REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Raluca Turcan: „Mulţi oameni din mediul rural nu sunt încă vaccinaţi împotriva COVID-19“

Raluca Turcan: „Mulţi oameni din mediul rural nu sunt încă vaccinaţi împotriva COVID-19“

Replica API 22 mai 2021 | 23:51 1308

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, a declarat că în timpul vizitei pe care a efectuat-o, joi, în judeţul Brăila a constatat că mulţi dintre oamenii din mediul rural, mai ales cei din grupurile vulnerabile, nu sunt încă vaccinaţi împotriva COVID-19, scrie stiripesurse.ro.

Raluca Turcan

"Am constatat, în cursul vizitei pe care am făcut-o astăzi în judeţul Brăila, că mulţi dintre oamenii din mediul rural, mai ales cei din grupurile vulnerabile, nu sunt încă vaccinaţi împotriva COVID-19, dar doresc să se imunizeze. Caravanele mobile de vaccinare în mediul rural pot fi o soluţie potrivită pentru a-i sprijini şi am discutat cu Nicuşor Ciocan, prefectul judeţului, despre posibilitatea de a pune în practică această variantă la Brăila. Este important ca şi oamenii din mediile vulnerabile, pentru care deplasarea la un centru de vaccinare sau într-un cabinet al medicului de familie presupune poate un efort financiar, să aibă acces la vaccin şi să îşi poată proteja sănătatea", a declarat Turcan.

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale a făcut precizarea că, în judeţul Brăila, rata de vaccinare este la jumătate faţă de judeţele aflate pe primele locuri în ţară.

"În acest context, m-am bucurat să aflu că, din 22 mai, va funcţiona un centru de vaccinare 'drive thru' la mall-ul din Brăila, însă vaccinarea celor din mediul rural trebuie să fie în continuare o prioritate. Orice demers menit să faciliteze accesul la vaccin pentru oamenii care doresc să se imunizeze este mai mult decât binevenit pentru sănătatea publică", a completat Raluca Turcan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia din politic sa ocupa numa cu vaccin, alta treaba nu au?
2
0
da.i dreqului de tirtani.toti sint pesedisti,nu se supara nimeni daca mai se raresc putin!
1
3
Daca o pui sa isi faca crucea habar n-are face si ea ceva pe repede in capul pieptului ca pensatul Rares Bogdan!O rasa mai imputita ca si clasa politica doar in ISIS mai gasesti ca doar sunt una si aceiasi sa ne amintim de Sen.John McCain si legaturile sale cu ISIS si sa facem asemanarea dintre teroristi,unii pun bombe cu explozibil altii pun bombe juridice prin legi si decrete!Care este diferenta dintre teroristi?Unii care mint ca un avion intra un WorldTC si se topeste in cladire ca doar au SGI mai bun decat la MOONLANDING si propaga minciuna sunt tot teroristi?SUNTETI TERORISTI SI EXNAZI
3
1
POATE NU STIU CE VIRSTA AU SI ACESTA SA FIE MOTIVU.DVS TRE SA II INTELEGETI TIMPI INTRE EI TRE SA AIBA INTELEGERE.APROPO ALUPIGUS DRAGA MEA TU TU SI MATA.
2
1
Tu ce muncesti rahatule de esti asa de vrednic?
4
0
Girafo daca se vaccineaza le maresti pensiile ? Ce treaba are sula cu prefectura ?
7
0
Dar care-i treaba ta cu vaccinarile????!!!!
7
0
ce sa. explic taranului chd medic de familie sint destepti de bubuie!si puturosi!
1
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272