REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Rareș Bogdan, atac EXPLOZIV: 'Nu-mi vine să cred ce aud prin țară! PSD-iștii au furat tot! Tâlhari și hoți'

Rareș Bogdan, atac EXPLOZIV: 'Nu-mi vine să cred ce aud prin țară! PSD-iștii au furat tot! Tâlhari și hoți'

Replica API 4 mai 2019 | 01:08 511

Cap de listă al PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, susține că merge prin țară și aude poveștile locului de la oameni. La Brăila, Rareș Bogdan susține că cei de la PSD ”au furat până și portul de pe Dunăre” și arată că situații similare a întâlnit în mai multe județe ale țării, conform stiripesurse.ro.

”PSD-istii au furat la Braila pana si portul de pe Dunare, l-au concesionat prin Hercules pe 99 de ani. In spate, baronul rosu, fostul Presedinte al Consiliului Judetean, Bunea Stancu prin Bursa Agrirom. Talhari si hoti mai sunt pesedistii astia!

Doamneeeeee ce mi-e dat sa vad si sa aud in judetele si orasele pe care le conduc ei de 30 de ani! Niste infractori ce tin romanii in saracie! Judetul Braila de 30 de ani este ROSU aprins. Chiar nu ii inteleg pe cei ce voteaza acest partid..... sau nu stiu ce fac liderii sai, sau sunt santajati, sau sunt neinformati, sau sunt manipulati!? Alta varianta nu imi trece prin gand.”, scrie Rareș Bogdan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primaria Mangalia!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei? Cat mai stam cu tigania in fata blocului si cand curatiti orasul de TOATE GARAJELE asa cum ati promis?
2
0
Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primarie!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei??
3
0
In Mangalia, in spatele blocurilor MG 29 si MG 31, sunt doi smecheri care si-au facut pensiuni turistice si, daca se darama garajele nici pu-lea nu mai vine la ei. Pe locatari i-au inebunit! Parcari si-asa putine ocupate de turisti din toata tara, basca chiolhanuri in curte! Domn primar Radu Cristian, daramati urgent garajele si lasati smecherii ca se descurca ei! Asta daca va doare si de amaratii carora le-ati dat 72 de ore sa-si demoleze singuri garajele in timp ce astora nici 172 de zile nu le-au fost sufficient!!! Umblam iar cu OCAUA MICA domn primar!
4
0
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
5
0
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
5
0
Eu votez cu flumoasa de Adliana Campeanu, medic dintolog! Imi cel scuze, sunt peltic, ca si ea! In loc de "l", plonunt "l". Stiti ca asa ii ziceau colegii plin scoala genelala. Si plin liceu, daca am inteles bine. "Flumoasa" i se zicea. E dlept ca este o femeie supelba!
3
0
Who the fuck is Rares?
5
1
ai dracu pesedei, le-au furat pana si putinii neuroni pe care ii mai aveau penelistii.Astia de la pedelepre cred ca ne-au pacalit,au pus multi primari pe lista ,vine lumea ii voteaza apoi astia se retrag si la Bruxelles pleaca altii .Lista voatra este o lista falsa,chiar credeti ca s-a intalnit hotul cu prostul?
6
1
Nu imi vine sa cred ce basini scoate Bogdanel. Vuvuzeaua PNL si principalul mancator de cacat.
9
1
PNL-ul, din cauza acestui oportunist de doile lei, dar si a lui Orban, Turcanu sau Goghiu se duce pe topogan. Cred ca Bratianu se invarte in mormant stiind ce penibilitati fac astia in zilele noastre!
6
2
Pe Rares nu l-au furat, ca e un cacat.
6
2
Le va veni randul la toti hotii indiferent de culoarea politica !
2
0
pesede a furat tot, l-am vazut pe batistuta si alti penelisti in curul gol prin tara Batistuta avea doar rimelulul pentru sprancene pe care pesedeul nu l-a gasit probabil il avea ascuns unde nu ploua . Bai cacat galbejit mai du-te dracului cu prostiile tale Hai sictir !Vezi ca iti ploua in gat, ca cap nu ai !
13
2
Obraznicul asta...il mai popularizati mult...Te doare cacatul...
10
3
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
8
0
romanii cu neuronul obosit de muie psd il vor vota pe mascariciul asta care o sa faca echipa cu macovei impotriva romaniei!
8
3
dute dracu ba manipulatule
14
1
Dar de Blaga nu zici nimic???Sau ai lor sunt mai penali decat ai tai???Pe bune???PNL...PSD...ALDE...ETC...Toti ati furat gunoaielor...
13
1
acoperitule , ai activat la o societate cu mil de euro datorii la stat si tu judeci psd-ul ? tradator scarbos vei trage pnl in jos ! de ce ai inscenat un atac aspra familiei tale , sluga klausista !.....te-a facut lavinia sandru , sa te saturi !
14
2
Si unde au dus ce au furat? In pestera lui Alladin? Rares Bogdan, un penibil papitoi, cu o spoiala de cultura. Trist PNL! ALTCEVA MAI BUN NU ATI GASIT?
16
2
Nu mai speram la nimic toti fura indiferent de culoarea politica ! Ce PNL-ul nu a fost la putere ? Nu a furat deajuns ! Acum vor sa se intoarca la putere ca stiu cum se fura mai bine .Toti sunt o apa si un pamant indiferent de culoarea politaica .Pleaca ai nostri ,vin ai nostri !Tara sa dus dracului !
13
1
Draga RARESICA incep asa ALUPIGUS.Continui astfel mare mare japita mai esti.Spui tu tilhari si hoti.Zic usor cu acuzatiile mai ales de la un nimeni in drum.O sa ma riiid maxim dupa alegeri cind ve-ti primi un maaaare sut in testicolo.Sa nu uit ma ingretosezi maaaaxim,felatorule.
14
3
rares este un rahat cu mot.
19
4
Bogdan vrea si el o felie!ALUPIGUS!
17
4
Cacatul asta urla la invitatii sai din platou. Daca retin bine, ii invita cateodata sa dispara de acolo, daca il contrau sau nu-i cantau in struna. Cam cum face si duhovnicul cu mutra de pitic de gradina, Mihai Gadea, la Antena 3. Cine ma-sa o sa-l voteze pe istericul asta?
22
4
Esti un cretin cu acte!
12
5
sunteti plecati rau sau drogati, oricum acesti hoti si borfasi sunt in stare sa-si vanda si sa-si abandoneze si familiile numai ptr ca ei sa mai poata fura- daca nu intelegeti nimic, e vai mama voastra- ne meriotam soarta- cu multi ca voi care se limiteaza la o bere si un mic gratis fara sa va ganditi la copii si nepotii vostri. Veti fi blestemati daca continuati sa admiteti spalarea creerelor
10
9
Rares manca rahat cu lingura ,,ia cautati si vedeti ce afaceri cu statu are latrau asta de hot ,,minciunos , puturos ,,si rau de gura ,,mai suge si popopola.
19
5
lasa RB ca daca esti cap de lista sigur iei mandatul si te duci la brucsel si no sa mai auzi de tara asta nici noi de tine pana la viitoarele alegeri.. spor la bani!!
14
9
MINTE, MINTE.
17
8
Vorbeste un mancator de rahat penelist.
30
8
Bine ma ii votam, te oftici?
21
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272