REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Reacția lui Traian Băsescu după ce Dăncilă și Teodorovici s-au 'bălăcit' cu picioarele în mare: 'Vrea, nu vrea partidul, asta e'

Reacția lui Traian Băsescu după ce Dăncilă și Teodorovici s-au 'bălăcit' cu picioarele în mare: 'Vrea, nu vrea partidul, asta e'

Replica API 9 iulie 2019 | 01:29 552

Fostul președinte Traian Băsescu susține, într-o postare pe Facebook, că imaginile cu noii lideri ai PSD la mare, fie mergând pe plajă, fie jucând tenis de masă, arată că social-democrații au început o campanie pentru ”recuperare de imagine” a tandemului care va reprezenta partidul la alegerile prezidențiale, cu Eugen Teodorovici candidat, susținut de premierul Dăncilă. Băsescu susține că Teodorovici va fi candidat indiferent de voința partidului, scrie stiripesurse.ro

"Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria

Tot weekend-ul, pe toate televiziunile am avut parte de imaginile destinate să-i umanizeze pe liderii PSD. N-aş spune că este cel mai rău lucru pentru nişte politicieni hotărâţi să schimbe imaginea partidului de guvernământ", a scris europarlamentarul PMP.

Traian Băsescu a indicat că parte a procesului de "umanizare" a liderilor PSD a reprezentat-o şi o întâlnire avută de ei cu primarii, cărora le-au dat, însă, doar "vorbe frumoase".

"Actorii principali ai filmărilor Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici s-au „bălăcit” cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile, au jucat împreună tenis de masă, au respirat împreună briza sărată a mării după care au avut şi o întâlnire cu primarii cărora le-au mai „pansat” nevoia de bani cu ceva vorbe frumoase".

În încheiere, fostul preşedinte a scris ca PSD, oricum, nu are alţi posibili candidaţi mai buni pentru Palatul Cotroceni şi Palatul Victoria.

"Unii au tratat întâmplarea ca fapt divers, alţii au fost răutăcioşi la adresa Vioricăi şi a lui Eugen iar alţii au criticat apariţia. Fiecare după gustul lui.

În realitate, am avut ocazia să vedem „la lucru pentru recuperare de imagine” tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale: Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria.

Vrea, nu vrea partidul, asta e !

Şi dacă nu vrea partidul, are soluţii mai bune?", a scris Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nea Traiane laso la cotet,acuma a venit si Nuti,poate ca va era dor de o baita la mare cu povesti de Coasta Rica.Poate sunt mai placute.Dancila era in capot.Nuti e mai placuta la costum de bae mai senzationala.
0
0
si basescu a futut-o pe ma-ta ? sa-ti dam la muie , ca nevestei i-am dat de mult !
1
1
Multa...multa...Mu1e la PSD care prin OUG a dat acum alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei parlamentari, lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.
1
1
Dar tu cand dansai in genunchi cu tigancile, sau cand erai la bauta cu interlopii la Golden Blitz, nu o faceai pt imagine? sa arati poporului ca tu esti un altfel de prosedinte, mai din popor. Ce pervers esti chiorule...
5
0
Si el,Basaul se plimba pa plaja cu blondina Udrea. O fi uitat?
5
0
un magar ar trebui sa vada ce facea el pentru voturi cand era in campanie electorala acuma ii critica pa alti ori cum basescu face parte din pleava societati numai el este cel bun sa ii fie rusine.
3
1
Cand amaratul cristian diaconescu isi anunta candidatura la prezidentiale de ce a vrut partidul s-o impinga in parasuta pe elena udrea, bai basele? Ai avut o candidata buna pt Romania de...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212