REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

RAZIE în piețele din Constanța: Autoturism ridicat de polițiștii locali! VIDEO

RAZIE în piețele din Constanța: Autoturism ridicat de polițiștii locali! VIDEO

Replica API 24 iulie 2018 | 03:27 366

Gata cu vânzătorii ambulanți din piețele constănțene! În perioada 20 - 23 iulie 2018, politiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au acționat în municipiul Constanța în zonele adiacente piețelor agroalimentare constanțene și în zona de plajă din Stațiunea Mamaia, Modern și 3 Papuci pentru combaterea comerțului ilicit realizat pe domeniul public al statului.

S-au aplicat 37 de amenzi contravenționale pentru desfășurarea activităților de comerț ambulant în valoare totală de 20.550 lei și următoarele măsuri complementare: confiscarea banilor, suma de 133 lei provenită din derularea activităților comerciale neautorizată, dar și a mărfurilor supuse vanzării ilicite, însemnând mai multe kilograme de fructe și legume comercializate în condiții igienico sanitare improprii, 560 bucăti de porumb fiert, 5 kilograme de zmeură etc.

De asemenea, a fost confiscat un autovehicul care era folosit în scopul realizării actelor de comerț ilicit. Acţiuni similare vor continua până la restabilirea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, atât în perimetrul piețelor constanțene, cât și pe plajă sau orice alt loc neautorizat, care face parte din domeniul public al statului.

Reamintim că în urmă cu o săptămână, au fost confiscate două autovehicule folosite de către comercianții stradali neautorizați.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Constanţa, cele două persoane cărora li s-au ridicat autovehiculele, la acea dată, în vederea confiscării și care au fost sancționate contravențional, în această zi, cu suma de 2.500 lei fiecare, nu se află la prima abatere de acest fel, acestia apărând în evidențele Poliției Locale: prima cu un număr de 52 de amenzi contravenționale în valoare de 24.400 lei, iar cealaltă cu 20 de amenzi contravenționale în valoare de 9.600 lei.

Citește și: Poliţiştii locali 'au ras' vânzătorii ambulanţi din piaţa Tomis III - VIDEO

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca actionati convinsi ca va faceti datoria rezolvati ceva,daca o faceti doar sa va vada lumea ca sunteti si voi prezenti,nu rezolvati nimic.Zilele trecute eream in grivitei,aici in piata exista semne de circulatie,care indica accesul interzis,doi jandarmi ,chipurile in misiune ,se plimbau pe aleia plina de trecatori,un tuciuriu cu masina isi face aparitia pe aleia interzisa ,unde ereau si jandarmii,dar culmea nervos tuciuriu ca merge incet prin multime,mai si claxoneaza pentru asi face loc,aproape sa calce jandarii,nici unul nu sa sesizat,ca masia erea pe interzis,ba sau salutat,,ASA DA !!!!
5
0
Pe la piata Grivitei cind treceti, unde tiganii cu "tigari, tigari avem" isi tin stocul prin masinile parcate alaturi, avind la ei doar 3-4 pachete.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218