REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Răsturnare de situație în cazul fostului polițist care a omorât cu mașina o femeie la Popești-Leordeni

Răsturnare de situație în cazul fostului polițist care a omorât cu mașina o femeie la Popești-Leordeni

Andreea CONDURACHE 6 septembrie 2023 | 13:58 1242

Colonelul pensionat din Poliție, care a provocat accidentul din Popești Leordeni, din weekend, nu consumase droguri. Au venit rezultatele probelor la sânge, iar informațiile obținute de jurnaliștii Digi24 spun că acesta ar fi consumat niște medicamente care au arătat un rezultat pozitiv pe aparatul drugtest.

Rasturnare de situatie in cazul fostului politist care a omorat cu masina o femeie la Popesti-Leordeni

Inițial, șoferul în vârstă de 59 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi, respectiv, cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive. Rezultatele analizelor de sânge arată însă că bărbatul nu a consumat droguri.

Potrivit surselor Digi24, fostul polițist a luat de fapt niște medicamente, care cel mai probabil în combinație cu alcoolul au dat un efect psihoactiv, care a reușit să păcălească drugtestul.

Constantin P. a produs un accident pe o stradă din localitatea Popeşti-Leordeni, soldat cu decesul unei femei şi rănirea alteia. Din imaginile surprinse de o cameră amplasată pe o casă din apropierea locului accidentului se observă cum maşina condusă de fostul poliţist intră în mai multe autoturisme parcate pe stradă.

O femeie de 56 de ani, care ieşise la poarta casei pentru a primi un tort de ziua ei, a fost prinsă între două autoturisme şi târâtă zeci de metri. Victima a fost transportată la spital, dar nu a mai putut fi salvată. În accident a fost rănită şi o altă femeie de 51 de ani.

Bărbatul este un fost șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate București, potrivit G4Media.ro. El a ocupat și funcția de consilier al ministrul de Interne Gavril Dejeu, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
De nu scapa si zdreanta aia de copil de bani gata.
0
0
La scos și pe borfașul asta basma curată a luat medicamente tip droguri și alcool fara numar...Made in Roumania ...made in golania.Prostimea la pârnaie șmecherii in Italia a la Mario Iorgulescu.
3
0
Femeia nu a fost omorata cand era pe shosea ci in fatza casei deci putea sa nu fie colonelul asta nici baut nici drogat tot este vinovat pentru ca a omorat femeia aia care era la poatra casei sale si nu pe shosea ori daca nici pe trotuar nu potzi sa mergi pentru ca vine un nebun si te omoara atunci despre ce tara vorbim.
6
0
L-AU SPALAT SI PE ASTA CA DOAR E COLONEL... TARA DE RAHAT! MI-E SCARBA!
11
2
Bine ca lua stupefiante pe baza de reteta, baut fiind. E mai ok asa. E normal! Gata si-a spalat imaginea. Nu mai conteaza nimic.... acum sa amane judecata dosarului pana se prescrie fapta si aia e. Ghinion pentru cine a murit
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407