REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

RAZII în mai multe zone din Constanța, inclusiv Anadalchioi și Henri Coandă!

RAZII în mai multe zone din Constanța, inclusiv Anadalchioi și Henri Coandă!

Replica API 5 ianuarie 2019 | 11:04 375

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în cursul zilei de 4.01.2019, în intervalul orar 10.00-18.00, au organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a fenomenelor antisociale din segmentul stradal de pe rază de competență a Serviciului Ordine Publică 2, în care 35 de polițiști locali organizați în schimburi au monitorizat intens următoarele zone, piețe și cartiere din municipiul Constanța: Palazu Mare, Dacia, Trocadero, Victoria, Anadalchioi, Tomis Plus, Henri Coandă, Tomis Plus, Campusul Universitar, Eden, Stadion Badea Cârțan, Tomis Nord, Tăbăcărie, Parcare Vivo, Parcare City Parc Mall, Tic-Tac, Piața Tomis 3, Piața Cireșica etc.

În cadrul acestei acțiuni s-au înregistrat următoarele rezultate: Au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale în valoare de 21.100 lei. Dintre acestea, 12 abateri au fost constatate pentru încălcarea Codului Rutier, 2 abateri pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, 5 abateri pentru nerespectarea normelor de curățenie în orașul Constanța, 2 sancțiuni pentru neîndeplinirea obligațiilor legale ale posesorilor de câini dint-o rasă periculoasă ori agresivă, 13 sancțiuni pentru acte de comerț ilicit, 9 abateri legate de neîndeplinirea obligațiilor legale privind domiciliu sau reședința, 3 sancțiuni pentru fumat în spațiu public închis de tip spital sau în scară blocului. Au fost dispuse 10 măsuri complementare de confiscare a sumelor de bani provenite din acte de comerț ilicit, dar și a mărfurilor( legume, fructe, articole de îmbrăcăminte, țigări netimbrate, articole de uz casnic) supuse comercializării ilicite. Au fost verificate 13 autovehicule și aplicate 24 puncte de penalizare în limita competențelor conferite de lege. Au fost legitimate 49 de persoane.

13 persoane au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală în vederea stabilirii identității. O persoană minoră a fost predată Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. Totalul sancțiunilor aplicate în cursul zilei de vineri, 4 Ianuarie 2019, a fost de 283 de amenzi, iar valoarea acestora s-a ridicat la suma de 74.815 lei. Acțiuni similare se vor derula zilnic, în scopul prevenirii și combaterii fenomenelor antisociale stradale și nu numai.

Pe această cale, solicităm cetățenilor să ne semnaleze orice faptă antisocială care intră în competență Direcției Generale Poliția Locală Constanța la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce ai facut ma nene, ma ? Razie prin monitorizare intensa pe schimburi ? Adica programul de munca desfasurat normal, pe schimburi, in urma caruia cineva a facut inventarierea constatarilor pe cateva zile ! Pai razia este cu totul altceva, la ea participa toate fortele integrate ale sistemului, se face documentare se fac perchezitii domiciliare, controale, arestari si multe altele. Se lucreaza in draci. Sunt scoase in strada toate schimburile intr-un singur schimb, inclusiv cei din birouri, se blocheaza tot, se inchid strazi, cartiere, se face supraveghere audio-video. Hmmm !
1
0
baba novac pune paznici sa care morti de acasa si spre groapa,sa spele morti si sa ii imbrace,ii cheama de acasa obligatoriu in timpul liber,daca nu speli mortu iti desface contractul de munca
2
0
Aici e bine ce face politia locala, fostii gardieni publici. Bravo
5
1
O razie in Cernavoda in centru la Taxiurile pirat cand face ANAFul? Evaziune fiscala,fara bon fiscal,plin de pierde vara, fomisti la volanul cazanelor cu mici insemne de taxi!
5
2
Emotionant. Astepti pensia sa te intorci in varf ? Ti-a promis Liviu ca vine randul tau ? Ei bine...suprize , suprize...
1
0
Bravo pol locala !S-a mai curatat un pic orasul --Mergeti inainte !
5
1
In parc la Far vin seara tirziu plimbaretii de caini agresivi si uneori ii asmut pe pisicile maidaneze. Paznicul doarme in ghereta, politie deloc.
2
2
Pe borfasii aia care umbla cu boboteaza nu i-ati luat la puricat?
5
1
Sunt binevenite aceste actiuni !Spor la treaba,chiar daca nu este usoara este necesara.Felicitari domnule Dogaru Tudorel.
11
2
Chiar asteptam primul prost. Felicitari ,Troscotel ! Ai castigat...
10
2
Hai in sleata cu militieni locali. Siktir. Pe cind controale si la punctele de colectare fier vechi detinute de tagani.
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212