REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

PSD: Constanţa pierde 65 de milioane de euro, bani europeni, din cauza PNL

PSD: Constanţa pierde 65 de milioane de euro, bani europeni, din cauza PNL

Replica API 15 august 2019 | 01:55 527

Organizația Municipală a Partidului Social Democrat Constanța condamnă votul prin care consilierii liberali au determinat pierderea sumei de 65 de milioane de euro, fonduri europene, de către orașul nostru. Cu acești bani sistemul de termoficare ar fi fost complet modernizat, fapt care ar fi condus la diminuarea substanțială a costului gigacaloriei.

"Proiectul supus la vot în ședința extraordinară a Consiliului Local viza aprobarea cumpărării rețelei de transport primar de la Electrocentrale Constanța, societate a Ministerului Energiei aflată în insolvență, cu suma de 2 milioane de lei, pentru a putea accesa proiecte cu fonduri structurale în valoare de 65 de milioane de euro", se arată într-un comunicat transmis de PSD Constanţa.

“Avem termen până la sfârșitul lunii septembrie să depunem un proiect pentru accesarea fondurilor europene în vederea redimensionării și modernizării rețelei de transport a agentului termic. Important este să generăm soluții pentru comunitate, nu doar discuții sterile. Astăzi liberalii, pentru că nu au votat acest proiect, ne pun în pericol căldura pentru sezonul rece, penalizează constănțenii pentru că au intrat în campanie electorală. Sunt extrem de dezamăgit de modul în care consilierii locali PNL înțeleg să facă politică, în batjocură față de constănțeni. Voi reveni cu acest proiect pe ordinea de zi și voi invita la ședința Consiliului Local președinții de asociații de proprietari, să vedem dacă lor le convine să pierdem 65 de milioane de euro. Este incredibil ce au reușit să facă liberalii astăzi. Să ne facă să pierdem bani europeni și să fim amenințați că vom sta în frig la iarnă!”, a declarat Decebal Făgădău, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța.

"PSD Constanța remarcă ipocrizia Partidului Național Liberal care, în discursul electoral, reclamă lipsa atragerii de fonduri europene, în realitate, ei fiind cei care blochează proiectele majore care vizează dezvoltarea durabilă a municipiului", se mai arată în acelaşi comunicat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ma pish cu bolta pe prostii astia de la PNL si pe dulapul contra de la Cotroceni
3
2
Jigodia asta cu freza de ginere mort a inceput mai nou sa dea vina pe altii pentru incapacitatea sa... Mai face si multe promisiuni prostilor care l-au votat.
6
3
Ma intreb cati bani s-au pierdut din cauza acestui primar cretin?????? Ce realizari are in 4 ani acest cacat congenital nascut din incest???
5
2
Dar acest interlop in costum a sodomizat Constanta toti tiganii machedonii si alti escroci traiesc vremurile de glorie. In asemenea context a aparut si miscarea legionara cand jigodiile trebuiau asanate cu orice pret. Sper sa apuc sa vad executii pe stadion cu mafiotii de genul lui fatalau legati de stalpi.
6
1
Pana acum ce ai facut?NIMIC!ESTI UN MARE PAPAGAL!
6
2
Inca din 2014 ai avut cum eficientiza CETul, MINCINOSULE. Acum, ca mai ai cateva luni, ai inventat niste praf in oki. CATEVA LUNI. Apoi, la groapa de gunoi cu mandatul tau, cel mai de kakat din istoria Constantei.
7
2
Adica chiar daca stau constanteni in frig iarna asta la alegerile locale de la anul sa voteze tot P.S.Disti.si pe candidatul lor Decebal Fagadau care este un primar bun si capabil dar a fost sabotat de P.N.Listi.
5
3
Pt camere video pe strazile din Cta de ce nu atragi fonduri din UE ? Chiar trebuie sa ne mobilizam noi, cu totii si sa depunem plangeri penale impotriva ta pt favorizarea infractorilor din Cta ???
7
2
De ce nu a pus si propunerea de proiect, sa vedem si noi ce este scris acolo, doar vorbe?
8
3
Ca de obicei hotii stiriga hotii. Bai hotilor psd ul iar o sugeti cu seful balalau si porcul stoie.
9
2
"vom" sta la iarna...adicatelea dl.Primere este racordat la reteaua de termificare a CET? haha ce gluma buna...
7
2
PNL a votat doar pentru ca e contra PSD. Daca analiza, vedea ca trebuia votat. Politica bate tehnica. De data asta trebuie gandit altfel nu neaparat in contra lu fagadau. Ma gandesc la ce voi vota... Usr?
12
3
sa ma pish cu bolta pe prostii astia de la PNL si pe dulapul contra de la Cotroceni .Altceva nu stiu decat sa se opuna la tot si apoi sa critice Uitati-va la prostul ala de Catu, Bloomberg spune ca avem crestere economica mare iar dobitocul asta penelist sustine ca economia este in picaj Marsh mai joanghine pedeliste la cacat si nu va mai mandriti ca sunteti urmasi ai Bratienilor hai sictir !
12
13
Domnu primar ... nu iti e tie rusine ca nu ai nici un alt proiect pe fonduri europene pentru oras? Cat tupeu sa ai sa dai in PNL ca nu va lasa sa faceti afaceri cu RADETu care oricum a sifonat cat a putut de cand a fost infiintat? Fa curat in parcuri si mergi in spatele masinii de asfalt sa vezi calitatea lucrarilor ... nu acuza de ipocrizie opozitia ... nu cumva ai vot suficient in consiliu pentru proiectele de genu asta?
12
8
au profitat de pensionarii respectabili ca sa dea drumul la tiganii criminali si violatori.
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212