REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

PSD anunță o moțiune simplă în Parlament

PSD anunță o moțiune simplă în Parlament

Replica API 24 aprilie 2020 | 00:00 1033

PSD o să depună după ridicarea stării de urgență o moțiune simplă împotriva ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat liderul social-democrat Marcel Ciolacu, care a invocat „atacul susținut al marțienilor” asupra ministrului în ceea ce privește schema de sprijin IMM Invest pe care firmele nu o pot accesa pentru că site-ul nu merge.

„Este vorba despre incapacitatea dânsului de a debloca un simplu site”, a spus Ciolacu.

„Am vorbit şi cu alţi lideri politici, în acest moment dorim să depunem o moţiune simplă în ceea ce îl priveşte pe domnul Cîţu. Este vorba despre incapacitatea dânsului de a debloca un simplu site prin care oamenii de afaceri să îşi poate accesa împrumutul. Pe perioada stării de urgenţă nu discutăm asta, însă după, da. Ne-am uitat şi noi la postările şi la ieşirile domnului Cîţu şi am luat-o printr-o deducere logică. Ne-am dat seama că nu e Al Capone, nu sunt spionii ruşi care îl urmăresc şi atunci am zis că sunt marţienii. Să fim serioşi, problema este că de 7 zile nimeni nu poate să acceseze niciun fond şi niciun credit. În acest timp în schimb, administratorii nu pot să intre în faliment şi atunci concediază oameni. E un lucru grav să nu fii în stare 7 zile să nu rezolvi o asemenea problemă. Ne gândim serios să depunem o moţiune simplă”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit stiripesurse.ro.

Aplicaţia de înscriere în programul IMM Invest, gestionată de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, s-a blocat vineri, la scurt timp după deschiderea oficială a programului. Premierul Ludovic Orban a anunțat, joi, că platforma va deveni funcțională „cât de curând posibil”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca in romanica exista o constitutie care stipuleaza ca toti cetatenii sunt egali,atunci sa fie respectata,daCA NU ATUNCI CE FACE KKT CEL MARE SI GUVERNUL LUI DE HOTI TRADATORI ESTE LEGAL
0
0
Vrem o motiune sa ii dam muie frustatului de mai jos si familiei sale de handicapati
1
1
Vrem o motiune pentru anularea pensiilor speciale.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272