REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

RANFLUAREA navei Queen Hind se amână! Portul Constanţa n-a ajuns la o înţelegere cu GSP

RANFLUAREA navei Queen Hind se amână! Portul Constanţa n-a ajuns la o înţelegere cu GSP

Replica API 4 ianuarie 2020 | 00:14 561

Răsturnare de situaţie! Ranfluarea navei Queen Hind se amână. Contractul între Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa şi Grup Servicii Petroliere nu a mai fost semnat, întrucât negocierea financiară a eşuat. Conform informaţiilor noastre, preţul cerut de GSP era mai mare decât bugetul prevăzut de APMC (19.200.000 de lei) pentru activităţile de ranfluare, respectiv recuperare a cadavrelor oilor din mare.

Având în vedere acest lucru, în data de 31 decembrie 2019 a fost reluată procedura, în sensul că au fost invitate din nou toate firmele să depună ofertele, după cum a confirmat, pentru "Replica" de Constanţa, Costel Stanca, directorul general al APMC. Documentaţiile vor fi analizate pe data de 8 ianuarie 2020 şi se estimează că pe 13 ianuarie se va semna contractul.

Alexandra CUCU

Alte detalii: AICI!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In timpul operatiunii tineti "specialistii"ANR la distanta. Au "ajutat"destul la rasturnarea navei. Sincan poate il ia de brat pe taica Catana si da o tura pe la curve. De lucruri serioase se ocupa oameni seriosi.
0
0
Bai , numai destepti aici! De unde stiti voi costurile ranfluarii unei nave ! Aia e jumatate intepenita, oile sunt in putrefactie! Ai nevoie de macara mare, robot subacvatic si marinari. Un contract este ferm si nu se poate majora dupa. Astia de la gsp si au facut probabil o expertiza si nu vor sa intre in cacat. Apc ul va plati si o buna parte din bani se va recupera din adigurare. Plina e tara asta de giboni priceputi la toate!
2
0
De Patrichi nu se ia nimeni? Oare nu are si el partea sa de vina cu naufragiul navei de la Midia? Nu il intreaba nimeni nimic? De ce oare? Se supara Fagadau sau a facut si el ceva bun!? Adica a marit valoarea ranfularii navei?
2
0
Iti dau dublu.......chiar mai mult, scoate epava de pe senal...Mare destept esti...
0
0
pentru Basescu. nu exista tona de 500 usd. nava nu are 5000. greutatea navei scrap se scade din NRT. maxim 500 tone, la 150 usd pe tona.....fa un calcul desteptule. Pentru restu, nu ma comentati daca aveti tatuaj si nu purtati sosete. sunteti prea prosti. papa
2
0
Pentru boul 23.07. Ai dreptate, la scrap nava nu face nici 50000 EUR. Valoarea unei nave este pentru exploatare, poa sa valoreze si 20000 la scap, ea produce milioane de euro. Esti prea prost pentru 2020.
2
0
chiar nu l salta dna pe personajul asta de comanel pentru magariile facute si salariile neplatite cu ani catre angajatii lui si personalul navigant..antitalent de om hot notoriu
2
0
Spaga e facilitata de Patrichi el a facut hirtia de majorare de la 4 la 6 milioane de euro fara nici o justificare numai sa ramina pe scaunul de dir.exploatare.nu o sa aiba aceasta sansa.DNA stie si se lucreaza.dir gen e baiat destept nu semneaza el.ci slugile pesdiste.la puscarie cu ei.
3
0
Doar este prieten cu chioru , si chiorul acum cu 4% are putere , se aliaza cu fostii pdl de unde se trage chioru , si uite asa se face pula lui comanescu mare din nou . Va dati seama ce foame are asta acum ,cand de cand a cazut chioretele n.a mai ciugulit nimic de la stat !!
1
0
Comentariul lui relu nu contine caractere nepermise ?
0
1
... nava e pusa pe uscat si intepenita bine.... daca erau in stare sa o scoata o scoteau pana acum.... probabil o sa ramana epava de la navodari...
3
0
Cadavrele bietelor animale au intrat in putrefactie, marea e grav poluata si contaminata ci bacterii asa ca la vara s-a terminat si cu putinii turisti care veneau pe tichete. Incapaboli, rai voitori, prosti, astia se ocupa de siguranta cetatenilor
7
0
Asa cum am vandut toata flota de 500 nave valorand 3 miliarde dolari. Tona de fier vechi e 500 parai, nava aia are 4000 tone, valoreaza 2 mil dolari.
2
0
o vand yo la turci asa pleasca nu mai cade, stici ma ajuta,
1
0
nava nici la fier vechi nu valoreaza 300 000. Numai prostii spui
3
1
Nu s-au inteles la spaga?
7
1
GSP cere 4 milioane de EUR. Valoarea navei pe piata este de cca 300.000 EUR. APC-ul are buget alocat 2.5 mil EUR. Ranfluarea ar costa cam 20.000 EUR cu o macara TTS. Scoatea oilor poate max 5000 EUR. Asa ca...DNA-ul sa faca o vizita la APC...astia.se joaca cu banii publici. Hoti ordinari. Arabii armatori si-au bagat pula in ea de nava jeg. Pa
13
0
acest coma nescu e un porc chiar dna nul ya ? ca a furat toata constanta nu plateste angajatii la zii si nu mai magarii , da bani sa ia hotel vega are ? constanta procuratura nu vede? ??
14
0
gsp?nu plateste angajatii preluati de la.omv si voi ce vreti?
13
0
A ajuns ce este de fapt acest personaj : cioban de oi moarte pe mare. O sa adune mortaciunile si o sa si plateasca oamenii cu cate o blana de oaie iar carnea o sa o vanda la cantina lui din port.
12
0
tot gsp a pus mana pe contract. Aloo Stanca?abia instalat si ii lingi papucii lui Comanescu
13
3
normal, apc vrea si cu sula-n cur si cu sufletul in rai. trebuie sa mai treaca timp sa-si acopere manglele si sa ia contractul cine vor ei. parca era vorba de pericol biologic
20
2
Incompetenta, numele tau este Stanca. La ce va asteptati de la un licurici???
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272