni speciale? Sau de acolo va primiti alocatia?
6
2
Iuseis denis vinde .asini in parc la vivo. Un cioreto tataroi cu masini de 40.000 de euro
2
0
in comentariul tau,pomenesti de pestele..NONE MADALIN...acest peste scarbos,a ajuns mare....joaca in..PUTEREA DRAGOSTEI...la ANTENA 1,,,oare cei de la ANTENA 1 stiu ca acesta este un mare PESTE???si ca esmisiunea poate fi compromisa???cum puteti primi in emisiune astfel de elemente declasate...oare acest PESTE....NONE MADALIN din Cernavoda, poate fi un exemplu negativ pentru tineri???ma insel....ce sa zic???ca si ceilaltui din emisiune sunt tot PESTI NENOROCITI???
10
0
Sa ma pis pe voi
7
0
Ciorile trebuiesc exterminate!
10
1
Daca politia orasului Cernavoda nu are putere sa ii adune pe acesti proxeneti atunci lasatii sa se urineze pe voi.Poate exista o "explicatie" de nu ii puteti aduna si duce la racoare.Poate ca sponsorizarile lor merita.
17
1
MOARTE tiganilor!!!!!!!!!!!!!!
19
0
ASTA E DOBROGEA, CADANELE IMPERIULUI OTOMAN SUNT PROSTITUATELE DE AZI SI STAPANII DE SCLAVI DE IERI SUNT PESTII DE AZI, LA FEL SI LA TIGANI, POPOARE PRIMITIVE NECRESTINE, LA FEL E IN EUROPA DE VEST LA FEL IN SUA CARE MACAR INCEARCA SA FACA UN ZID LA GRANITA, LUMEA CRESTINA E INVADATA DE: CORUPTIE, PROXENETISM, CRIMINALI, E TIMPUL SA II TRIMITEM DE UNDE VIN!
13
2
Bagamas pula in morti vostri astea care vb aiurea ce ati patit ma lesinatilor sunt smecheri si facem bani cu tarfele de ormance cu nevestele voastre ca voi nu sunteti buni de nik
5
14
Cred ca NAS a comentat...el fura curent de la una sare la Dumnezeu. Cred
7
2
Maine toti venit La Lautari Sat vacanta Palas Chilia Grivita Ateliere Anadol Soveja ne trangem toti
4
2
Ce mare scula e NAS asta ? Ia, ca fac eu cu brigada o vizita de lucru sapt viitoare la Cernavoda !
10
1
Nas s-a obisnuit sa fie violat de baieti. O sa faca concurenta cu nevasta-sa la strada! Campioni la strada!
6
3
Nas e peste pescuit.la violat baietii in fund la praga si sau pisat pe el 10 insi.
15
1
Va prezentam primul jurist Dumnezeu din istorie nu ca n ar zice bine sa fie pedepsite toate infractiunile ca in Europa dar sa faci pe Dumnezeu e fala mare,intreaba l pe demonul din tine daca nu ma crezi si daca ma crezi simte si fa cu mana la Camera!Nu ti e rusine mai jurist de paie de matura?Sa te crezi Dumnezeu se invata in primul an la Drept sau in al 2lea?Daca ai avut si tu ca mine aceisasi profesori spagari e clar ca vrei sa fi Dumnezeu nu de alta dar vreau si eu si nu e loc de 2.Poate la Babilonieni sau la Masoni dar aici nu e loc
5
8
Si care este problema voastra ce masina conduc ei?? Bravo lor!! De ce nu conduceri si voi invidiosilor?? Sa se pise toata familia lor in gura voastra, astia care latrati aiurea!!!
5
15
IN romania trebuie introdusa pedeapsa cu moartea in regim de urgenta ..ptr. proxenetism ..violuri ..talharii ..crime ..coruptie ..camatarie ..defrisari de paduri ..jafuri ..furturi ..evaziune fiscala etc. Se va da un meniu din care jegul isi va alege ..latul ..injectia letala ..impuscarea ..scaunul electric etc. si astfel toata lumea va fi multumita k sa facut dreptate ...
24
4
Pe Portocala de la Cernavoda nu l luati Feraru Nicolae un proxenet ordinar !!
22
3
Ciori inputite au porche da nau muncit o zi in viata lor.luatile tot daca nu pot jistifica..pe viata..pe tiganu de cios a lu talapan nul ridicati??da si ala munceste din greu de are porsche..drogati si boschetari..la puscarieee
27
5
CERNAVODA va transmitem ca ne urinam pe voi proxenetii pe nume Lefterica,Iarnutac,Viorele Peste Piron,Gazanu,Ruginitu,Gaga,None si cati pulamea mai suntem .Voi sunteti niste nulitati noi nu avem de munca dar avem Porche si vile cum nu veti avea voi niciodata in alte lumi.muie politia cernavoda gunoaieloe noi avem fetite pregatite ptr inca 100 de ani.
16
18
Acolo este locul lor nene
15
3
Ca romanii nu sunt proxenetii
9
9
Facetii o vizita si lu Nas, ca tot se lauda ca nevasta-sa Denisa e campioana la strada!
21
2
Pai cu sia a lui Radut hotu de buzunare ce faceti ii mai lasati sa faca bani sau inca mai trebuiesc probe stau 10 in casa nu muncesc dar bani au
16
2
In Constanta nu mai sunt proxeneti ...au murit toti sau s-au apucat de agricultura....nu-i asa ?
21
0
Pe ruxanda din satu nou cand il trimiteti la studii ?
23
0
La cernavoda cind faceti curatenie ca sa umplut acvariul fratilor sau de aici inca se mai hranesc gabari procurori avocati?
34
1
Crima,viol sau proxenetism aceeasi pedeapsa trebuie aplicata.de la 15 ani in sus
31
7
Tigani nenorociti!!!
54
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212