REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Raluca Bădulescu, plină de aur, cu o ținută de aproape 10.000 de euro, la o petrecere

Raluca Bădulescu, plină de aur, cu o ținută de aproape 10.000 de euro, la o petrecere

Replica API 25 iulie 2022 | 00:00 692

Raluca Bădulescu (48 ani) a fost prezentă la party-ul de vară "Premi-vara cutreieră țara", concursul Radio Impuls, care a avut ca premiu o mașină, atmosferă memorabilă organizată de Kanal D și Radio Impuls. Iată imagini de colecție cu superba jurată „Bravo, Ai Stil!”. Mai mult, vedeta a dat și din casă la capitolul prețuri.

Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu, apariție de senzație la petrecerea Kanal D

Toate vedetele Kanal D au spus prezent provocării, Bursucul este cel care a inițiat evenimentul. Până la urmă, dacă nu el atunci cine?! Iar frumoasa întâlnire a fost un pretext pentru persoanele publice să își etaleze care mai de care ținutele.

Pentru că este un fashion icon, Raluca Bădulescu a reușit și de această dată să iasă în evidență, purtând un frumos kimono care avea imprimat pe spate un cap de indian. Jurata "Bravo, ai stil" a fost complimentată de majoritatea oamenilor aflați la party pentru outfit-ul său. Diva a dat amănunte despre vestimentația care a atras toate privirile.

„Vă mulțumesc pentru compliment și vă iubesc! Kimonoul l-am cumpărat de la Ibiza astă vară și am făcut și niște Story-ul cu el, în sensul acesta. L-am găsit la un magazin, este lucrat manual. Costă mult, era câteva mii de euro, pentru că este tot brodat manual, e superb.

Și le-am zis tuturor prietenilor care erau cu noi atunci că eu nu mă mișc de acolo până când nu se va face o chetă ca eu să-mi strâng banii pentru a lua acest Kimono. Practic, am adunat bani de la toată lumea prezentă și mi-am cumpărat kimonoul pentru că altfel nu aveau cum să se miște din magazin.

Ciocatele sunt Nina Ricci, bijuteriile sunt Yves Saint Laurent, cureaua Versace și geanta Hermes pe portocaliu, ca să fiu pe set cu orange-ul de la Kimono.", a descris Raluca Bădulescu tot outfitul său, scrie click.ro.

Raluca Bădulescu a fost căsătorită cu Vali Pungă, cu care are un băiat de 18, care a intrat și la facultate anul acesta. Vedeta s-a despărțit și de Florin Stamin, soțul ei, de care a divorțat după 13 ani de relație.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tot nu inteleg ce o face pe pocitania asta vedeta . kilele de aur poseta cureua verasce ?
1
1
aparitie de senzatie in porumb sa sperie ciorile .bine ca stie cainele meu sa latre
1
1
Superba jurata ?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272