REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Pure Fitness Jatomi din Maritimo ŞI-A BĂTUT JOC DE CLIENŢI! Oamenii au plătit abonamente, iar sala s-a închis brusc!

Pure Fitness Jatomi din Maritimo ŞI-A BĂTUT JOC DE CLIENŢI! Oamenii au plătit abonamente, iar sala s-a închis brusc!

Replica API 5 mai 2018 | 23:21 2057

Hotărâţi să ceară despăgubiri!

Hotărâţi să ceară despăgubiri!

Agitaţie mare printre cei care merg la sală pentru antrenamente. Cei de la Pure Fitness din Maritimo au închis, iar clienții care și-au făcut recent abonamente pe 6 luni sau chiar pe un an de zile nu știu încotro să o ia. Asta pentru că singura variantă ar fi să meargă cu toții la sala de la Tomis Mall, unde deja este destul de aglomerat. Iar banii înapoi nu îi pot recupera, după cum li s-a adus la cunoştinţă celor care solicită acest lucru.

Printr-un anunț postat de către conducerea centrului de fitness, clienții erau anunțați la data de 28 aprilie că, începând cu 1 mai, contractul cu cel care deține spațiu, SC TRIPONT SRL, a fost reziliat din cauza negocierilor nereușite. Astfel, toți clienții care au abonament valabil Pure Jatomi pot merge la celelalte puncte din oraș și țară. Însă oamenii nu doresc aşa ceva!

„Datorită negocierilor nereușite cu proprietarul de drept al spațiului, S.C. TRIPONT SRL, s-a dispus încetarea relațiilor contractuale cu S.C. Pure Health & Fitness SRL începând cu data de 01.05.2018. Ca urmare, toate abonamentele în derulare continuă fără întreruperi, iar membri vor avea acces în clubul Pure Jatomi Fitness din incinta Tomis Mall, din str. Ștefan cel Mare nr 36-40 începând cu data de 28.04.2018.

Programul de funcționare al clubului este de luni până vineri între orele 6.30-23.00, iar sâmbătă-duminică 8.00-23.00. Va reamintim că toți membri Pure Jatomi Fitness beneficiază de acces gratuit în parcarea Tomis Mall pentru 2 ore. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se întreprind acțiunile necesare pentru a vă oferi în continuare servicii de calitate”, au transmis cei de la sala de fitness.

După acest mesaj, au curs reproșurile constănțenilor! Mulți au ales sala de fitness de la Vivo! pentru accesibilitate și ușurința prin care își puteau face cumpărăturile din centrul comercial menționat. Drept urmare, mulți au cerut banii înapoi, doar că li s-a spus clar că nu se poate acest lucru. Singura soluție de a beneficia de serviciile sălii de antrenament este să meargă la celălalt punct din Constanța – Tomis Mall. Oamenii sunt revoltați și spun că nu este corect, însă contractual, un client explică că nu prea este ceva de făcut, asta pentru că potrivit contractului încheiat, abonamentul este din start valabil pentru ambele săli de fitness, deci nu au cum să demonstreze clienții că au făcut abonamentul exclusiv pentru cel din Vivo!.

Știau dinainte că nu are rost să investească?!

Clienții fideli, care merg de ani de zile la sală au povestit pentru cotidianul „Replica de Constanța” faptul că investiții nu au mai fost făcute în sala de antrement, drept urmare aparatele începeau să se strice, dușurile erau impracticabile, iar angajații ridicau din umeri când erau chestionați. „Din 10 dușuri mai funcționau doar două, aparatele, multe dintre ele, erau defecte și nu puteau fi folosite. Se vedea clar că nu se mai dorea să se bage bani acolo”, a spus succint o clientă veche.

De asta mulți clienți s-au relocat la alte săli de profil din municipiu. Un abonament costă 150 de lei pe lună, însă pentru perioade mai lungi existau oferte speciale. De exemplu, la un abonament pe două luni, constănțenii primeau a treia lună gratis. Dar existau și oferte diverse – o lună nelimitată la cycling era 150 de lei. Oamenii au prins oferte bune cu fix o săptămână înainte să anunțe că se închide sala. Iar nemulțumirea lor este justificată.

Numerele de telefon de la ambele locații din Constanța sunt închise, iar conducerea Pure Fitness Jatomi nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere oficial.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da aveti dreptate, imi am batut joc de voi, pt ca trebuie sa imi cumper o tona de fard pe fata ca sa acopere craterele de pe mecla mea
3
3
Ai futut la dusuri de te a usturat curu
3
0
eu am futut la dusuri...
0
2
Din cauza voasta s-a inchis. Ati transformat toaletele in glory hole.
7
1
Eu blonda am copii cu tata
2
2
Dati si voi numele fetelor , ca sa se faca si ele vedete
5
2
O sala frumoasa , pacat ca au venit toti pestii , tiganii , camatarii detinatori de bemveu fa din toate cartierele rezidentiale , si anume gate6 km5 , palas , anda etc
17
0
Era o sala plina de ESCORTE puse pe agatat si de Pestisori , inclusiv de la receptie unele fete . . . Eu am bifat 6 panarame
19
2
era plin de bagaboante acolo, un loc bun de agatat pentru cei care vor sa dea si la buci
16
2
Eu mergeam pentru tenis de masa, papagalilor! Sunt cel mai greu jucator constantean. Iar voi care n-ati calcat niciodata intr-o sala de sport sunteti niste frustati. Il chemam pe Horica sa ne faca dreptate.
8
9
Rosine! Niste jegosi!
5
0
Ce fac cu banii dati
5
0
Asta e , ma bucur totusi ca am scapat de mizeria aia de femeie blonda de la receptie , care nu stia sa salute , nimic , zici ca detinea cel putin 5 malluri , natie de tiganca borata cu o tona de fard pe fata ca sa-i acopere craterele de pe mecla
55
0
muschii mei minte nu are...foarte bine sa mai puna mana pe cate o carte deformatii dracului
18
21
Se stia de 1 an ca vine World Class in locul lor dar nesimtitii au facut abonamente pana in ultima zi! Salutari fetelor batute in cap de la receptie.
43
4
Mergeti in instanta.
7
4
Anuntati OPC,pe Constantinescu. O sa vedeti ce fugareala iese.
17
5
Beah sala de fitness . Daca , cari 2-3 sacosi de 10 kg fiecare , de la cumparaturi acasa , apoi mai mergi pe jos sa platesti facturi ...gata sala de fitness .
15
13
Daca in sala din Vivo erau probleme la dusuri, nu vreti sa stiti ce probleme sunt in sala din Tomis Mall, igrasie, dusuri defecte si miros insuportabil. Cat despre aparate sunt la fel de vechi si acelea. Pacat ca nu se vrea a se investi in mai mult...desi pretul abonamentelor nu este deloc unul mic!
18
3
Din cele 5 comentarii de mai jos 3 iau in deradere mersul la sala asadar avem un popor sanatos PUNCT
15
9
Deci aparatele erau varza, nu aveau dusuri iar conditiile erau mizere. Atunci.. nu cumva isi merita soarta cei care inca si-au facut abonamente acolo ?
33
3
Mai bine,munca nu le mai placea,toti besinosi acum merg la sala si joaca la pariuri si mai ales fac "combinatii".Avem o tara de curve si musculosi dar barbati adevarati si femei nu mai avem.
27
16
Te bucuri degeaba, sigur se va deschide tot o sala de fitness acolo!
10
6
ce ma bucur , scapam de transpiratii din mall. si basinosi care merg opariti la subrat.
83
11
Hahaha ce prosteala mers la tomis si sparg oglinzile
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108