REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
6.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

RĂSTURNARE de SITUAŢIE în municipiul Constanţa: USR pe primul loc la alegerile parlamentare!

RĂSTURNARE de SITUAŢIE în municipiul Constanţa: USR pe primul loc la alegerile parlamentare!

Replica API 7 decembrie 2020 | 00:00 6498

Alegerile parlamentare au ajuns la final iar românii şi-au desemnat aleşii pentru următorii patru ani. În judeţul Constanţa putem spune că PNL a fost pe primul loc în preferinţele alegătorilor. Surpriza cea mare a fost în municipiul Constanţa unde pe primul s-a clasat USR cu un procent de 26,38, pe locul 2 PNL cu 26,12% iar pe 3 PSD cu 22,25. În Mangalia pe primul loc s-a clasat PNL cu 27,25%, pe 2 PSD cu 25,45% iar pe 3 USR cu 12,34%. În Medgidia a câştigat PSD cu 31,68%, pe doi s-a clasat PNL cu 22,75 iar pe trei USR cu 10,41%. Mai jos puteţi vedea lista cu rezultate alegerilor parlamentare în oraşele din judeţul Constanţa.

Click pe poză

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Basescu si ioh anus. Numai dupa nume doi inivizi de rahat.
5
4
Are si Constanta cu ce sa se mandreasca: covid cat incape, machedoni la greu si USR pe primul loc. De tot rasul.
15
9
Tre sa fi retard sa votezi USR!!!
15
15
Stati blanzi ca nu intra psd! Se duc dupa pontariceanu!
6
2
epava flotei rromanesti - pescadorul Petrov - iar e in parlament in loc sa fie la puscarie? De ce sau jertfit inaintasii nostri pentru ca unirea sa fie sarbatorita de unul singur de un alogen ierbivor arogant si sa fim condusi de bozgori, pederasti si un betivan batran chior?? cred ca AUR va avea peste 50% in curand !!
9
5
I mi pare rau dsr te inseli Dobrogenii au fost demult inlocuiti ,acun sunt hibrizi ,de fapt Moldovenii au inlocuit demult nativii dobrogeni.Deci avem 60 la suta moldoveni de cea mai buna calitate ca au lucrat la canal si in port,urmeaza indienii ,si alte etnii restul.Deci dobtogea este o adunatura din care te tragi si tu.Sa auzim de bine.
16
2
Noroc cu Mangalia.Cum ar fi Radu Cristian cam cel mai tare primar din judet.
3
8
cine a votat vreodata PMP ? cum sa alegi pe Chioru sau Ciomag ala ? si cat de prost sa.fii sa o trimiti pe Elena BAsescu in Parlament ? pana si Grapini sau Dancia sunt mai destupate.
18
7
de functionare a unui mini market costa 8.900lei, restaurantele cu adaos de 1000 la suta au platit zero lei, oare noul PNL tot asa cu bata pe micii comercian va fi? Morala lui PSD, sa distrugem micii comercianti romani, sa facem loc germanilor de la LIDL, aia au taxe la raf, milioane de euro de la EU pt dezvoltare in ROmania nerambursabili, adica gratis, cumpara marfa cu tirul si voi aveti pretentii la astia micii? Rusine baaa
14
0
Daca romanii ieseau la got, adio ciume galbene, portocalii etc...dar oamenii s-au saturat de toti care conduc tara de 30 de Ani si cu precadere in mandatele dreptei, boc, base, unguru si neamtu...dar dupa maxim 2 Ani si acesti pnl, usr se vor duce dupa pnt in groapa de gunoi a istoriei post decembriste
12
10
Sa mai spuneti voi ca in Constanta sunt oameni cu capul pe umeri. Toti tampitii, aici s-au adunat. Cum mai idiotilor sa votati USR si AUR tampitilor? Bina ca am plecat in Cluj la timpul potrivit ca in Cta este de VOMA!
17
17
dobrogenii, nu sunt prea departe de olteni sau moldoveni. Auzi, 70%, nu merg la vot. Si apoi injura patru ani. Nana, ati vazit umgurii, au 7%. Din cauza leneviei voastre. Daca mergeati 50%, ungurii nu pringeau parlamentul, nici in vise. Pacat de sangele varsat in '89! Din cauza voastra ne pleaca toti copii. Vedeti sa cereti pensii marite. De maine!
29
7
Ups... Trebuie sa schimbati clientul replica.. Acum pupati usr-ul in cur. Lol
22
3
USR Constanta o machedoneala. PSD Constanta o machedoneala. Celebrul Chitac a ajuns maimutoiul cipanezilor care demoleaza tereasele ilegale ca sa le faca ei din nou.
26
2
Holera galbena a pierdut tot.
18
9
Candidatii PSD s-au dus numai la Litoral Tv de cate trei ori unde nu ii deranja nimeni si ii linguseau si babuta obosita si mitocanul caraghios. Asa le trebuie!
14
4
Daca mai voiati dovezi cat de multi cretini sunt in cta. Au votat cu neo marxistii fara Dzeu si iubitori de lgbtqxprstuyb
17
12
Bravo Fagaboule ai distrus tot ce a construit Mazare, cu infractorul Babu care acum ia suturi in cur prin cafenele. Ati distrus orasul, noroc cu PNL care o avea pe lista pe Mitra meditatoarea de studenti ca sunt la acelasi nivel deplorabil ca voi. Toata lumea la meditatii, va da doamna de la PNL adresa si va face programari cate 4 sau 5 ca sa se umple si de banii vostri, nu doar ai studentilor pe care i-a jecmanit ani la rand
12
9
Cu astfel de indivizi pe lista PSD asa rezultat are PSD. Cei din Constanta nu au inteles nimic pentru ca nu vor decat ciolan. Se vor duce totusi unii din PSD care n-au nicio treaba cu poporul. Tot partid nereformat ramane. Opozitia in care se vor zbate si puscaria poate vor indrepta ceva. Vremurile vor fi cu totul altele. Anacronici.
9
7
La Mangalia e gresit articolul, pe 3 este AUR, nu USR. Si daca e gresit acolo, probabil mai e gresit si in alte localitati. Fake news.
15
4
Asta e rodul listelor PNL, cu Banias, Bobe & Co. Felicitari USR!
16
7
doamne ,ca sa vezi copii tai ce au cazut in urma luptei,bravi ca niste pedelei!Iau tradat pietarii ,popi,carciumarii si ...artistii ,au trcut la pesedisti!
8
3
Eu am votat-o pe Elena Basecu pentru ca este o mama care isi creste copiii singura si care are o masina de o suta de mii de euro
34
3
Acum e important ca javra aia, Petrov, sa nu isi bage clanul in parlament.
28
4

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407