REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

PSD, prima reacție după ce Olguța Vasilescu a renunțat la postul de ministru al Dezvoltării

PSD, prima reacție după ce Olguța Vasilescu a renunțat la postul de ministru al Dezvoltării

Replica API 14 februarie 2019 | 14:37 429

Olguța Vasilescu, sursa foto click.ro

Refuzată de trei ori de preşedintele Iohannis pentru funcţia de ministru al Dezvoltării, Lia Olguţa Vasilescu a anunțat că, în urma unei discuţii cu Liviu Dragnea, a decis să renunţe la candidatură. Partidul Social Democrat susține miercuri, într-o postare pe Facebook, că Olguța Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni miniștri ai guvernării PSD și cu siguranță România ar fi putut avea un foarte bun ministru la Dezvoltarea Regională. „Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!”, este mesajul PSD.

„Olguța Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni miniștri ai guvernării PSD. A reușit să ducă la bun sfârșit Legea salarizării unitare, care a adus ordine și echitate în salarizarea personalului bugetar. A finalizat Legea pensiilor care oferă pensionarilor din România o justă retribuție pentru munca de o viață. În mandatul său salariații și pensionarii din România au cunoscut cele mai mari majorări de venituri care s-au acordat vreodată. A reușit să cultive o bună relație cu sindicatele și a realizat punct cu punct promisiunile PSD din domeniul social. Cu siguranță România ar fi putut avea un foarte bun ministru la Dezvoltarea Regională. Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!”, scrie PSD pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a renuntat ca nici n apucat sa fie ministrul dezvoltarii. a fost doar o propunere
5
0
Nu e bine zis Au ajuns hoti sa conduca Romania.Corect este Cand o sa scapam de hoti astia care conduc Romania de la lovitura de stat pina in ziua de azi neintrerupt.
6
0
La ce numar?
6
0
Vreau sa va reamintesc ca eu sunt doar o curva proasta!!! Muie psd!!!!!
8
0
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
10
1
are impresia ca e desteapta, cand de fapt e doar o zgripturoaica pentru care pensionarul de rand nu e om. A marit pensiile speciale pentru cei deja privilegiati, iar parintii nostri traiesc din pensii mizere, desi au muncit pe branci.
12
1
a renuntat sa mai candideze
7
0
La ce a renuntat madama asta ?! A fost propusa si RESPINSA ! Ce nu este CLAR ??!!
11
0
Cum spuneti ma O.V. a renuntat la postul de ministru al dezvoltari. Adica pina azi Olguta era min.Dezvoltari eu credeam ca era candidat pt.acest post candidatura respinsa de presedinte de mai multe ori in cele din urma a inteles si olteanca chiar asa proasta cum e si nu mai candideaza.
17
1
care lege a pensiilor ? 100 de OG uri care duc tot la pensiile speciale . 620 lei pe luna la 3 milioane de alegatori inselati e o pensie decenta in UE ???
18
2
daca o fut pe ma-ta in gura sa nu mai ramana gravida sa fete animale ca tine , te superi ?
5
14
mai nou, ciuma rosie a introdus o noua moda ce se aplica indiferent de rezultat, de interes- pupatul sau mai concret linsul in...
15
9
Tot, n-am inteles la ce candidatura a renuntat. Ea a fost propusa si refuzata. Dar la tupeul ei.......
27
9
Multumim Olguta , manca-ne-ai puta ! Rusine Iohanis , e o fosta miss !
20
12
A trminat cincinalul in 2 ani si banii .
22
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272