REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

REABILITARE. Iată unde se lucrează pe străzile Constanței, săptămâna aceasta

REABILITARE. Iată unde se lucrează pe străzile Constanței, săptămâna aceasta

Replica API 30 iulie 2019 | 02:01 376

În săptămâna 29 iulie – 4 august a.c., Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, reabilitează trotuarele pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, pe strada Poporului, între strada Petru Vulcan și strada Mihai Viteazu și pe strada Ion Bănescu.

Concomitent, se vor realiza lucrări de frezare a carosabilului pe strada Patriei și pe strada Soveja, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis.

Conform graficului de lucru, angajații administratorului tramei stradale vor interveni pe strada Prelungirea Recoltei, pe strada Alexandru Bogza și în curtea Școlii Gimnaziale Nr. 24 „Ion Jalea” din Constanța. În ceea ce privește amenajarea de noi locuri de parcare, se lucrează pe strada Dezrobirii, bl. ID2 și pe strada Cutezătorilor, în zona bl. IV10. Totodată, se vor realiza marcaje rutiere pe străzile Baba Novac, I.L. Caragiale, în zona intersecției străzii I.G. Duca cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și se vor dezafecta cablurile neetichetate pe bulevardul I.C. Brătianu. Continuă amplasarea stâlpilor pentru protecția pietonilor pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Secerișului și pe strada Baba Novac, între strada I.L. Caragiale și strada Soveja.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand ajung si in Cartierul Compozitorilor? Au facut jumatate din str. Operei, jumatate din Str. C-tin Bobescu. Au mai ramas cateva strazi neasfaltate. Este asa greu de pus macar piatra sa nu mai mergem prin noroaie pana la glezne?
0
1
pe strada Prislop, in cartierul Baba Nvac sunt fire de curent de 380 care atarmna pe ggardurile oamenilor , sau sunt agatate de stalpi de lemn aproape putrezi, sunt un real pericol pentru copii din zona sau pentru locatai. Enel nu face nimic in ciuda deselor noastre apeluri. Rugam Primaria Constanta , prin Politia Locala sa intervina, inainte ca cineva sa moara din aceasta cauza.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272