REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

RECIDIVISTĂ! O femeie din Constanța, depistată BEATĂ la volan. Avea suspendat dreptul de a conduce

RECIDIVISTĂ! O femeie din Constanța, depistată BEATĂ la volan. Avea suspendat dreptul de a conduce

Replica API 16 septembrie 2019 | 00:02 654

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 02.10, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat o femeie de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Femeia a refuzat să fie testată cu aparatul etilotest și nu a dorit să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor, polițiștii rutieri au stabilit faptul că femeia are suspendat dreptul de a conduce.

Trimisă în judecată pentru aceeași faptă

De precizat faptul că individa a mai fost prinsă, în martie, în traficul din Constanța, sub influența alcoolului. Ea a fost trimisă în judecată, în iulie, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Pe 5 septembrie, judecătorul de cameră preliminară a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 490/P/2019 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, privind pe inculpata G.G.M., trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prev. de art. 336 alin. 1 C.pen., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală și a dispus începerea judecăţii cauzei.

Cercetată în trecut pentru furt

De altfel, în urmă cu 9 ani, pe când avea 21 de ani, tânăra a fost implicată într-un scandal. S-a dus la o petrecere organizată în apartamentul unui prieten. A fost acuzată de proprietarul locuinţei că dimineaţă nu a plecat cu mâna goală, ci ar fi furat din baie, de pe o etajeră, două verighete din aur, un inel şi un pandantiv din aur, în valoare de 1.500 de lei, pe care fata le-a amanetat. Polițiștii au intrat pe fir și au cercetat cauza.

Alți șoferi beți în trafic

De asemenea, polițiștii rutieri au mai depistat la volan persoane aflate sub influența alcooluluio. La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 51 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 00.30, poliţişti din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat o tânără de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 223, în localitatea Tichilești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati-i fara permis pe viata !
2
0
Sa-mi bag pwla in muzica ta la 12.00 noaptea,sa va iau nunta sau ce mortii vostri urlati acolo in pwla
3
0
care Lizeta? avocata bobului de mazare?
3
1
Puscarie si suspendarea carnetului pe viata. La fel la droguri.
4
1
era sotia lu fasole cumva? el stie ca ea isi face de cap...
2
1
in sua avea voie pana la 0.08 la suta alcool in sange adica pana la 0.8 la mie cu conditia sa nu isi piarda reflexele - d-aia ii pune sa mearga pe linie si sa-si atinga nasul cu ochii inchisi bai excrement social ce esti!
2
8
Era Lizeta!!!
14
0
Am crezut ca este colega mea de la Argos Cernavoda Ghergic Maria o betiva notorie care ii dau lunar salariu sa nu moara de foame iar ia mananca zilnic cate 5 beri.Amandoi formam un cuplu celebru ea o betiva eu un cartofor.Sa saturat Daniela de mine de cand vine ANAF ul sa ne dea afara din casa de pe Ciprian Porumbescu din Constanta pierduta la babaroase si curve.
10
0
in usa facea puscarie pt asa ceva
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272