REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Rareș Bogdan renunță la Ministerul de Interne: „Îl susțin pe Marcel Vela“

Rareș Bogdan renunță la Ministerul de Interne: „Îl susțin pe Marcel Vela“

Replica API 21 decembrie 2020 | 22:07 2104

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, dat pe surse ca ministru de Interne în Guvernul Florin Cîțu, a declarat sâmbătă că vrea să își ducă până la capăt mandatul de eurodeputat și că îl susține pe Marcel Vela, dar nu exclude, totuși, funcția de ministru: „Mă duc unde-mi cere țara”.

Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a glumit, sâmbătă, când a fost întrebat, la Digi 24, dacă va fi ministru la Interne: „Eram la Ministerul de Interne până aseară (vineri – nr.), astăzi eram la Externe”.

„Eu sunt europarlamentar, sunt liderul delegației (eurodeputaților români din PPE – n.r.), am un rol extrem de important la Bruxelles. Bruxelles-ul crește ca importanță în următoarea perioadă în relația cu România și nu doar datorită fondurilor europene, cele 83 de miliarde negociate de președintele Klaus Iohannis și care trebuie aduse și implementate în România, ci și datorită relației speciale pe cre viitoarea coaliție sau actuala coaliție de guvernare și viitorul Guvern, în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis o va avea cu Comisia Europeană, cu Consiliul European și, bineînțeles, cu Parlamentul European. Deci prioritatea mea este să îmi duc mandatul până la capăt”, a spus Rareș Bogdan.

Acesta nu exclude, totuși, funcția de ministru, deși, în același timp, spune că Marcel Vela este un ministru de interne „excepțional”.

„Nu înseamnă că în funcție de cererile colegilor mei, de necesitățile pentru țara aceasta, nu înseamnă că nu mă duc acolo unde îmi cere țara. Deocamdată la Ministerul de Interne avem un ministru excepțional în persoana lui Marcel Vela, îl susțin să continue mandatul, dar avem și alte propuneri absolut foarte bune”, a mai spus Bogdan, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate! O KOKOTA PA BUZE RUJATA PA TOKURI KOKOTATA DE SULI DEFORMATA PRIN LUME UMBLATA CU GAOAZA CRAPATA SI PANSATA
0
0
De ce nu direct ,,Presedinte;ca e destul de vechi in politica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
0
Uite-l si pe buze facute cu roz si machiat cu negru la ochi.Astia toti sunt fetite? Care mai de care vopsit ,pensat,rujat,machiat.Cum dracu ii boiesc asa nu au consilieri? Asa vor ei sa fie rujati? si cu ochii facuti?
6
1
Aveti ceva impotriva daca ma arde orban in partz?
3
1
Acum cativa ani aruncai PNL la groapa de gunoi a istoriei,acum ii pupi in cur.Mare om,mare politician!
7
1
La MAI,,,nu primeste fetite.
8
2
esti un excrement
12
4
O decizie buna ! Este prea greu ministerul asta pentru tine!!!!
13
2
coruptiaucide
9
2
ii suge pulicica.
8
9
Sa morncu gura-n pula jigodie nenorocita ce esti
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212