REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

PSD Constanţa a intrat în campanie electorală pentru Viorica Dăncilă

PSD Constanţa a intrat în campanie electorală pentru Viorica Dăncilă

Replica API 28 septembrie 2019 | 00:00 453

Mai este foarte puțin până la alagerile prezidențiale, ne aflăm în precampanie, așa că formațiunile politice au început să-și prezinte ofertele electorale. PSD a pregătit o ofertă destul de bogată, o ofertă prin intermediul căreia sunt prezentate realizările, dar și proiectele ce urmează a fi realizate în cazul în care formațiunea câștigă alegerile prezidențiale. Și PSD Constanța a început acțiunile electorale, s-a pus la punct un program bine stabilit. Organizația Județeană a PSD Constanța a anunțat declanșarea activităților electorale, activități ce vor fi aduse la cunoștință electoratului săptămânal, pentru săptămâna viitoare fiind programați să răspundă întrebărilor jurnaliștilor președintele CJC, Horia Țuțuianu, și primarul Decebal Făgădău. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc vineri, 27 septembrie, la sediul central al PSD.

Cu această ocazie, Felix Stroe, pre;edintele PSD Constanța, a prezentat Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor, respectiv cele cinci lucruri pe care PSD și le-a propus să le realizeze ori care le-a realizat în cei 3 ani de guvernare: creșterea pensiilor, creșterea salariilor, susținerea micilor companii, protejarea activităților independente și sprijinirea tinerilor antreprenori. ”Vreau să vă prezint două probleme electorale cu care vom insista foarte mult în această perioadă. Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor, un pact al tuturor românilor care vor avea încredere în PSD și vor vota oferta noastră electorală, un pact care vorbește de creșterea pensiilor, creșterea salariilor, susținerea micilor companii, protejarea activităților independente și sprijinirea tinerilor antreprenori. Pe verso, se reiau cele cinci lucruri pe care PSD și le-a propus să le realizeze în continuare. Dorim ca acest pact să ni-l asumăm în fața tuturor românilor. Este un lucru care nu l-a mai făcut niciun partid. PSD lucrează de 5 ani de zile la aceste măsuri. Ne-am ținut de cuvânt. Crește punctul de pensie de la 1 septembrie 2020, a făcut o lege a pensiilor. Au crescut salariile prin aplicarea legii salarizării, s-au mărit salariile cadrelor didactice, celor care lucrează în asistență medicală, fie că e asistent sau îngrijitor, salariul minim pentru construcții s-a făcut 3000 de lei net, salariul minim net pe economie s-a mărit și crește.”, a explicat Felix Stroe. ”Cred că doamna Viorica Dancilă a arătat foarte clar și a combătut acele principii care stau la baza UE. PSD e bine poziționat pe lângă aceste principii. Faptul că vrem un salariu minim în construcții, că s-au mărit salariile medicilor, că în învățământ s-au mărit salariile înseamnă lucruri care s-au reparat și s-au făcut în acești 3 ani de zile de când PSD conduce țara", a spus Felix Stroe. De asemenea, președintele Felix Stroe a mai anunțat că PSD a tipărit un ziar și urmează să mai tipărească unul cu informații ce vor veni în sprijinul electoratului, cu realizările și cu proiectele viitoare ale formațiunii politice, în cazul în care va câștiga alegerile. "Vom oferi acest ziar tuturor românilor cu drept de vot, cu lucruri interesante. Este un ziar național, dar ne vom ocupa că ziarul să ajungă la toți cetățenii cu drept de vot, la toți românii, indiferent că susțin PNL sau alte partide. Se adresează tuturor categoriilor sociale cu drept de vot. Îl vom oferi pe tot parcursul perioadei electorale, exceptând ziua dinaintea votului" a explicat președintele PSD.

Totodată, Stroe a anunțat că PSD va acționa masiv pentru atragerea unui număr mare de tineri pentru politică de stânga, în condițiile în care organizația a luptat pentru drepturile lor. Dintre realizări, președintele PSD amintește: credite fără dobândă pentru tineri între 16 și 26 de ani, transport gratuit cu trenul pentru studenți, creșterea fondului de burse pentru studenți și pentru scăderea impozitului pe venit, mărirea alocațiilor, programul Stur-up Nation, este în dezbatere proiectul privind sprijinul financiar pentru bunicii care-și cresc nepoții. ”Venim cu oferte electorale, prezentăm realizările, nu inventăm acum lucruri noi, în disperare de cauză”, spune Felix Stroe.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Constanta, nici nu are nevoie de campanie, fiindca in fiecare an locuitorii daltonisti ai acestui judet voteaza in numar mare partidul rosu.
1
0
MUIE PSD! ATAT AM AVUT DE SPUS.
3
0
comentariul asta e ptr. stirea aia cu vrabie la cre nu ati postat spatiu de comentarii-jigodia de radu cristian e omul psd indiferent din partea cui candideaza.
2
0
Daca voi psd Constanta si PSD Cernavoda credeti ca ve-ti cistiga alegerile cu HOTIIsi BANDITI de FELIX STROE si NICOLAE EMILIAN ,va inselati amarnic''OAMENII S_AU NNNNMAI DESTEPTAT IN TIMP''daca veti lua 10 la % este foarte mult, CACATU SA VA BATA de bolsevici
4
0
am constatat ca , odata cu plecarea la racoare a lui mazarica si constantinescu, constantenii s-au saturat de acesti ciumati, si-au schimbat obtiunea, volorile castiga teren
8
0
cu mult cacat mai ales porcului hot stroe !!!
8
0
Credinciosi si consecventi prostiei.
5
1
In PSD exista multi oameni infinit mai buni decat Dancila. Ce dracu' i-a pus sa o sustina pe tipa asta la prezidentiale? La fel de hatarai sunt si ceilalti din partidele de opozitie. Cum naiba de se promoveaza cu asa insistenta doar insi si inse buni de trimis la casare prin programul rabla pentru politicieni ? Romanimea este complet naucita,se chinuie mereu cu greu sa aleaga pe cel mai putin prost dintre prosti. La piata macar printre marfuri expirate mai gasesti si ceva bun,la oferta politica,nema,canci ,ioc, zero barat.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272