REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

PSD: Iohannis nu înţelege economie; nu ştie să citească un buget

PSD: Iohannis nu înţelege economie; nu ştie să citească un buget

Replica API 9 martie 2019 | 00:47 400

PSD susţine că preşedintele Klaus Iohannis "nu înţelege economie", "nu ştie să citească un buget", dar blochează actuala guvernare, "în loc să-şi ceară scuze", după ce Curtea Constituţională i-a respins sesizarea împotriva Legii bugetului.

"În loc să îşi ceară scuze, după ce Curtea Constituţională i-a respins sesizarea împotriva Legii Bugetului, Iohannis se încăpăţânează să blocheze guvernarea PSD, în speranţa că cetăţenii nu vor vota acest partid la viitoarele alegeri (...). În realitate, Iohannis nu înţelege economie. A dovedit-o chiar miercuri, când ne-a arătat că nu ştie să citească un proiect de buget. Spunea că administraţiile locale vor primi cu un miliard de lei mai puţin, deşi în realitate proiectul de buget propune cu 4,6 miliarde în plus", potrivit unui comunicat al PSD remis vineri AGERPRES.

Social-democraţii mai afirmă că problema reală a comunităţilor locale nu e bugetul propus de PSD, care alocă bani în plus, "ci faptul că Iohannis a blocat bugetul".

"Problema reală a comunităţilor locale nu e bugetul propus de PSD, care alocă bani în plus, ci faptul că Iohannis a blocat bugetul. Din acest motiv, aleşii locali nu pot colecta 100% din impozitul pe venit, ci doar 71,5%, cum era prevăzut în bugetul pe anul trecut. Tot din cauza lui Iohannis, primarii nu pot începe investiţiile noi, în valoare de circa 5 miliarde lei".

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
crima si hotia nu ar trebui sa aiba termen de gratiere,oricum cu legile de compensare infractorii sunt recompensati de 24 de ori mai mult decat cei care muncesc in medii ostile sanatatii,..muiepesde
2
0
Asta vor sa credem porcii din PSD . Muie lu porcul ordinar Dragnea
4
0
Nu e vorba de ce intelege sau nu Iohannis. Poate sa inteleaga si tainele Universului mai bine decat toti savantii lumii la un loc,dar tot degeaba,deoarece pe el pur si siplu il doare in cur de romani,de Romania. El sa fie lins,admirat,bine hranit si plimbat,in rest se pisa pe toti. Se duce tara la vale,ei si ce daca? I se rupe de toti si toate.
0
5
Spune ca alocatiile copiilor nu pot fi platite pentru ca presedintele a atacat la CCR legea asta mizerabila de buget prin care psd-ul mananca milioane de euro cu lopata. Daca ar fi vrut sa le mareasca copiilor alocatiile ar fi facut-o asa cum si-au marit ei salariile. BUGETUL tarii nu a fost aprobat pe 2019 dar...ai nostrii parlamentari si-au si votat si primesc incepand cu luna IANUARIE 2019 salarii cu 10 la suta mai mari! Inclusiv PENSIILE SPECIALE.
7
0
Oare cum poti fi atat de IPOCRIT si sa arunci cu noroi in curtea vecinului , atunci cand tu trebuie sa dai SOCOTEALA , pentru DEZASTRUL ECONOMIC si SOCIAL in care a-ti adus tara !!!Si unde mai pui ca nimic nu misca pe plan local , regional si national decat cu SPAGI si COMISIOANE GRASE !!!JIGODIILOR !!FLAMANDE si NESATULE ce sunteti !!
8
1
dupa modelul usa cheltuim mai mult decat castigam singura diferenta este ca la ei se gaseste tipografia de parale,pe cand la noi saraca tara bogata,noi cu rezerve petroliere unele chiar sirenascute platim cel mai mare pret din mue,la cel mai mic venit,muiepesde
10
1
voi intelegeti economia numai pt buzunarul vostru..comunistilorrrr
11
1
Adevarul e ca pe voi va duce capu dar nu pentru tara.Cum sa tot pui atata timp bete in roate justitiei doar pentru ca un om sa nu isi ia in primire celula.
13
1
Stiti economie pana in pula si inapoI. Aveti economisti care de atata economie care o stiu , ne inprumuta cu miliarde de euro si cu dobanzile cele mai mari .
13
4
Oare cei de la PSD cred ca suntem un popor de prosti? Bugetul trebuia sa fie gata din noiembrie 2018. Dar ei arunca vina pe presedintele tarii! Un guvern de toata rusinea!
15
4
jegurilorordinare, presedintele are consiliei pe toate domeniile, voi cunoasteti lucrul asta dar , la fel de bine, stiti ca nu mai sunt bani ptr pensiile voastre speciale- ALE VOASTRE, NOI AMARATII PUTEM ASTEPTA, CE DACA MAI SI MURIM INTRE TIMP CUM , LA 6 ORE, CATE UN NOU NASCUT MOARE DIN SUPRAIMBUIBAREA VOASTR. V-a tunat si va adunat, unde ati gasit atati neghibi, care, ptr un pumn de dolari, admit sa minta
16
3
Klaunul iohannis e cel mai prostalau om de pe planeta asta.
4
18

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212