REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Raluca Turcan, optimistă în perspectiva alegerilor parlamentare, după victoria de la locale

Raluca Turcan, optimistă în perspectiva alegerilor parlamentare, după victoria de la locale

Replica API 3 octombrie 2020 | 00:00 1404

Vicepremierul Raluca Turcan, liderul PNL Sibiu, se declară optimistă în privinţa rezultatelor de la alegerile parlamentare din judeţ, după victoria liberalilor la scrutinul care tocmai s-a încheiat.

Raluca Turcan

"În urma alegerilor locale, în judeţul Sibiu nu vor rămâne nişte statistici, nişte numere, ci baza unei construcţii de care am vorbit în campania electorală: un parteneriat solid între autorităţi locale, guvern şi preşedinte. De aici plecăm, iar la alegerile parlamentare ne propunem să închidem acest triunghi în folosul fiecărui sibian. Se poate! Împreună", a scris Raluca Turcan, vineri, pe pagina personală de Facebook, potrivit Agerpres.

Raluca Turcan a subliniat victoria liberalilor la Sibiu şi a arătat că PNL deţine preşedinţia şi majoritatea în Consiliul Judeţean, majoritatea primarilor şi consilierilor locali din judeţ.

"Preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu, 18 consilieri judeţeni (56% din structura Consiliului Judeţean), 43 de primari din totalul de 64 de localităţi, primarul unui municipiu, primari în opt oraşe şi 34 de comune, 374 de consilieri locali, aproape jumătate din consilierii din întregul judeţ. Acestea sunt rezultatele seci ale alegerilor locale de duminică. Nişte cifre în spatele cărora se află munca a zeci de oameni de bună credinţă, uniţi şi care cred că se poate mai bine pentru sibieni. Se află încrederea zecilor de mii de sibieni care au crezut în proiectul PNL", a afirmat Raluca Turcan.

Rezultatele finale comunicate de către Biroul Electoral Judeţean confirmă victoria liberalilor în judeţul Sibiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce face fufa asta taie frunza la caini ii tine trena lui orban
0
1
Are toate motivele sa fie sigura ca romanii isi vor da cu tesla in coaie si vor vota prost in continuare,impotriva propriilor vieti si numai in favoarea celor ce distrug viitorul tarii. Normal ca vor ramane la putere grupurile de interese,justitia va apara in continuare nu romanii si dreptatea,ci acele caste de conducatori nemernici. Da,prin vot liber romanii vor continua traditia de ultimii din Europa si ceva mai jos decat Burundi,Zimbabwe sau alte state esuate.
0
1
O sa va treaca ....guvernul si presedintele , demisia ! ...pana la alegeri.De bun simt ! Alternative noi ! Amin !
1
1
ba ralucoi,taiati dreq pensiile si salariile speciale,nesi ce sinteti!noi ne imprumutam ptr drojdia puturosilor tarii,securisti,gabori,judecatori si sparlamentari,fa???
1
1
Sa scapam de ciuma rosie.
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272