REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

RĂFUIALĂ ÎNTRE CLANURI ÎN PIAȚA BRICK! Vinovatul va petrece Revelionul ÎN AREST. VIDEO!

RĂFUIALĂ ÎNTRE CLANURI ÎN PIAȚA BRICK! Vinovatul va petrece Revelionul ÎN AREST. VIDEO!

Replica API 1 ianuarie 2019 | 01:30 1123

Un bărbat din județul Constanța, în vârstă de 60 de ani a fost înjunghiat de către un bărbat cu care s-a șicanat, în zona pieței Brick. Victima are nevoie de îngrijiri medicale timp de câteva zile. Agresorul a fost reținut iar pe numele acestuia polițiștii Secției 4 au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

În data de 30.12.2018, în jurul orelor 9.00, polițiștii Secției 4 au fost sesizați de către un bărbat, de 60 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla în piața Brick din municipiul Constanța, a avut un conflict cu un alt bărbat, de 51 de ani.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, pe fondul unor conflicte mai vechi, bărbatul de 51 de ani l-a înțepat cu un obiect tăietor-înțepător pe un alt bărbat, de 60 de ani, care ulterior a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru acordarea de îngrijiri medicale, având diagnosticul de plăgi înjunghiate superficiale și traumatism prin agresiune. Victima a fost examinată medico-legal, ocazie cu care s-a stabilit faptul că prezintă leziuni traumatice care necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale, viața nefiindu-i pusă în pericol.

Oamenii legii l-au reținut pe autor pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar astăzi, bărbatul a fost propus spre arestare preventivă, instanța dispunând măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit surselor noastre este vorba de un scandal între două clanuri care se războiesc de câtiva ani, agresorul Petrache Mureș având conturi neîncheiate cu victima atacului, Căldăraru Gheorghe.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai,tiganii astia arata ca niste oameni ,dar totusi ce naiba sunt ? E vorba de o specie umanoida periculoasa pentru om si care nu evolueaza.
1
0
Bravo Sectia 4!
5
0
Rog ca autoritatea nationala de supraveghere a nomenclatorului sa autorizeze sau legifereze termenul de STOL in locul celui de CLAN , atunci cand se vorbeste despre adunarile inaripatelor!
18
0
Avem politie si autoritati de 2 bani, care astespta doar sa le intre salariile si atat. Astia se taie intre ei de ani de zile si sunt liberi ca pasarile. Justitie praf.
5
3
Te gandesti ca ciorile astea nu platesc contributii la fondul de sanitate.
11
0
Cum domle ,exista asa ceva in cta ? Clanuri auzi domle , fugi bre de acilea vi s a parut.
5
0
Bag io p..a in voii de hadari sa umfla samanta in voii. Las ca va linistec eu jegosilor.
0
6
Lucian pune i catusele
4
1
se invarte Hitler in mormant ca burghiul in bormasina!
15
0
Daca e vorba de interlopi, ls mesajul lui Teodosie , de ce nu de pot adauga comentarii, sa ii uram si noi ceva de bine...........
10
2
tiganu-i precum un caine daca-i dai voie latra si da sa te muste daca-l lovesti unde-l doare schelalaie si fuge
22
1
Doamne e plina romania si europa de ei ..interlopi tigani trebuie facut ceva urgent ,in china ,singapore rusia america erau impuscati de mult nu se negociaza aici .
24
1
Dar dece nu-i lasati sa se eutanasieze intre ei ? Ne scuteau de cheltuieli !
25
1
sa fie inceputul sfarsitului pentru ciorile borate din india, sclavii zdrentelor nenorocite de turcalai beliti!!! Moarte tiganilor la 101 ani de la Marea Unire !
18
1
si-n ziua de Paste...si-n ziua ce Craciun...sa ne traiasca tiganii..de la mic la mare...sa ne mandrim cu ei...
18
2
Ciori borate care trebuiesc calcate pe cap
29
1
La sapun cu ciorile!
37
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272