REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

RECLAMAȚII și CONTROALE: TROTUAR OCUPAT în mod ABUZIV de un LOCAL, în Mamaia Sat!

RECLAMAȚII și CONTROALE: TROTUAR OCUPAT în mod ABUZIV de un LOCAL, în Mamaia Sat!

Replica API 14 iunie 2019 | 10:36 561

Oamenii: 'Noi mergem pe stradă..'

Oamenii: 'Noi mergem pe stradă..'

Mai mulți locuitori din Mamaia Sat se declară revoltați din pricina unei situații care le îngrădește dreptul de a circula pe spațiul public, în siguranță. Și asta pentru că reprezentații unui local din zonă, fiind vorba despre White Duchess Boutique Hotel & Restaurant, au ocupat în mod abuziv tot trotuarul, iar pietonii sunt nevoiți să circule pe stradă.

”Nu spune nimeni să nu scoată mese și afară, așa cum este și în Piața Ovidiu până la urmă, însă trebuie să lase loc și pentru pietoni. Dar aici nu. Este tot trotuarul ocupat. Plus că au pus și copăcei, ceea ce îți restricționează vizibilitatea și în calitate de șofer. Să nu mai vorbesc dacă ești pieton. Da, mergi pe stradă, printre mașini, cu copilul în cărucior”, au spus locuitorii zonei. Așa cum este menționat și mai sus, este vorba despre localul White Duchess Boutique Hotel & Restaurant, care s-a extins pe spațiul public, ocupând tot trotuarul de la intersecția străzilor D5 și D14 din Mamaia Sat. ”Am fost și la Poliția Locală, am depus sesizare. Au venit la fața locului, ni s-a spus că există un contract de închiriere pe 5 ani. Acum vreo trei săptămâni. Au venit și a doua oară, au efectuat măsurători. Apoi am văzut proprietara că a început să scoată din copăcei și am crezut că se rezolvă situația. Dar nu, dumneaei își amenaja o nouă cale de acces. Și, dacă nu mă înșel, au venit polițiștii locali și a treia oară. Dar până acum nu s-a întâmplat nimic”, au adăugat oamenii Contactați de către reporterii Replica, reprezentanții Poliției Locale Năvodari au precizat că respectiva societate va fi sancționată contravențional. ”Da, am fost acolo, i s-a acordat reprezentantului societății în cauză termen până vineri pentru a elibera spațiul. În caz contrar, se vor lua măsuri”, au spus aceștia.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia Locala Navodari ,clara treaba se rezolva dupa ce trece vara
2
0
Pt Nelu "prostu satului " . Romania nu se face bine din cauza nesimtitilor care abuzeaza de diverse situatii. pe strada D5 trotuarul in cauza are 2,30 m , firma respectiva putea foarte bine sa lase macar 1 metru pentru pietoni , dar nu , ia dat masa trotuarul.prostii platesc taxe sa mearga pe mjjlocul strazii cu copii in brate , ca pe acolo mai trec si masini..Si inca ceva...pe D5 sunt trotuare , chiar daca nu sunt lux toate , dar macar ai unde te adoposti cand trece vreo masina.In situatia d3e fata este imposibil.Asa ca nelutzu,,sugaci prost ce esti , gandeste te de doua ori inainte de a vb.
8
0
Ce inseamna sa uiti ca bataia doare...faci talente si crezi ca ti-a luat ma-ta strada
2
0
Futu va ingura de reclamangii .De aia nu se face bine Romania .Sa omoram agentii economici.Bai lepro du te la munca javra ordinara si reclamangiu de profesie
0
11
Chelaru ce faci !
3
0
Cea mai proasta mancare. Am.mancst acolo pizza si avea tzakiki in ea. Oribil. M-am cacat 3 zile moale. Si acum mai put la cur. Hai pup
5
1
Locatarii bl G1 str. Casin reclama ocuparea terasei blocului unde functioneaza carciuma Rumen fara autorizatie de functionare !?
3
0
NU MANCATI ACOLO!!! AM MANCAT SI AM AJUNS LA URGENTE
8
1
Sa nu uitam ca vis-a-vis de Phoenicia, dupa Scoica Land, in sensul de mers spre Constanta, sunt tarabele care isi scot toata marfa afara, ocupand tot trotuarul, pietonii fiind nevoiti sa mearga pe pista de biciclete, pe unde nu au voie. Dpv legal, pentru un pieton, amenda pentru circulatia pe pista de biciclete e aceeasi ca si pentru circulatia pe sosea sau traversarea prin loc nepermis.
5
1
Toata zona Navodari se construieste fara autorizatie direct pe plaja. In fata la Stefan Building se face un monstru de terasa cu niste containere. Primarul Chelaru doarme in papuci
7
2
Tara lui Papura Voda, fiecare face ce vrea poola lui. Nu ne vom schimba niciodata ca natie! Natie de kkt. Si va iritati cand suntem facuti gipsy prin tara. Fotu-va-n gura de ruptii in cur!
8
0
Stati linistiti Fagadau respectiv primaria Constanta nu a dat ordin politiei sa faca ordine pentru ca pana acum problema asta nu a fost pe ordinea de zi a consiliului local si locali nu sunt de capul lor sa faca ordine pentru ca cine stie cine se supara daca actioneaza doar respectand legea.
6
0
In Depozit 10 nu exista oricum trotuar.. Nici la terasa cu pricina nu a existat,in concluzie ,a ocupat ceva ce nu exista Locul era in paragina si s a amenajat. Pe str D5 nu exista trotuar,nici pe D14. Cu siguranta exista oameni rai....
7
2
politia locala amendeaza pe cei care nu scot mesele pe trotuar si nu incurca pe nimeni asa se face planul de amenzi mai bine iesi in strada ca nu-ti zice nimeni nimic
5
0
Este in Depozitul 10, nu Mamaia Sat.
6
0
da trotuarul de pe eminescu ocupat abuziv de porcul betiv cand il eliberati ??? Aloo primaria plina de muisti hoti !!!
12
3
Situatia nu este singulara. Si in Constanta sunt localuri cu mese pe trotuar iar cetatenii trec printre mese.
13
0
In Vama Veche pe strada foamei, sens unic, se circula la fel, cele 2 trotuare sunt ocupate cu colace, meniul zilei, mese unde servesti saorma, ochelari de soare, palarii, costume de baie etc. Primaria doarme, asteapta sa se intample ceva si dupa reactioneaza.
11
0
eu fac legea in Mamaia zdrentelor
0
12
poi bine mai saracilor,circulati voi pe trotuare in mamaia sat,poi este sat,uscheala pe ulite,ai dracu urla foamea-n voi,toti frustratii .si saracu asta,la masaro a lui georgescu"poi mai saracule doar nu era sa fie al tau,anonimul pulii mele
0
14
E la fel,hotelul masaro a lui georgescu are parcarea pe trotuar
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218