REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Rafila: Ministerul Sănătăţii nu a pierdut banii pentru spitale

Rafila: Ministerul Sănătăţii nu a pierdut banii pentru spitale

A.F. 3 aprilie 2024 | 00:00 115

Ministerul Sănătăţii nu a pierdut banii din PNRR pentru construcţia de spitale, a declarat ministrul Alexandru Rafila, precizând că toate cele 27 de obiective vor fi realizate.

Rafila: Ministerul Sanatatii nu a pierdut banii pentru spitaleAlexandru Rafila

"Toată această demagogie că Ministerul Sănătăţii sau România a pierdut banii nu a fost altceva decât un mecanism care fusese convenit încă de la început, de când a existat acest Program European de Redresare şi Rezilienţă, prin care o anumită creştere economică condiţiona un anumit cuantum. Problema este că acest lucru a fost folosit foarte politic şi demagogic încât să spună că, de exemplu, Ministerul Sănătăţii a pierdut banii. Nu. O dată, nu am pierdut bani. În al doilea rând, toate cele 27 de obiective se vor face. Dacă vor fi necesare fonduri suplimentare, ele vor fi realizate", a spus ministrul Sănătăţii la postul Euronews România.

Întrebat de ce România nu a reuşit să construiască spitale, Alexandru Rafila a răspuns: "Cred că din acelaşi motiv pentru care nu am construit autostrăzi. Este exact acelaşi motiv, ne-am blocat fie în procedurile de achiziţie publică, fie în termenele care trebuiau respectate pentru utilizarea banilor externi", scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa si de ce spitalul de inf din Cta arata asa.Zic sa nu mai maniinci k*t.Constanteni de iubesc mult si apăsat in cavitatea BUCALA.
1
0
Aha nu a pierdut bani pt spitale.De aia spitalul de INFECTIOASE din Constanța arata asa.Nu vb de asa zisul spital care e o porcărie.Sa o ugi pă toata.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272